boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

mutluluk1982

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
700
334
303
43
yine herkes çok acımasız yorum yapacak.ama şu kalbime laf geçiremiyorum.biraz toparlanmıştım.boşandım ve unuttmaya çalııyordum. ben vazgeçtim derken o pişman ve geri dönmek istiyor.evlendi ve eşinden boşanmayı düşünüyor. kadını boşamak istiyormuş.kadında boşanmayı istemiyor. eski eşimin ailesi kadının arkasındaymış.biz boşanmana izin vermeyiz demişler.Allah isterse herşey olur ama bu benim hakkıma hayırlı değil ki olmuyor.. ama ben neden kabul etmiyorum.neden..o kadar dermansısımki..o kadar yorgunumki.. düzelmiyorum.ben ailesine ne kötülük yaptım.neden benim evliliğim için bu kadr mücadele etmediler.. neden.. üstelik benim vazgeçilmezlerim vardı.çocuklar vardı. uzun bir birliktelik.. bu kadında ne var. 4 aylık bir evlilik.. oğulları çocuklarına dönmek istiyor..neden izin vermiyorlar.. çok yıpranıyorum. olmuyor.. herşeyden vazgeçtim.buralara kadar geldim.unutmak için. olmuyor.fayda etmiyor.kimseyi alamıyorum hayatıma.. istemiyorum.. ne olur birileri bana yardım etsin.. ne olur..Allahım ne olur yardım et.. iyileşmek unutmak istiyorum.. aslında ailemi tekrar istiyorum.ne olur herkes izin verse.kimse karşı çıkmasa.. bir akıl git memlekete.. yalvar..o insanların ayağına kapan.. bizi ayırmayın..izin verin.. diyesim geliyor. ancak sonra diyorum bu insanlar sana neler yaptı..değermi.. onların elini öpmeye ayaklarına kapanmaya değermi..benimde hatalarım vardı ama ben aldatıldım.. ben ihanete ugradım.. ben bi yalvarayım yine.. herzamanki yaptığım gibi..neden önüme bakamıyorum.neden.. bu kadar boşanan insanlar var.. neden ben mutlu olmayı başaramıyorum.. yaşamak istemiyorum şu iki çocugum olmasa.. hiç halim yok.mutsuzum.

Ihanete ugramissin simde de birinin ihanete ugramasina sebep oluyosun bu isten hayir mi cikar ahlaksizligini aglayarak mi temizleyeceksin

Seni bosayip baskasini almis simdi de onu bosayacak sana onunla ihanet etmis ona seninle bu igrenc adamdan sana fayda mi gelecek de pacalarina yapisiyosun

Okyanus sensin herhalde canım. Yine niye başa sardın. Neden senin hayatının içine etmesine göz yumuyorsun o insanın. Hiç mi kendine ve o çocuklarına değer vermiyorsun. Nasıl düzelemezsin bu kadar zaman. Ya ne çok bağlanmışsın o adama körü körüne. Yapma Allah aşkına. Allah'ın bile gücüne gider ya.

Hmm benimde tanıdığım bir bayan vardı eşi baskasına asık oldu, ama bu bayan 12 sene Kocasının yüzüne bakmadı, sevmiyordu ki kendisine dokunmasına bile izin vermiyormuş, Takı adam baskasına asık olana kadar, sonra kadın kendini yırttı adama asık oldugunu falan sandı ama nafile adam kadını boşadı ve yeni bir evlilik yaptı cok mutlular. Aranızda be geçti bilmiyorum ama bence uğraşmayın yine ezilir yine aldatılırsiniz. Ikinci kez ayni kisi ile evlenenler genelde pişman. O kadın kendini ezdiren bir tip değildi muhtemelen işine gelmedi eşinizin bu da

Ailesi aşağı ailesi yukarı, bırakın bunları Allah aşkına boşanmak isteyen at kadar yetişkin adam basar davayı geçer.

Madem taşındınız adam sizi telefonla arıyor,cidden kopma niyetiniz varsa her yerden engellerdiniz. Adam şerefsiz, aldatan adam için iyice ayaklara düşün aferin. Saçmaladıkça saçmalıyorsunuz , aldatan herife yapışıyorsunuz yapmayın etmeyin allah aşkına şu adamı kendinizle oynattırmayın. Bırakın bu şerefsizi başka adam mı yok.

bence yalvar, yakar 3. kere dönsün o adam. sen normal değilsin, ex kocan hiç normal değil.. yetiştirdiğin (daha doğrusu yetiştiremediğin) çocuklar da bu gidişle normal olmayacak.. kapatın kendinizi bir yere, lütfen halkın arasına karışmayın.. sen her şeyi hak ediyorsun karamelek.. (her şey derken iyileri kastetmiyorum)

Çok büyük sorunlarınız var. Kendinize sevginiz saygınız hiçbi şeyiniz yok. Ee kendine olmayınca çocuklara da olmuyor tabii. Yazık o çocuklara çok yazık..varsa yoksa koca. Hayatına kimseyi alamıyormuşmuş..alma mecbur değilsin zaten. O hödüğü de alma..başka kadınla yatağında basmışsın o görüntü gözlerinin önünden gitmemeli normalde. Bence yardım almalısın

Hee git yalvar, barış, çıldır erkeğini geri almak için. Ne erkekmiş beee...

Boynuzlarının cilaya ihtiyacı var sanırım

ondan kaçmak için ve benim yuvam kadınlar yüüzüne yıkıldığı için ben vazgeçtim.. o istedği halde.. onla görüşüyorumki.. ona ben sen gelsende istemiyorum dedim.. bunuda ıspatladım. şehir dğeiştirdim.. işimi bıraktım. evimi bıraktım.. daha ne yapabilirim.. tabiki kalbim bunu istemiyor.kalbim geri gelmesini istedi. ama ona söylemedim.. istemiyorum diyorum. ama deliler gibi istiyorum.. eltimle konuşuyorum.. bana anlattıkça üzülüyorum.o bizi istiyormuş çocuklarını.. ailesi istemiyormuş.. kötüyüm.. kötü.. yaşamak lazım..söylemek çok zor.. tabiki ben bana yapılanı yapmam.. o yüzden memleketimi terk ettim.. daha ne yapabilirim.. ne...bu mu yuva yıkmak.. o istemiyor.. çocuklarına geri dönmek istiyor.. ama .. olmaz iste..bir hatayı ömür boyu bedelini ödüyecekmiyiz.

Komik misiniz?
Adam dönmek istiyor da ailesi izin vermiyor ha?
Siz de inandınız öyle mi?

bu adam size dönmezse( ki bence ailesinin izin vermemsi bir yalan) sen bu adamıda kendinide öldüreceksin gibi geliyor bana
sanırsın adam dünyanın yakısıklısı kaslısı cekıcısı
bıldıgın sumuklu adam ne var bu kadar? merakta ettiriyorsun bizi.
sana gelince bu kadar sümsük olma kusura bakma bunun adı sümsüklük

İyi gelsin çocuklarına o zaman neden gelmiyor?? Neden olmasın pişmansa bassın davayı gelsin?

Aynen!
Sanırım gazetelerde okuduğumuz aşk cinayetleri/intiharları hikayeleri böyle başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…