boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

evet.. çok haklısın.. zaten ik konuyu yazdığımda daha köttüydüm.. şuı an iyiyim.. önüme bakıyorum.. sadece eski eşimin üzüntüsü pişmanlığı ve çocukların acı çekmesi benimde zaten zaafım olduğu için bir an dayanamıyorum.. bana yapılanı asla başkasına yapmam... herkes yoluna bakacak.. bu kararı biz verdik.. bedelini biz ödüyeceğiz.. yeni eşinin hiç bir suçu yok..ben kimsenin ahını alalamm. vizdanımda rahat zaten..ahh alacak birşey yapmadım... ama artık o insanın boşanıp boşanmamasını bile düşünemyeceim.. o adamı tamamen hayatımdan çıkaracağım.çünkü o beni haketmiyor...

bu adama dönersen gurursuz ve şahsiyetsiz olacaksın
dönmüycem.... asla... dönersem etrafımda bir tane adam kalmaz.. ailem çevrem.. iş saygınlığım.. bunları kaybedemem.. çünkü tüm bu kötü günlerimde bu insalar var dı yanımda.. sırt çeviremem... bir tane bir tane adamda karşıma çıkıp çocukların var onların hatrı için geri dön demiyor.. insanlar çıldırıyor... böyle birşey olursa nasıl affedersin diye... şu an evet gerçekten sağlıklı düşünemedğim için böyle düşünüyordum.. ama burdaki kişilerde beni sirkeledi.... işallah onun pişmanlıklarıyla tekrar başa sarmıycam... beni ilgilendirmeyecek.. haber almıycam... işallah...

kadına üzülmeyin... emin olun o kendi eliyle birşeyleri yaptı.. eski eşim çocuklarıyla ilgili sıkıntı yaşadı.. aradığını bulamadı.. ve ayrılmak sitiyor.. ben istesemde istemesemde...
şu an bilmiyorum yanlış kaararmı ama bir tane avukat arkadaş var.. ciddi anlamda evlenme teklifi ediyor.. iş arakdaşımın arkadası.. facede görmüş... ben hayatıma kimseyi almadığım için iyileşemiyorum.. onu unutmanın en büyük sebebi ömür boyu hayatıma kimseyi almamak... kafam çok karışık.. onu unutmaki için yanlış şeyler yapmak istemiyorum. çünkü hayatıma kimseyi almak istemiyorum.. ama çevremdekiler çivi çiviyi söker diyor. ben vazgeçtim.. vazgeçtiğimide biliyor artık. ona dönmeyeceğim. çünkü aynı şeyleri yeniden yaşarım.. kesinlikle.. abahlara kadar balkon köşelerinde onu beklemek istemiyorum artık..yada sınavlarıma çalışarak kendimi derslere vericem... ama bitti.. gerçekten.. vazgeçtim... o adam beni mutlu etmeyecek....

hemen evlenmene gerek yok biraz flort et avukatla. bi kahve ic, yemek ye.
eski kocan evlendi bile, senin hayatin neden onu bekleyerek veya yalniz gecsin?

hemen evlenmene gerek yok biraz flort et avukatla. bi kahve ic, yemek ye.
eski kocan evlendi bile, senin hayatin neden onu bekleyerek veya yalniz gecsin?
evet... bugün bebeği olacağı haberini aldım.. elim ayağım titriyor.. ağlıyamıyorum ama artık bitti işte.. şimdi bitti... şimdi vazgeçtim.. şimdi yoluma bakıcam.. ama çok kötü bir duygu.. tarif yok ya.. burdaki mesajları tekrar tekrar okuyarak kendimi yüreğimi soğutuyorum.. çünkü herkes geri dönme o adama diyordu.. ben dinlemiyordum.. ama şimdi Allah engel çıkardı. çocugu oluyor.. benim için hayırlısı bu.. ama şu an bu acı ile yanlış karar vermemem lazım.. evlenmeyi düşünmüyorum ama onu unutabilmek için bunu yapıyordum.. artık gerek kalmadı.. zaten bebeği olacakmış.. kızıma kardeşimn olacak demiş.. şimdi whatshaptan yaazdı kızım.. tabi yazarken önce anne sakin ol..söz kendine bişey yapma filan dedi.. kendimi affetmiycem.. çocuklara bu korkuyu nasıl yaşattım.. şu an ağlayamıyorum ama ... bittii... bitirdim..vazgeçtim.. artık bitti. .yeni bir hayata bakıcam.. ama yanlış bişeyler yapmam lazım.. ben flort filan yapamam .... resmi ciddi bir ilişki olmalı..benim çocuklarım var.. onlara yakışan bir anne olmalıyım.. laf getirmemeliyim.. zaten artık unutmak için çok geçerli bir sebep var.

ya tamam iste gorucu usulu icin bile insanlar bi kahve icer bi pastaneye gider. git bakalim. icinden gelmezse istemiyorum dersin. hemen imza atmiyorsun ya.
kadinin hamile kalmasi da iyi olmus artik yoluna bakabilirsin.

normalde boşanmalarda çocuklar yıkılır, sen ne kadar ortalıkta yaygara yaptıysa çocuklar boşnamanın hüznünü yaşayamadan annem intihar etmesin moduna geçmiş. artık bu babayı boşanmayı yeni evliliği doğacak kardeşi çocukların çok salladığını düşünmüyorum. sen de düşünme artık delirmişsin zaten

görüş o avukatla ne kaybedersin, kafan dağılır iyi gelir merak etme, hemen imza atmıcaksın sonuçta,görücü usulu olsa ne olcak hemen yarın gidip evlencek değilsin, gene tanımak için vakit geçirmen lazım aynı şey değil mi ne farkı var?

Gec oldu biraz ama cevabım senin her şeyin var başarmak icin neden yapamıcakmışın bak ben sana bişey diycem benim ayrılırken neişim vardı nede param pulum bi cantayla cıktım evden bu ayrılık bana iki cocuga mal oldu sebep sadece paraydı param işim olsaydı cocuklarım benimle olurdu onun icin lütfen cocuklarinı düşün bi erkek daha olur ama cocukların geri gelmez

Sen bu ewlılık 12 yıl surmedıkce kadının kazandıgını kabul etmıyceksın heralde.Çocuk degılsın,genc ergen kız degılsın..' kız cocugu annesısın.Eskı Kocanı dusunmeyı bırak da artık kızlarımla nasıl mutlu olabılırım gıbı seyler dusunsene..Resmen evlılıklerının kac gun oldugunu sayıyorsun,onlar bıle bılmıyordur ya bu nasıl takıntı..

Bu adam eşini seviyor da sen anlamak istemiyorsun sanırım. Hiç kimse ailesinin zoruyla bşir evlilik yürütmez sen kendini buna inandırmak istiyorsun kesinlikle psikolojik yardım almalısın sen bu adamı kesinlikle boşamadın adan seni boşadı sen bu takıntıyla bu adama dava açmış olamazsın çünkü. Hem bu kadar ailevi şeylerden nasıl haberin oluyor neden görüşüyorsun gerçi adamın seninle görüştüğünü de sanmıyorum senaryoyu kendin kurup ona inanıyorsun yazık.

arkadaşlar şu anki duygularım kesinlikle bu şekilde değil..bazı arkadaşlar eski knoulara bakıp yorum yapmaktadırlar.çok haklılar.. ama hepsi geçmişte kaldı..evet ayda bir başa sardım ama ne yapalım zor iyileştim bende.. şu an tek derdim kariyerim ve çocuklarım...kk.üyeleri bana çok yardımcı oldu..yorumları beni yönlendirdi..çünkü gerçekten sevince kör oluyorsun .göremiyorsun yanlışları..hatta kendi değer yargılarını kaybediyorsun.. burada çocuklarımı bile düşünmedim..herkesi kendim gibi zannedip kimliğimi bile deşifre ettim... tabi benim gizli saklı bir işim olmadığı için çok rahattım..ama işler o kadar ciddi bir boyuta gitti ki yok çocuklarımı yuvaya vermelilermiş yok elimden almaları gerekmiş..insanlar facemime baktı..eski eşimin fotolarına ulaşmışlar.. yeni eşineulaşmışlar.. yani o kadar acı çekiyordum ki gözüm görmedi hiç...ama herşey iyi oldu.. yeni insanlarla tanıştım..arkadaşlıklar edindim... beni çok güzel bir gelecek bekliyor.. herkesi üzdüğüm ve zaman zaman sinir krizi geçirttirdiğimiz için herkesten özür dilerim...tek istedğim eski konuları duymak bile istemiyorum..çünkü önceki yazdıklarıma cok pişmanım...kendimden nefret ediyorum..hatta birkaçgün önceki açtığım konudan bile ....bugune bakıyoruz..geleceğe bakıyoruz...herşey güzel olacak..sizegüzel haberlerle geleceğim işallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…