- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
evet.. çok haklısın.. zaten ik konuyu yazdığımda daha köttüydüm.. şuı an iyiyim.. önüme bakıyorum.. sadece eski eşimin üzüntüsü pişmanlığı ve çocukların acı çekmesi benimde zaten zaafım olduğu için bir an dayanamıyorum.. bana yapılanı asla başkasına yapmam... herkes yoluna bakacak.. bu kararı biz verdik.. bedelini biz ödüyeceğiz.. yeni eşinin hiç bir suçu yok..ben kimsenin ahını alalamm. vizdanımda rahat zaten..ahh alacak birşey yapmadım... ama artık o insanın boşanıp boşanmamasını bile düşünemyeceim.. o adamı tamamen hayatımdan çıkaracağım.çünkü o beni haketmiyor...bi de o kadını 'nesi var 4 aylık evli altı ustu' diye etiketlemişsin... kolaydı degil mi boşanmak? 4 aylık diye sokaga atılabilir! kızın var mı bilmiyorum da, hareketlerine bari onun için dikkat et, ilerde keser döner sap döner olmasın
dönmüycem.... asla... dönersem etrafımda bir tane adam kalmaz.. ailem çevrem.. iş saygınlığım.. bunları kaybedemem.. çünkü tüm bu kötü günlerimde bu insalar var dı yanımda.. sırt çeviremem... bir tane bir tane adamda karşıma çıkıp çocukların var onların hatrı için geri dön demiyor.. insanlar çıldırıyor... böyle birşey olursa nasıl affedersin diye... şu an evet gerçekten sağlıklı düşünemedğim için böyle düşünüyordum.. ama burdaki kişilerde beni sirkeledi.... işallah onun pişmanlıklarıyla tekrar başa sarmıycam... beni ilgilendirmeyecek.. haber almıycam... işallah...bu adama dönersen gurursuz ve şahsiyetsiz olacaksın
kadına üzülmeyin... emin olun o kendi eliyle birşeyleri yaptı.. eski eşim çocuklarıyla ilgili sıkıntı yaşadı.. aradığını bulamadı.. ve ayrılmak sitiyor.. ben istesemde istemesemde...ben de bu ilişkide en çok diğer kadına acıyorum. Bunlar kendileri hata yapıyor, evleniyor boşanıyor, kadıncağız arada kalıyor. Burda sürekli bekleyen bir kadın olunca adamın da kafası netleşmiyor.Kadına yazık yaa
hemen evlenmene gerek yok biraz flort et avukatla. bi kahve ic, yemek ye.kadına üzülmeyin... emin olun o kendi eliyle birşeyleri yaptı.. eski eşim çocuklarıyla ilgili sıkıntı yaşadı.. aradığını bulamadı.. ve ayrılmak sitiyor.. ben istesemde istemesemde...
şu an bilmiyorum yanlış kaararmı ama bir tane avukat arkadaş var.. ciddi anlamda evlenme teklifi ediyor.. iş arakdaşımın arkadası.. facede görmüş... ben hayatıma kimseyi almadığım için iyileşemiyorum.. onu unutmanın en büyük sebebi ömür boyu hayatıma kimseyi almamak... kafam çok karışık.. onu unutmaki için yanlış şeyler yapmak istemiyorum. çünkü hayatıma kimseyi almak istemiyorum.. ama çevremdekiler çivi çiviyi söker diyor. ben vazgeçtim.. vazgeçtiğimide biliyor artık. ona dönmeyeceğim. çünkü aynı şeyleri yeniden yaşarım.. kesinlikle.. abahlara kadar balkon köşelerinde onu beklemek istemiyorum artık..yada sınavlarıma çalışarak kendimi derslere vericem... ama bitti.. gerçekten.. vazgeçtim... o adam beni mutlu etmeyecek....
evet... bugün bebeği olacağı haberini aldım.. elim ayağım titriyor.. ağlıyamıyorum ama artık bitti işte.. şimdi bitti... şimdi vazgeçtim.. şimdi yoluma bakıcam.. ama çok kötü bir duygu.. tarif yok ya.. burdaki mesajları tekrar tekrar okuyarak kendimi yüreğimi soğutuyorum.. çünkü herkes geri dönme o adama diyordu.. ben dinlemiyordum.. ama şimdi Allah engel çıkardı. çocugu oluyor.. benim için hayırlısı bu.. ama şu an bu acı ile yanlış karar vermemem lazım.. evlenmeyi düşünmüyorum ama onu unutabilmek için bunu yapıyordum.. artık gerek kalmadı.. zaten bebeği olacakmış.. kızıma kardeşimn olacak demiş.. şimdi whatshaptan yaazdı kızım.. tabi yazarken önce anne sakin ol..söz kendine bişey yapma filan dedi.. kendimi affetmiycem.. çocuklara bu korkuyu nasıl yaşattım.. şu an ağlayamıyorum ama ... bittii... bitirdim..vazgeçtim.. artık bitti. .yeni bir hayata bakıcam.. ama yanlış bişeyler yapmam lazım.. ben flort filan yapamam .... resmi ciddi bir ilişki olmalı..benim çocuklarım var.. onlara yakışan bir anne olmalıyım.. laf getirmemeliyim.. zaten artık unutmak için çok geçerli bir sebep var.hemen evlenmene gerek yok biraz flort et avukatla. bi kahve ic, yemek ye.
eski kocan evlendi bile, senin hayatin neden onu bekleyerek veya yalniz gecsin?
ya tamam iste gorucu usulu icin bile insanlar bi kahve icer bi pastaneye gider. git bakalim. icinden gelmezse istemiyorum dersin. hemen imza atmiyorsun ya.evet... bugün bebeği olacağı haberini aldım.. elim ayağım titriyor.. ağlıyamıyorum ama artık bitti işte.. şimdi bitti... şimdi vazgeçtim.. şimdi yoluma bakıcam.. ama çok kötü bir duygu.. tarif yok ya.. burdaki mesajları tekrar tekrar okuyarak kendimi yüreğimi soğutuyorum.. çünkü herkes geri dönme o adama diyordu.. ben dinlemiyordum.. ama şimdi Allah engel çıkardı. çocugu oluyor.. benim için hayırlısı bu.. ama şu an bu acı ile yanlış karar vermemem lazım.. evlenmeyi düşünmüyorum ama onu unutabilmek için bunu yapıyordum.. artık gerek kalmadı.. zaten bebeği olacakmış.. kızıma kardeşimn olacak demiş.. şimdi whatshaptan yaazdı kızım.. tabi yazarken önce anne sakin ol..söz kendine bişey yapma filan dedi.. kendimi affetmiycem.. çocuklara bu korkuyu nasıl yaşattım.. şu an ağlayamıyorum ama ... bittii... bitirdim..vazgeçtim.. artık bitti. .yeni bir hayata bakıcam.. ama yanlış bişeyler yapmam lazım.. ben flort filan yapamam .... resmi ciddi bir ilişki olmalı..benim çocuklarım var.. onlara yakışan bir anne olmalıyım.. laf getirmemeliyim.. zaten artık unutmak için çok geçerli bir sebep var.
normalde boşanmalarda çocuklar yıkılır, sen ne kadar ortalıkta yaygara yaptıysa çocuklar boşnamanın hüznünü yaşayamadan annem intihar etmesin moduna geçmiş. artık bu babayı boşanmayı yeni evliliği doğacak kardeşi çocukların çok salladığını düşünmüyorum. sen de düşünme artık delirmişsin zatenevet... bugün bebeği olacağı haberini aldım.. elim ayağım titriyor.. ağlıyamıyorum ama artık bitti işte.. şimdi bitti... şimdi vazgeçtim.. şimdi yoluma bakıcam.. ama çok kötü bir duygu.. tarif yok ya.. burdaki mesajları tekrar tekrar okuyarak kendimi yüreğimi soğutuyorum.. çünkü herkes geri dönme o adama diyordu.. ben dinlemiyordum.. ama şimdi Allah engel çıkardı. çocugu oluyor.. benim için hayırlısı bu.. ama şu an bu acı ile yanlış karar vermemem lazım.. evlenmeyi düşünmüyorum ama onu unutabilmek için bunu yapıyordum.. artık gerek kalmadı.. zaten bebeği olacakmış.. kızıma kardeşimn olacak demiş.. şimdi whatshaptan yaazdı kızım.. tabi yazarken önce anne sakin ol..söz kendine bişey yapma filan dedi.. kendimi affetmiycem.. çocuklara bu korkuyu nasıl yaşattım.. şu an ağlayamıyorum ama ... bittii... bitirdim..vazgeçtim.. artık bitti. .yeni bir hayata bakıcam.. ama yanlış bişeyler yapmam lazım.. ben flort filan yapamam .... resmi ciddi bir ilişki olmalı..benim çocuklarım var.. onlara yakışan bir anne olmalıyım.. laf getirmemeliyim.. zaten artık unutmak için çok geçerli bir sebep var.
Gec oldu biraz ama cevabım senin her şeyin var başarmak icin neden yapamıcakmışın bak ben sana bişey diycem benim ayrılırken neişim vardı nede param pulum bi cantayla cıktım evden bu ayrılık bana iki cocuga mal oldu sebep sadece paraydı param işim olsaydı cocuklarım benimle olurdu onun icin lütfen cocuklarinı düşün bi erkek daha olur ama cocukların geri gelmezsizdemi boşandınız...nasıl güçlü kalabiliyoersunuz..unutmak için neler yaptınız..güçlü kalabilmek için..hiç hayatta yanlız kalmaktan korkmadınızmı..hayattan korkmuyormusunuz... bir kadın tek başına da yapabilir değil mii yeterki istesin..
şu herifi bende çok merak ettim gerçekten. bana da yazarmısınız. Nasıl bir bulunmaz hint kumaşıymış..Ay ben gördüm adamı dur yazıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?