- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocukta yoksa şanslısın.Çocuk yok inanın üzülmem bile derim olmadı ama yok insan gibi bi adım atmaya gelince yokk sen beni bu hale getirdin sen yaptın sen sen sen bitmiyor kendimde sürekli suç arar oldum sağlıklı düşünemiyorum
Velevki sen yaptın çözümü bu mudurÇocuk yok inanın üzülmem bile derim olmadı ama yok insan gibi bi adım atmaya gelince yokk sen beni bu hale getirdin sen yaptın sen sen sen bitmiyor kendimde sürekli suç arar oldum sağlıklı düşünemiyorum
Hiç tereddüt yaşama ben iki ayda boşanma davası açmış insanım.Haklısınız..
Eşiniz ne kadar düşüncesiz. Belki buradaki hanımlar bana geri kafalı diyebilir ama neden hiç bir bağımın olmadığı bekar bir erkek benim evimde uyusun imkanların fazlasıyla olduğu bir dönemde değil miyiz ? Gitsin bir otelde Kalsın. Gelen kişi kalmayı neden kabul edecek ? Her yönden saçma bit istek sizin rahatınız daha önemli değil mi ? Sadece huzursuzluk çıkması için ısrar ediyor gibi.İşte anlamıyorum iş yapıyorlarmış birlikte adamı gönülleyecek güya
Yani bu bile saçmalık herkes sapık olduğundan değil benim karşı çıkmamın nedeni neden ya neden sen bekar arkadaşın gelip kalsın ben ne yapıcam o evde bi de çok yakın bi arkadaşı da değil 2-3yıllık bi arkadaşlıkBekar erkek arkadasini yatiya cagirmak mi? Esiniz gercekten normal degil. Igrenc bence.
HaklısınızVelevki sen yaptın çözümü bu mudur
Tamam de ya tamam ben yaptım lanet olsun de çık ama bunu yapmak insanı çok korkutuyor seni çok iyi anlıyorum
En çok benim de kendime sorduğum soru şu insan sevdiğine bunları nasıl söyler? Söylemez. Söyleyemez. Senin cesarete ihtiyacın var bence o cesaret gelince bu kangren olmuş ilişkiyi kesip atacaksın. Kendine zaman ver terapi al şu korona herkesi kilitledi eller kollar bağlı
Resmen sinir harbi
Eşin seni sevmiyor üzgünüm...
Bana da öyle geliyorAdam zaten bu evlilikten gitmiş
Sadece kendi yapamadığı için sizi boşanmaya zorluyor
Çekilmez bu adam lafları dayaktan beter
Sapiklikla hic alakasi yok. Hic uygun bir sey degil. Üzülmeyin hic, degmez bu insana.Yani bu bile saçmalık herkes sapık olduğundan değil benim karşı çıkmamın nedeni neden ya neden sen bekar arkadaşın gelip kalsın ben ne yapıcam o evde bi de çok yakın bi arkadaşı da değil 2-3yıllık bi arkadaşlık
Çok teşekkür ederimÖnceki konularınızı bilmiyorum, evlilik tecrübem de yok ama yazayım.
İçinizde bir şüphe kalmamasını istiyorsanız, aile terapistine gitmeyi önerin. Bunun da sebebi olarak çok mutsuz olduğunuzu söyleyin, sizin mutsuzluğunuz karşısında yine üste çıkmaya çalışırsa geçmiş olsun derim. Kabul etmesi halinde de dikkat edin, bir iki seans gidip gözünüzü boyamasın. İyileşme denen şey vakit alır, çaba göstermiyorsa yine geçmiş olsun. Aslında bence gereksiz tüm bunlar anlattığınıza bakılırsa, ama yine de sizin şüpheniz kalmasın diye böyle bir öneride bulunabilirim.
Yukarıdaki öneri işe yaramazsa, tek bir soru kalıyor geriye: Anlaşmalı boşanma protokolünü imzalar mı, yoksa çekişmeli mi olacak? Üzgünüm ama bence boşanmanız sizin için hayırlısı olur gibi geldi bana.
Bu arada, boşanmaya karar verdiğinizde erkekler sanırım biraz tutuşuyorlar, geçmişte olanlar yaşanmamış gibi kadınların duygusal ve anaç yönlerini manipüle ediyorlar. Bir müvekkil boşanmaktan vazgeçti, dediğim tek şey "Hayırlı olsun ama telefon numaram sizde var, istediğiniz zaman arayabilirsiniz." Bugün olmazsa yarın arar maalesef, çünkü değişim yönünde adım atmak kolay değil.
Ne karar verirseniz verin, umarım güzellikler sizinle olur.
BilmemBence mutlaka psikiyatriste gidin. Bu aşırı şüphelenmeler ve aşırı sinir vs. paranoid bozukluğun en önemli belirtileri. İlaç ve terapiyle yoluna girebiliyor
İnşallah gerçekten çok yoruldum artık umudum kalmadı yaBen her gün kendi kendime düşünüyorum acaba boşansam mi diye : ))) erkeklerin bazı huyları çekilir değil. Lütfen kendinize bunu yapmayın, çekilir bir yanı yok size değer vermiyor. Anlamıyorum ben bu erkekleri cinsellik yok, yanina sarilmaya gidersin kavga çıkarır e madem açık açık ben artık seni istemiyorum boşanmak istiyorum de be adam! Böyle hareketlerle daha çok acı çektiriyor sana, çünkü düzelecek neden böyle oluyor diye bir umudun, sorun var. Arada çocuk da yoksa sizin için kolay olur inşallah Allah karşınıza değerinizi bilecek birini çıkarır.