boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Bu adam kaç yaşında. Yaptığı ve yapacağı şeylerin sorumluluğunda önce bunu bil Karamelek arkadaşım. Adam geri gelmek isterse aileyi mi takar Allah aşkına. Bunca boku yemiş bir adam kimi takar ki!! Lütfen artık kendine gel ya. Bu kadarda koca manyağı olunmaz ki. Ben normalde kimseye böyle yorumlar yapmam. Aha da yaptırdın!!!

uzman değilim teşhis olarak söylemiyorum elbette ama olmayan şeyleri olmuş gibi kabul edip inanama, insanları da inandırmaya çalışma, buna sağlam gerekçeler uydurma filan. tablo baya bi ciddi!

Bir hata mı? Bir hata ne ya, eski konularını o kadar net hatırlıyorum ki..

Adam bildiğin günah çamuruna batmış, ne istediği belli olmayan, konsomatris gibi ordan oraya gezen zina yapmak en büyük hobisi olan bir herifço.

Adam bir kadını yüz üstü bırakıp ötekine, ötekini bırakıp berikine gidiyor.

Bir hata deyipte gözünde küçültme bari.

Yaaa git barış Allah aşkına, burada konu açıp açıp durma. İşte adam boşanınca bal gibi kapacaksın havada. Gelse kabul etmem ayağını geçeceksin, gelmesine engeller olmasa seve seve yani seve seve.

Ömrünce bu adamla leş hayat sür bize ne gerçekten bize ne de çocuklarına cidden acıdım...

yuvan kadınlar yüzünden mahvoldu tabisi.. yoksa senin saf, melek, mükemmel, gözü açılmamış kocanın başka kadınlara bakacak hali yok herhalde.. ah bu kadınlar yok mu hep yoldan çıkartmışlar adamcağızı hatta bu evliliğini bile eminim senin adını sayıklarken yapmıştır

yaa artık lütfen sen konu açma yaaa.beynimizi yedin koca koca diye ya. ve biz sana ne dediysek bir kulağından girdi diğerinden çıktı. gözlerimi kapatıp seni hayal etmeye çalışıyorum ve zihnime hemen zavallı bir kadının görüntüsü geliyor. yaşadıklarından dolayı zavallı değil kafandaki düşüncelerden dolayı zavallısın. lütfen o adama geri dön ve ne halin varsa gör.üzülmüştüm senin adına yaşadıklarına ama sen gerçekten hakediyorsun. O beynini kullan biraz.

kendinize bu kötülüğü yapmayın o adamı affetmek demek onurunuzu herşeyinizi ayaklar altına almak demek,
o adama gel gene bana ne yaparsan müstehaktır demek,
bu yanlışa düşmeyin,
muhtemel ki adamın o kadını boşayıp geri dönecek olma fikri tamamen sizi cezbetti
canınızın nekadar yandığını unutmayın herkesin bi kadınlık gururu vardır,hayatta elbette sizi mutlu edecek insanlar olacaktır yeter ki kendinize saygı duyun ve bu süreyi kendinize tanıyın bu kadar az süreçte herşeyin mükemmel olmasını beklemeyin zaman herşeye ilaçtır..​

Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşa söylemiyorlar.
Yahu kadın sen manyak mısın? Adamın senle grup yapmadığı kalmış sen hala barışsak mı diyorsun.
Yahu adamı anlamak zor değil ki. Şimdiki eşiyle evlendi yattı kalktı işi bitince aa istemiyorum oldu
Çocuklarını isteyen adam 4 ayda evlenmezdi. Önce çocuğum var diye düşünürdü
Bakın sizi düşünürdü demiyorum çünkü yapışacak olduğunuzu oda biliyordur.
Ama yazık o çocuklara. Siz nasıl büyüteceksiniz böyle tarumarca?
Adam resmen sizi boyacı küpü bellemiş konuşturmayın beni daha fazla

Kullanıcı adı farklı içerik aynı , kimmiş bu dedim , yabancı değilmişsiniz. Yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz , sizin burada anlattıklarınızla bizim içimiz şişti , eski eşinizi tanımamamıza rağmen kendisinden insan olarak soğuduk , siz ise maşallah üzdüğünüz 2 evladınıza rağmen eski kocam da eski kocam moduna girdiniz yine.

Hiç mi soğumadınız bu adamdan ? Hiç mi düşünmüyorsunuz belki eski eşinizin şimdiki eşi ona istediği gibi daldan dala konacağı nefes payı bırakmadığı için size dönmek istiyor diye ?

Bu adam sizi kendi yatağınızda dahi aldatmamış mıydı ? Yanlış mı hatırlıyorum ?

Bu adamla zaten 2 kez evlenip boşanmadınız mı siz ?

Eski eşiniz Don Juan mı ? İnanılmaz bir aşık mı ? Yüzüne bakınca içinizi mi eritiyor nedir anlayamadım gitti.

Adamdan haber aldığınız kanalları kapatmadan düzelemezsiniz.

Değil bir başka ile dünyanın öbür ucuna da gitseniz aynı kafayla gittiğiniz müddetçe bir arpa boyu yol alamazsınız.

Hadi kendinize acımıyorsunuz , çocuklarınıza acıyın , çocukların ruhsal durumlarını alt üst etmeyin daha fazla.

Sizin aileniz siz düzelin diye kurulu düzenleri bozup başka şehre yerlestiler ama siz hala o karaktersizin pesindesiniz Sizin hiç kendinize sayginiz yok mu Ne kadar acizsiniz hayatinizi bir adama (!) baglamissiniz Ciddi bir psikolojik tedaviye ihtiyacınız var Böyle yaparak kizlariniza yazık ediyorsunuz

istesin baskasını bulalım
benım dusundugum kendısıde degıl o kadar saglıksız bır bıreykı cocuklarına ne verebılır bu kadın

Hayatı kendinede çocuklarınada zindan ettin,hiç birşeyin farkında bile değilsin.
Hadi kendine acımıyorsun o 2 tane yavrunun ne suçu var..
Lüften bir silkelen kendine gel,dünya ex kocanın etrafında dönmüyor artık..

adamın niyeti dönmek değil ki memlekete döndürüp tekrar karısıyla mutluluk pozları vermeye devam edecektir..egosunu tatmin eden kadın gitti memleketten neticede.

Insan oglu aci cekmekten bukadar nutlu olurmu ya...

Sana dönse ne olacak biegün iyi iki gün iyi sonra yine bosanirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…