- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi mavilimonata
-
sanki anlattıklarınız eski nişanlım gibi valla iyi ki ayrılmışım o da bana böyle yapacaktıDış çekim istiyordum. Zaten tek istediğim lüks bu idi.
Sonbahara yaparız dedi kabul ettim ama ne fotoğrafçı ayarladı ne başka bir şey.
Bi para konusu geçti. Ben de dış çekimi unutma bak dedim planları yaparken.
Bi bilezik bozdur yaptır diyince ben de sinirlendim, bilezik bozdurup dış çekim yaptırmam ben dedim alevlendi biraz.
Sonra “ben sinirlendim öyle cevap verdim.” dedi.
İsteklerime yetişemiyormuş.(oysa gerçekten bi lüksüm yok, kaşlarımı bile evde alıyorum.)
Ailesine oynuyormuşum seviyormuş gibi yapıyormuşum. Annesi hasta olsa bakmazmışım falan filan..
sanki anlattıklarınız eski nişanlım gibi valla iyi ki ayrılmışım o da bana böyle yapacaktı
Canım ilişkinin içindeyken ben de öyle diyordum yaSizin konularınızı takip etmiştim, eşimi sizin eski nişanlınızla aynı kefeye koyamıyorum prenses yanlış anlamayın ama..
Tartışma sonrasında bunları konuşabilecek kadar iyi biri olması da ayrı şaşırtıcı ben böyle seyleri sakin konisabilecek yapıda bir insan değilim çünkü
İnşallah herşeyin hayirlisi olur hakkinda
Yok arkafasım bu evlılık bitemez . Bi taktık falanbulalım ya tekrar geri döndğrme taktıgıSizin konularınızı takip etmiştim, eşimi sizin eski nişanlınızla aynı kefeye koyamıyorum prenses yanlış anlamayın ama..
Konular farklı olabilir ama prenses’in söylemek istediği kişilik yapı benzerliği olmalı. Senin mutluluğun için elini cebine atmayan, duygusal anlamda seni yalnız bırakan, kırıldığın yerde seni anlamaya çalışacağına soğukkanlı bi şekilde hayatına devam eden duygusuz, empatisiz, çabasız biri... Öyle biri değil diyorsun belki sevdiğin için sana öyle geliyor ayrıldıktan sonra tam da öyle biri olduğunu öyle bir anlıyorsun ki şaşırıp kalıyorsun nasıl göremedim diye. Ah şu sevda...Sizin konularınızı takip etmiştim, eşimi sizin eski nişanlınızla aynı kefeye koyamıyorum prenses yanlış anlamayın ama..
Yok arkafasım bu evlılık bitemez . Bi taktık falanbulalım ya tekrar geri döndğrme taktıgı❤ napsak kı sen ona sımdı yemegını utunu yaparım vs dedın ya sen kendı kendını dıslamıs oluyorsun o ev onun babasının evıde olsa soncta sennde evın henuz bosanmadınızo esyalar yarıyarıya senn ve evde senın sayılır cunku hala evlısın aynı catıdasın. 7 ay nedır ya evlılık daha yenı yenı oturdugu zamanlardır zaten 6 ay ve 5 sene evlolıgın sokntılı surelerıdır bu surede bosanma dutumu olabılırmıs ama bıraz alttan almaya calıssanız sımdılık. neyse bosannadıgın surece ı ev sennde sayılır kendını yatak odasına kapat kendınce yalnız kalmaya calıs arda evın sagında solunda park vs varsa hıc esıne haber vermeden cık oralarda kafanı dınle muzıgnı dınle oda öerak edecek bu nereye cıkıp cıkıp gıdıyor dıye hesapta soramaz mafem senı bosamayı dusunuyor. Sorarsada oarkta oturyorm dersın kı kalbını nasıl kırdıgını, 23 yasnda genc bi kadını nasıl ıncıttıgınu yalnız kalma cabalarını vs anlasın uzulur pısman olur belkı. Cunku ben es7mle tarıtısnda yatak odasına cekılırım o gelene kadr cıkmam bısey yemem karsılasmam bılr aynı ev ıcınde kendısıyle anlıyor sonra ne kadr kırdıgnu hep eglencelı olan ben bırden kanu ma cekılnce ne kaft ıncıttıgınun farkına varıyor kenfısı gelıp ozur dılıuor haklı bule olsa . Sen de oyle takıl bı sure yemegını yap ama aynı sofraya oturma o yedıkten sonra mutfakta ye. Hem emın ol oda kebdını dıslanmıs hıssedecek ve sureklı vakıt gecırdıgı kadınla sofraları bıle ayırdıgına sasıracak. Bu donemde sadece asırı seyler yapma yok efendım gece kuluplerıne gıtmek, bırıyle kıskandırmak vs adamı daha da ayrılıga suruklemıs olursun. Sen sadece ev ıcınde masum masum takıl o senn yalnızıgnu fsrkedıncr tekrar yanında olmak ısteyecek tabı ona yaranmak ıcınde asırı seyler yaoma ne bıleym yaranmak olsun dıye de gelıp bısey sorma ıste adam bubsefet bosancam dıye bana yaranmaya calısıyor dıye dusunur. Sen sadece yemegıjı kahvaktısını koy onune ama aynınsofryaa oturma. Utusunu vs yapama yaranmaknolsn dıye gelıo soyleme utulerunu yaptım vs, sen yap as o zaten essekndegılse anlar bosancam dedıgım halde kız sunu bunu yapıyor dıye dusunur herlade. Onun dısında sımdılık ev ıcındekı seylerden bahsettm ama ailesine gelınce normalde nasılsınnevde cok laflarını edıyorsun onlarn yanna gıdınce sevıyorum sayıyorummu dıyosnn esın neden oyle soyledı. O senn ailene karsı nasıl. İş içinde smdıkık bakın dıycem nesels nete yaz ıste bulunduğun ılce neresıyse iş ilanları dıye ben calısmak ıstıyorm mesela nete yazıyoem yenımahalle diş kligi iş ilanları dıye benm bransım uzerıne bırsuru ıs cıkıyor hangısını arsam gel goruselm dıyo bu sefer esım gerek yok gorusme dıyor eger yapabolırsen dıs klonıklerıyle gorus sadecr malzemelerı hazırlıyosun belkıı randevu ayarlıyosn ılla onn bolumunu okumaya gerek yok lıse mezunuda yapablr. ya da beyazesya fırmaları genelfe cok eleman alıyor sigortada yapıyolar. Eczaneler vs buralara bakın bi ama dedıgım gibi sımdilık bosanma mevuzbu cok dıllendırmeyın kendı basınıza takılın. Oekı daha once hıc kavganız oluyormuydu sevgısı bıtmıs dıyosun ama daha bu sabah bırlıkte oldık dıyosnnsevgısı bıten adam ılıskıdende sogur herhalde yada senn zorunla falanmı yaptı.ben sevgının gıttıgı nı dusunmuyorm. Küste olsanız aynı yatakta uyumaya calısun en azından gece ayaklar bırbırne degıyor eller degıyor derken sabaha kadr barısmıs oluyorsun
Konular farklı olabilir ama prenses’in söylemek istediği kişilik yapı benzerliği olmalı. Senin mutluluğun için elini cebine atmayan, duygusal anlamda seni yalnız bırakan, kırıldığın yerde seni anlamaya çalışacağına soğukkanlı bi şekilde hayatına devam eden duygusuz, empatisiz, çabasız biri... Öyle biri değil diyorsun belki sevdiğin için sana öyle geliyor ayrıldıktan sonra tam da öyle biri olduğunu öyle bir anlıyorsun ki şaşırıp kalıyorsun nasıl göremedim diye. Ah şu sevda...
Dıs cekım sısın ıcın asılmaz bi konu olmıs. Ama orda haklısın cunku dugunde fotografcı tutmamıs. Dugun cdsı faln varmı pekı. Ya ben pek önemsemıyorum dıs cekım olayınu zatenndugunde vs herkes gelıyor herkeste goruyor sızı cekıyolar vs ben de henuz dıs cekim yaptırmadım. Dugu nde ckılen fotolstımz var dısarda akrabalrdan prof. Makınesı olan bı yakınmız kendı maınesyle bıkac poz cektı onları sosyal medyaya attm evlendıgumden berı dahada dugunume daır teknbısey paylasmamısım bende 8 aylık evlıyım 24 yasındayım. Esım agustosta tatıle gıdelm dedı antalyada falan bazı otellerun dıs cekım organızasyon bolumlerı var uygun fıyata dıs cekım yapıyolar. Bızden sınra evlenen yakınımız 3 bın lıra dıs cekım ve dugun fılmı yaptırmıs oda hıc guzrl olmamıs efekstısz falan teelfondan cekmıs gıbı sıradan duruyor. benm ablam ıse dugunnde dıs cekm yaptırmadı antalyaya gıdıp balayı yatılar orda otel anlasmalı fotografcısı dıs cekım yapms 5oo tlye cok guzrl album yapmıslar. Hanı esın madem bılezık bzodur falan dıyo onn yerune evden gıderken sana para vırakmıyormu bırakıgı paraları bırıktır en azından esın foto masrafını dusunmez ya da sen bırıktırıyorsun dıye uzulur kız kendınden kısıyor der kendı cebınden oder karusmaz altınuna. Ben oyle yapıyorn mutfak sefı ıstedım hamur yoguryo falan ya 800 tlydı esıme dedm oda smdılık almaylm sonra alırım dedı bende verdıgı oaraları bırıktıryordum kumbata almstım gordu ony bu ne ıcın dedı mutfak sefım ıcın pra bırktıryom dedm oy kıyamam sen sana verdgm paraları harcamayp bırıktıryonmu dedı bapım srn almadın kendım bırıktırıp alcam dedm tmm tmm taksıtle alırız olmazda fedı aldı valla. Sen de oyle yap bıseyı kavgaya degılde tatlı tatlı sakaya bagla erkekler hele akrep erkeklerı zateb ıcten ıce sıkıntılı ınsanlar eglence arayısındalar e karsusundakı kısı kavga cıkarmak ıcın havayı koklayan, aynı evde huzur vermeyen bırıyse onlar ıcın daha fa korkunc bı hal alıyor. Ya srn oyle drgılsındir ama esın normalde nasıldı sana karsı 1 gununuz nasıl gecıyordu. Baskası olmadıg6ndan kesın emın mısın. Akrep erkklerı bı kaduna seks konusundada mutlu ve baglıysa mumkun degıl aldatması zaten. 1 olsun hep oldun kafadındalar genelde tabı o cınsel ılıskıden gercekten zevk alıyorsa oylelet genelde. Anne olayına gelıncr esın olurda konusu acılıtsa ben sennaılenle sorunum yok bılıyosun kendı aıleme bıke mesafelıyken senn aılenı benımsedım vs annen bıseyler desede uzulmuyorum cunku yakın goruyorum ne dese zoruma gıtmez vs arada boyle seyler soylekı oda aılesıne deger verrıgın ıcın aıle mezvusu acılmaz artk t AB ı ynede aıleye mesafelı dur 2 3 gune bır ara ben benm esımı haftalarca aramam aılesını cunku hep farklı sehırlerdeydık ben memleket farklı onlarınkı farklı nısanlandık 6 ay nısanlı kaldık onlat 2 defa yenege gelfı bız gıttık sonra nısan alısverısı ıste dugun hazırlıgı derken 3 4 kez gordum evlendık zaten baska sehıre yerlestık esım ankarada gorev yapıyor dıye buraya geldık yıbe aıkesyle gorusemedım benm aılemde onn aıelsıde uzakta bayramfa falan gordum cok vakıt gecırmedıgım ıcın ben arayıp ne kojusayum kadınla bırlıkte vakıt gecırmemısız etmemısız konusacak bıseyde bulamıyorm oyuzden sık aramam bıkac gun konu bırıksın oyle arayım dıyormÇokkk teşekkür ederim.
Zahmet edip ne çok yazmışsınız Allah razı olsun. :)
Ütüsünü yapıyorum şimdi, dediğiniz gibi asıcam alsın giysin.
Gelince de hoşgeldin,güle güle.
Babasını seviyorum ona kendi babammış gibi davranıyorum benimsedim çünkü.
Annesine de saygısızlık da yapmacıklık da yapmıyorum. Ne hissediyorsam o şekilde davranıyorum zaten olay da orada kopuyor. Annesi istiyor ki mıç mıç kucağına oturayım sevsin beni gelip gidip öpeyim vıcık vıcık. Halbuki kendi anneme bile öyle değilim..
Şimdi o gelene kadar evdeki işlerimi hallediyorum akşam yatak odasına kapanıp kitap falan okuyacağım karşılaşmamaya çalışacağım. Sunduğu teklifi kabul etmişim gibi..
Yo uyuyordum hatta o uyandırdı birlikte olmak için gece.. kendi istedi yani hatta eve geldiğinde de iyiydik öpüştük karşıladım sonra konu konuyu açıp dış çekime gelince koptu işler..
Çok sevindim, mutluluklar dilerim.Arkadaşlar merhaba, aklımdasınız ancak bazı aksilikler oldu yazamadım.
Sorunumuzu, güzelce konuşup çok şükür çözdük.
Hepinize çokk teşekkür ederim.
Çok sevindim, mutluluklar dilerim.
Evet sorum tam olarak bu.
Şiddet,ihanet,saygısızlık yok.
Dün gece birlikte olduk hatta yani iyiydi aramız, bebek istiyorduk 7 aylık evliyiz.
Az önce bi tartışma yaşadık, sonucunda iş boşanmaya geldi.
“Şuan boşanmak istemiyorum hazır değilim dedim -çünkü çalışmıyorum dönecek bir baba evim de yok. Kopuk bir ailem var anne ve baba başkalarıyla evli kendi düzenleri var. Evlenmeden önce de zaten öğrenci evindeydim.)
Onun üzerine bir süre aynı evde kalırız; yemeğimi,ütümü yapmak zorunda değilsin. Para bırakacağım yine gezebilirsin olmazsa birkaç aylığına bir arkadaşıma giderim dedi. 1 yıl böyle yaşarız, ailelere zamanla açıklarız diye teklifte bulundu. Şuan yaşadığımız ev babasına ait o yüzden benim gitmem gerekiyor..
Ayrılığın nedenlerine girmek istemiyorum çünkü yeterince üzgünüm,hayallerim yıkık.. 23 yaşında,7 aylık evliliğimi bitirecek olmak gözümde çok büyük bir çığ gibi duruyor şuan. Boşanmak asla istediğim bir şey değil ancak “seni sevdim ama” gibi bir cümle kullandı, artık sevmediğini ağzından kaçırdı o yüzden dönüşü yok..
neyse sözün özü boşanmış arkadaşlardan,büyüklerimden tavsiye istiyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim boşanırken? Siz nasıl atlattınız?
Yarın iş arayacağım işe girdikten sonra maksimum 3 ay daha kalmayı düşünüyorum bu evde kendimi toparlamalıyım..
Bir de nafaka asla istemeyeceğim ancak 30 bin lira kadar altınım var onları vermeyi düşünmüyorum evden belki yatak odasını alırım başka eşya almayı da düşünmüyorum..
Şimdiden teşekkür ederim, cevaplarınızı okuyor olacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?