- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
yine herkes çok acımasız yorum yapacak.ama şu kalbime laf geçiremiyorum.biraz toparlanmıştım.boşandım ve unuttmaya çalııyordum. ben vazgeçtim derken o pişman ve geri dönmek istiyor.evlendi ve eşinden boşanmayı düşünüyor. kadını boşamak istiyormuş.kadında boşanmayı istemiyor. eski eşimin ailesi kadının arkasındaymış.biz boşanmana izin vermeyiz demişler.Allah isterse herşey olur ama bu benim hakkıma hayırlı değil ki olmuyor.. ama ben neden kabul etmiyorum.neden..o kadar dermansısımki..o kadar yorgunumki.. düzelmiyorum.ben ailesine ne kötülük yaptım.neden benim evliliğim için bu kadr mücadele etmediler.. neden.. üstelik benim vazgeçilmezlerim vardı.çocuklar vardı. uzun bir birliktelik.. bu kadında ne var. 4 aylık bir evlilik.. oğulları çocuklarına dönmek istiyor..neden izin vermiyorlar.. çok yıpranıyorum. olmuyor.. herşeyden vazgeçtim.buralara kadar geldim.unutmak için. olmuyor.fayda etmiyor.kimseyi alamıyorum hayatıma.. istemiyorum.. ne olur birileri bana yardım etsin.. ne olur..Allahım ne olur yardım et.. iyileşmek unutmak istiyorum.. aslında ailemi tekrar istiyorum.ne olur herkes izin verse.kimse karşı çıkmasa.. bir akıl git memlekete.. yalvar..o insanların ayağına kapan.. bizi ayırmayın..izin verin.. diyesim geliyor. ancak sonra diyorum bu insanlar sana neler yaptı..değermi.. onların elini öpmeye ayaklarına kapanmaya değermi..benimde hatalarım vardı ama ben aldatıldım.. ben ihanete ugradım.. ben bi yalvarayım yine.. herzamanki yaptığım gibi..neden önüme bakamıyorum.neden.. bu kadar boşanan insanlar var.. neden ben mutlu olmayı başaramıyorum.. yaşamak istemiyorum şu iki çocugum olmasa.. hiç halim yok.mutsuzum.
ondan kaçmak için ve benim yuvam kadınlar yüüzüne yıkıldığı için ben vazgeçtim.. o istedği halde.. onla görüşüyorumki.. ona ben sen gelsende istemiyorum dedim.. bunuda ıspatladım. şehir dğeiştirdim.. işimi bıraktım. evimi bıraktım.. daha ne yapabilirim.. tabiki kalbim bunu istemiyor.kalbim geri gelmesini istedi. ama ona söylemedim.. istemiyorum diyorum. ama deliler gibi istiyorum.. eltimle konuşuyorum.. bana anlattıkça üzülüyorum.o bizi istiyormuş çocuklarını.. ailesi istemiyormuş.. kötüyüm.. kötü.. yaşamak lazım..söylemek çok zor.. tabiki ben bana yapılanı yapmam.. o yüzden memleketimi terk ettim.. daha ne yapabilirim.. ne...bu mu yuva yıkmak.. o istemiyor.. çocuklarına geri dönmek istiyor.. ama .. olmaz iste..bir hatayı ömür boyu bedelini ödüyecekmiyiz.Ihanete ugramissin simde de birinin ihanete ugramasina sebep oluyosun bu isten hayir mi cikar ahlaksizligini aglayarak mi temizleyeceksin
Seni bosayip baskasini almis simdi de onu bosayacak sana onunla ihanet etmis ona seninle bu igrenc adamdan sana fayda mi gelecek de pacalarina yapisiyosun
Komik misiniz?ondan kaçmak için ve benim yuvam kadınlar yüüzüne yıkıldığı için ben vazgeçtim.. o istedği halde.. onla görüşüyorumki.. ona ben sen gelsende istemiyorum dedim.. bunuda ıspatladım. şehir dğeiştirdim.. işimi bıraktım. evimi bıraktım.. daha ne yapabilirim.. tabiki kalbim bunu istemiyor.kalbim geri gelmesini istedi. ama ona söylemedim.. istemiyorum diyorum. ama deliler gibi istiyorum.. eltimle konuşuyorum.. bana anlattıkça üzülüyorum.o bizi istiyormuş çocuklarını.. ailesi istemiyormuş.. kötüyüm.. kötü.. yaşamak lazım..söylemek çok zor.. tabiki ben bana yapılanı yapmam.. o yüzden memleketimi terk ettim.. daha ne yapabilirim.. ne...bu mu yuva yıkmak.. o istemiyor.. çocuklarına geri dönmek istiyor.. ama .. olmaz iste..bir hatayı ömür boyu bedelini ödüyecekmiyiz.
ondan kaçmak için ve benim yuvam kadınlar yüüzüne yıkıldığı için ben vazgeçtim.. o istedği halde.. onla görüşüyorumki.. ona ben sen gelsende istemiyorum dedim.. bunuda ıspatladım. şehir dğeiştirdim.. işimi bıraktım. evimi bıraktım.. daha ne yapabilirim.. tabiki kalbim bunu istemiyor.kalbim geri gelmesini istedi. ama ona söylemedim.. istemiyorum diyorum. ama deliler gibi istiyorum.. eltimle konuşuyorum.. bana anlattıkça üzülüyorum.o bizi istiyormuş çocuklarını.. ailesi istemiyormuş.. kötüyüm.. kötü.. yaşamak lazım..söylemek çok zor.. tabiki ben bana yapılanı yapmam.. o yüzden memleketimi terk ettim.. daha ne yapabilirim.. ne...bu mu yuva yıkmak.. o istemiyor.. çocuklarına geri dönmek istiyor.. ama .. olmaz iste..bir hatayı ömür boyu bedelini ödüyecekmiyiz.
Aynen!bu adam size dönmezse( ki bence ailesinin izin vermemsi bir yalan) sen bu adamıda kendinide öldüreceksin gibi geliyor bana
sanırsın adam dünyanın yakısıklısı kaslısı cekıcısı
bıldıgın sumuklu adam ne var bu kadar? merakta ettiriyorsun bizi.
sana gelince bu kadar sümsük olma kusura bakma bunun adı sümsüklük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?