- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
zengin değil....zengil değil.... ki zenginliğie önem versem adamı boşamazdım yada elimde o akdar delil varken donuna akdar alırdım... sevdim ve demekki beni mutlu etmiş.. bende de hatalar vardı.. bunu yapmasına sebep bendim belkide kadın olamadım.. yeni karısı aldatma kadın kız ayağını öğrenmişti.. bana kadın olsaydı da el de tutsaydı demişti.. bana böyle birşey yapamaz demişti.. kadın haklı işte.. ne zoruma gidiyorki..
Aa ben kaçırmışım ya, bi hayırsever bana da İsim atsa ya kadının ve exin.
Annen bir dediği bir dediğini tutmuyorya ben okuduklarımı anlamıyorum ya siz bizimle dalga geçiyosunuz Sıkıntı kocanızı geri almaktı başta şimdi üvey anne evlatlarımı istemiyo mu oldu nedir!! Sizin kafanız çok karışık bence yaa bu kadar da saçmalanmaz artık
olacakolacak...aynı kafa değil...aynı olsa idi... bugün pazar..yataktan çıkmamış full aglıyordum... ama kızlarıma çok güzel bir kahvaltı hazırladım...parka gittim..yürüyüş yaptık..bisiklete bindik.. zaman bence...arada krizlerim geliyor.. başa sarmamın tek sebebi onun evliliğindeki mutsuzluk ve pişmanlığı... ama haber almassam oda geçecek..iyileşeceğim..inanın yasadıgım şeyler kolay değil... herşey geçeçecek...ona geri dönmeyeceğim..aşkımdan ölsemde..gebersemde..dönmüycem...o beni haketmiyor.. kesinlikleBoşa kürek çekmeyin kizlar okyanus takıntılı adam bunun yedi duvelini elinden geçirse benim yüzümden diyebilecek kadar garip
Okyanus ciddiyim bak senin konularını okudukca burada biz kendimizi yiyoruz bacim o sebeble sen hep aynı şeyleri diyorsun yine hooooop başa sariyorsun yine aynı şeyleri sayikliyorsun
Sana bedavadan akıl dagitiyorlar burada ama yok yine mato mermer nato kafa
psikiyatriye de gittim... iyileştim..son seansımı geçen ay bitti..gelme dedi..sadece arada bir kendimi çok kötü hissettiğim zaman gideceğim..çünkü artık intiharı filan düşünmüyorum.çocuklaarıma yansıtmıyorum..siz nerden bileceksiniz benim snerden nereye geldiğimi..çocuklarsıma bakıyorum..onlasrın mutluluğu beni mutlu ediyor..güzel olacak...az kaldı..sizde göreceksinizi... ben gerçekten geçmişimi silip sınavımı kazanıp belgemi alıcam... hayellerim vaar çocuklarımla..ama bu hayellerime o adamı koymamayı başaracağım... cumadan beri iyyim.. belki burda yazılanlar çok agır ama inanın beni tokatlıyor...iyi geliyor..soğuk suda yıkanmış gibi olup ayılıyorum..o yüzden burayta yazıyorum zaten...Konu sahibi bağımlı kişilik bozukluğuna sahip,sabahtan akşama kadar da anlatsanız anlamıycaktır.hasta olduğunu tabiki kabul etmez çünkü siz hiç bu kadar kötü derec olup hasta olduğunu kabul edeni gördünüz mü? Zaten o kadar içgörüsü olsa bu durumda olmazdı.psikiyatre,psikoloğada gitmicektir çünkü aynen dedikleri gibi "bize gerçek hastalar gelmez,onların hasta ettikleri gelir(esi,cocugu,anası dıdısı)"
evet doktor da biraz öyle diyo..hem ilk gözünüzü bu erkekte açtığınız içn..hemde beni nasıl terkeder diye...ama gececek..herkes çok haklı..burda bir tane adamda haklısın..git geri dön..çocukların var.. onlar için birleş diyen yok...bir tane adambile böyle demedi...Zengin değilse neden bu yapışkanlık bu gurursuzluk? Hiç de sizin suçunuz falan değil kendinize kabahat bulmayın adamın tıyneti o...Keşke yapsaydınız, donuna kadar da alsaydınız, olması gereken oyken siz ödüllendirmişsiniz...daha da peşinde salya sümük geziyorsunuz iyice egosu şişiyor...Mutlu falan etmemiş ki. "yalınızı getirdim" diyormuş size.... bence sizi reddetmesi zorunuza gitti evlilikta başarısız olmuş olmayı kabul edemiyorsunuz. onun gidip başka bir kadınla pervasızca mutlu olmasını hazm edemiyorsunuz bunca yıldan sonra. Yoksa hiçbir geleceğniz yok işte, size verebileceği hiçbir şey yok maddi manevi...kızınız bile istemiyor. Düşünn ki onun gözünde bile ne kadar küçüleceksiniz.Küçük kızınızın aklı biraz erse o da istemez. Reddedişlmiş olmayı hazmedememek sizinki.
sizdemi boşandınız...nasıl güçlü kalabiliyoersunuz..unutmak için neler yaptınız..güçlü kalabilmek için..hiç hayatta yanlız kalmaktan korkmadınızmı..hayattan korkmuyormusunuz... bir kadın tek başına da yapabilir değil mii yeterki istesin..Işte kendi kıymetini bilmeyen bi kadın örnegi allah hidayete erdirsin banada biri atsın faceden yazayım boşanmış biri olarak
bu adama dönersen gurursuz ve şahsiyetsiz olacaksınolacakolacak...aynı kafa değil...aynı olsa idi... bugün pazar..yataktan çıkmamış full aglıyordum... ama kızlarıma çok güzel bir kahvaltı hazırladım...parka gittim..yürüyüş yaptık..bisiklete bindik.. zaman bence...arada krizlerim geliyor.. başa sarmamın tek sebebi onun evliliğindeki mutsuzluk ve pişmanlığı... ama haber almassam oda geçecek..iyileşeceğim..inanın yasadıgım şeyler kolay değil... herşey geçeçecek...ona geri dönmeyeceğim..aşkımdan ölsemde..gebersemde..dönmüycem...o beni haketmiyor.. kesinlikle
ben de bu ilişkide en çok diğer kadına acıyorum. Bunlar kendileri hata yapıyor, evleniyor boşanıyor, kadıncağız arada kalıyor. Burda sürekli bekleyen bir kadın olunca adamın da kafası netleşmiyor.Kadına yazık yaabi de o kadını 'nesi var 4 aylık evli altı ustu' diye etiketlemişsin... kolaydı degil mi boşanmak? 4 aylık diye sokaga atılabilir! kızın var mı bilmiyorum da, hareketlerine bari onun için dikkat et, ilerde keser döner sap döner olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?