• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya nasıl karar verdiniz?

Hakkınızda hayırlısı olsun.esiniz ne iş yapıyor neden yurt dışına gitmek istiyor genelde erkekler annesine çok düşkün olurlar

cok uzuldjm sizin adiniza. Bosanip kendinize guzel bir sayfa acarsiniz insallah. Insanlar hayat arkadaslarina neden bu sekilde kotu sozler soylerler hic anlamiyorum illa duygularini kufurlemi ifade etmek zorundalar okuyunca cok sinirim bozuldu. Allah yardimciniz olsun kalbinizin kirik olmasina ragmen gidip sarilmaya calisip ondan sonraki hayal kirikligini kalpten hissettim. Biz kadinlar hep alttan alip ortami yumusatmaya calisiriz ama karsimizdaki haketmeyince iste uzuldugumuzle kaliyoruz. :( Umarim bundan sonra hayatiniz guzel olur.

Anladım.Eşinizde olan o hırs artık insanlarımızın çoğunda var.Kolay ve emeksiz yoldan çok para kazanmak.Sizide bunlara engel olarak görüyor bu tavrı bu yüzden.Prangasınız onun için.Bu konuya yorum yapmıştım sizide hatırlıyorum.Nasılsınız şuan ?

Back
X