Boşanmaya nasıl hazırlandınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayinvalide ile alakası yok muymuş?

Kayinvalide ile alakası yok muymuş?

Etkisi tabii ki varmış ancak haklı olduğumu itiraf etti kayınvalide konusunda.

Samimi olmak istemediğimi söyledim.
Malı mülkü var biz manevi olarak destek olabiliriz ama gerekli olan durumda bakıcı tutulur dedim. Yine haklısın dedi.
Baya günah çıkartma gibi oldu o kadar çok şey konuştuk ki.

Vesile ile kv yi de aradan çıkarmış olduk.
Annesinin yalan söylediğini,aşırı derecede çok konuştuğunu,her şeye karışmak istediğinin farkında olduğunu söyledi.
10 günde bir ararım, zaten babaannem yaşında kv. Konuşacak konu bile bulamıyorum bunu söyledim tamam dedi.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşinizin bu konuda size hak vermesi gerçekten güzelmiş. Ben kayinvalideyi genç zannetmiştim. Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın bebek konusunda. Normalde böyle şeyler yazmam.

Annesi ile ilgili o kadar çok sıkıntımız vardı ki buraya yazamadığım.
Sonunda bana hak vermesi beni de çok mutlu etti.
Çünkü tehlikeli bir kayınvalidem var, telefonda sesim uykulu diye oğlunu arayıp ağlayarak “mavilikonata konuşmak istemiyor galiba benimle” diyen bir kadın...
Çok teşekkür ederim, bir süre daha düşünmemekte fayda var kesinlikle. :)

Boşanmaya hazırlanmadım ancak okuduğuma göre iki taraf da fevri hareket etmiş, fevri kararlar vermiş. İkiniz de sonucunu istemediğiniz bir eyvallah çekmişsiniz.

Bence biraz zamana bırakın, acele de etmeyin. Büyük bir sorun değil, halledilebilir.

Merhaba hemen hemen aynı yaşlardayız ben de evleneli bir sene oluyor. Bizim de çok fevri zamanlarımız oldu birbirimizi çok kırdık ama hep o anlık sinirle değil genel duygularımla düşünmeye çalıştım hep ‘bu bizim ilişkimizi gerçekten bitirmeye değecek bir durum mu’ diye sordum. Cevabım hayır olunca da hiç uzatmadım. Diyeceğim o ki evliliğin ilk zamanları alışma süreci, uyum sağlama vs zor süreç ve bu süreçte gerçekten çok kırıcı durumlar yaşanabiliyor iki taraf için de. Bence adi bir durum yoksaboşanmaya gelene kadar birçok çözm yolu bulunabilir bunun en önemlisi de sakin kalabilmek, öteki türlü kendini yıpratırsın ben huzuru böyle buldum dilerim siz de bir çıkar yolu bulursunuz yuvanı dağıtma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…