- 20 Ekim 2009
- 8.869
- 15.738
- 823
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
ondan kaçmak için ve benim yuvam kadınlar yüüzüne yıkıldığı için ben vazgeçtim.. o istedği halde.. onla görüşüyorumki.. ona ben sen gelsende istemiyorum dedim.. bunuda ıspatladım. şehir dğeiştirdim.. işimi bıraktım. evimi bıraktım.. daha ne yapabilirim.. tabiki kalbim bunu istemiyor.kalbim geri gelmesini istedi. ama ona söylemedim.. istemiyorum diyorum. ama deliler gibi istiyorum.. eltimle konuşuyorum.. bana anlattıkça üzülüyorum.o bizi istiyormuş çocuklarını.. ailesi istemiyormuş.. kötüyüm.. kötü.. yaşamak lazım..söylemek çok zor.. tabiki ben bana yapılanı yapmam.. o yüzden memleketimi terk ettim.. daha ne yapabilirim.. ne...bu mu yuva yıkmak.. o istemiyor.. çocuklarına geri dönmek istiyor.. ama .. olmaz iste..bir hatayı ömür boyu bedelini ödüyecekmiyiz.
şehir değiştirdim.yeni bir hayata başaldım.işimi değiştiridm. onu görmüyorum. unutamadım ama.. hergüm rüyamda..hergün.. ağlıyorum.. aile olmayı çocuklarımı ana babalı büyütmeyı çok isterdim.. bunu isterkende onun pişlmanlığını geri dönmek isteyişini öğrenince bizi hala istiyor. diyorum.. gelmesini istiyorum..Okyanus sensin herhalde canım. Yine niye başa sardın. Neden senin hayatının içine etmesine göz yumuyorsun o insanın. Hiç mi kendine ve o çocuklarına değer vermiyorsun. Nasıl düzelemezsin bu kadar zaman. Ya ne çok bağlanmışsın o adama körü körüne. Yapma Allah aşkına. Allah'ın bile gücüne gider ya.
Konu sahibesinin konularını okuyup da eski kocasından insan olarak dahi haz etmeyen kadın kalmadı kk da , konu sahibesi hariç.
Ne erkekmiş değil mi şu eski koca.
Alakası yokyunan mitolojisinden fırlamış bir şey bekliyorum ben artık..
ikinci kez evlendik boşandık. olursa bu 3.kez olacak. o yüzden herkes karşımızda..kimse istemiyor. kadında boşamak istemiyor zaten. bir türlü bırakmıyor.. bende gelsende kabul etmem diyorum ama boşanmasına sebep olmamak içni diyorum yoksa boşanırsa birleşirim.. çünkü çok acı çekti evlatlarından dolayı.. ikimizde hata yapmayız ..aile olmanın kıymetini anladık. ama şimdide kimse izin vermiyor.Hmm benimde tanıdığım bir bayan vardı eşi baskasına asık oldu, ama bu bayan 12 sene Kocasının yüzüne bakmadı, sevmiyordu ki kendisine dokunmasına bile izin vermiyormuş, Takı adam baskasına asık olana kadar, sonra kadın kendini yırttı adama asık oldugunu falan sandı ama nafile adam kadını boşadı ve yeni bir evlilik yaptı cok mutlular. Aranızda be geçti bilmiyorum ama bence uğraşmayın yine ezilir yine aldatılırsiniz. Ikinci kez ayni kisi ile evlenenler genelde pişman. O kadın kendini ezdiren bir tip değildi muhtemelen işine gelmedi eşinizin bu da
Alakası yok
Git yalvar ailesine boşanmasına izin versinler adamda sana geri dönsün.şehir değiştirdim.yeni bir hayata başaldım.işimi değiştiridm. onu görmüyorum. unutamadım ama.. hergüm rüyamda..hergün.. ağlıyorum.. aile olmayı çocuklarımı ana babalı büyütmeyı çok isterdim.. bunu isterkende onun pişlmanlığını geri dönmek isteyişini öğrenince bizi hala istiyor. diyorum.. gelmesini istiyorum..
Konu sahibi daha güzel. Fotosuna bakınca insan kendine güvenen bir kadın görüyor ama konuları ters köşe yapıyor.o zaman diğer kadın çok özelliği olan ya da çok güzel biri, konu sahibi onu kıskanıyor?
doğru söylyorsun... sıktım size göre.. ama ben yapamıyorum ne yapayım..olmuyor..olmuyor..kimse bunu anlamıyorur.kalbime laf eçiremiyorum.hayatta tek başıma kızlarımı büyütemem... ailemi özledim.hemde çokvalla acımasız yorum bile yapmıycam düzeldin toparlandın diye tebrik ederken hani aylar yıllar da geçmedi üzerinden,vallahi sıktın.
yunan mitolojisinden fırlamış bir şey bekliyorum ben artık..
Allah aşkına 2 kere olmamış sende adın gibi biliyorsun 10 kerede evlensen olmayacak.ikinci kez evlendik boşandık. olursa bu 3.kez olacak. o yüzden herkes karşımızda..kimse istemiyor. kadında boşamak istemiyor zaten. bir türlü bırakmıyor.. bende gelsende kabul etmem diyorum ama boşanmasına sebep olmamak içni diyorum yoksa boşanırsa birleşirim.. çünkü çok acı çekti evlatlarından dolayı.. ikimizde hata yapmayız ..aile olmanın kıymetini anladık. ama şimdide kimse izin vermiyor.
Konu sahibi daha güzel. Fotosuna bakınca insan kendine güvenen bir kadın görüyor ama konuları ters köşe yapıyor.
doğru söylyorsun... sıktım size göre.. ama ben yapamıyorum ne yapayım..olmuyor..olmuyor..kimse bunu anlamıyorur.kalbime laf eçiremiyorum.hayatta tek başıma kızlarımı büyütemem... ailemi özledim.hemde çok
doğru söylyorsun... sıktım size göre.. ama ben yapamıyorum ne yapayım..olmuyor..olmuyor..kimse bunu anlamıyorur.kalbime laf eçiremiyorum.hayatta tek başıma kızlarımı büyütemem... ailemi özledim.hemde çok
şehir değiştirdim.yeni bir hayata başaldım.işimi değiştiridm. onu görmüyorum. unutamadım ama.. hergüm rüyamda..hergün.. ağlıyorum.. aile olmayı çocuklarımı ana babalı büyütmeyı çok isterdim.. bunu isterkende onun pişlmanlığını geri dönmek isteyişini öğrenince bizi hala istiyor. diyorum.. gelmesini istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?