boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

bence kalbinizle değilde beyninizle alakalı bir sıkıntı var.
adam başka bir kadın için sizi boşadı o zaman çocuklar engel olamadı.
şimdi size dönmek istiyor ama yeni eşini boşamasına müsaade etmiyorlar öyle mi?
güldürmeyin Allah aşkına.
yazdıklarınızı gören de eski eşinize iftira attılar hapse düştü, siz de yolunu gözleyip ne yapabilirim diye soruyorsunuz sanacak.

ağlamak yalvarmak nedir yahu!!!
bir adam bir kadının yatağından çıkıp size gelecek diye mi yalvaracaksınız?

tez zamanda bir psikiyatriste görünün. zerre mantık yok yazdıklarınızda.

şehir değiştirdim.yeni bir hayata başaldım.işimi değiştiridm. onu görmüyorum. unutamadım ama.. hergüm rüyamda..hergün.. ağlıyorum.. aile olmayı çocuklarımı ana babalı büyütmeyı çok isterdim.. bunu isterkende onun pişlmanlığını geri dönmek isteyişini öğrenince bizi hala istiyor. diyorum.. gelmesini istiyorum..

canım kimseye yalvarma. eski eşinle görüşme bile.
o seni istiyorsa eğer sıra onda o savaşsın.
sana gelince psikolojik olarak yardım al o kadar kötü isen.
çalışıyor musun çocukların kaç yaşında ?

ikinci kez evlendik boşandık. olursa bu 3.kez olacak. o yüzden herkes karşımızda..kimse istemiyor. kadında boşamak istemiyor zaten. bir türlü bırakmıyor.. bende gelsende kabul etmem diyorum ama boşanmasına sebep olmamak içni diyorum yoksa boşanırsa birleşirim.. çünkü çok acı çekti evlatlarından dolayı.. ikimizde hata yapmayız ..aile olmanın kıymetini anladık. ama şimdide kimse izin vermiyor.

Git yalvar ailesine boşanmasına izin versinler adamda sana geri dönsün.

valla acımasız yorum bile yapmıycam düzeldin toparlandın diye tebrik ederken hani aylar yıllar da geçmedi üzerinden,vallahi sıktın.
doğru söylyorsun... sıktım size göre.. ama ben yapamıyorum ne yapayım..olmuyor..olmuyor..kimse bunu anlamıyorur.kalbime laf eçiremiyorum.hayatta tek başıma kızlarımı büyütemem... ailemi özledim.hemde çok

yunan mitolojisinden fırlamış bir şey bekliyorum ben artık..

Beklentini düşür Office , konu sahibesi bir çılgınlık yapıp " kızlar bu adam için ağlanmaz mı " diye görsel paylaşırsa hayal kırıklığına uğramayalım

Adamın doğa üstü güçleri filan mı var diye düşünür oldum bende. Bir bakışıyla hipnotize mi ediyor nedir anlamadım gitti.

Allah aşkına 2 kere olmamış sende adın gibi biliyorsun 10 kerede evlensen olmayacak.
Nerede senin aklın ya!

Neden büyütemiyorsun kızlarını,şu hayatta tek başına çocuklarına annelik ve babalık yapan bir sürü kadın var.
Kalbine öyle bir laf geçirirsinki,senin çaba sarfetmen lazın önce,ama oda sende yok maalesef.

aileni özlemedin.. seni 2 kere aldatan, şu anda başka bir kadınla evli bir şekilde hayatını sürdüren birini, özetle başkasının kocasını özledin.. aile aile diye ne kendini ne de milleti sömürme artık..

bakın sizin çokkkkkk ciddi sorunlarınız var bunu kabul edin.
yok sevgiymiş yok aşkmış yok o benim kocamdı da bilmem ne
diğer konuları okudum iyice geldiler bana.

bir kadın bu kadar yüzsüz olamaz, gurursuz olamaz yahu.
öehhhhhhh yani.

bir kez boşanıp ayrılmışsınız tek çocukla
sonra evlenmiş 2. yi yapmış yine ayrılmışsınız
fırsat bulsanız 3. yü yapacaksınız

şunu iyice anlayın o adam sizin kocanı DEĞİLLLLLLLLLLL
başka bir kadının kocası yahu
insanda biraz gurur olur
bu nasıl takıtıdır arkadaş biz de sevdik de bu kadar mala bağlamadık hiç
oyyy şişti içim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…