- 23 Ağustos 2012
- 51.889
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.737
- 898
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
1 - istemiyorum söyleme sebebim adama arayıpta boşan demedim. kızım hediye almştı..size döneceğim zaman kullanacağım bu hediyeyi demişti.. onda da kadınla huzrusuzlukları vardı bende istemiyorum seni... boşansanda gelme demiştim.. ama kalbim öyle demiyor tabi.. ben ona öyle dedğimi söylüyorum.. herkes yuva yıkıyorsub diyorya bende ne laalkası var diyorum.. istemiyorum boşanmasını... ama kalbim bize dönmesini sitiyor tabi...
ayrıca beni arama annemi ara çocuklar için dediği ilk ayrıldığımız dönemelrdi.. o zamandan beri ocuklar için bile annesini arıyorum demek istiyorum.. yani adamla görüşmüyroum.boşan gel demiyorum. aşk yaşamıyorum. nasıl yuva yıkıyorum anlamıyorum. sadece onu takip ediyorum evet.. hayatını.. boşanırsada işime gelir.. çünkü kızıma size döneceğim demiş. kızımda bizi istiyor.. birleşeceğiz diyor..
doğru kendimi ifşa etmem iyi dğeil.. etrafımdaki herkes herşeyimi biliyorki.. yanlış birşey yapmıyorum.. o yüzden gizli saklım yok.. kim neden tehdit edebilir ki.. suç mu işliyorum.. boşanmayı atlatamıyorum sorun bu.. o da pişman.. bunu eşine aileside herkes biliyor zaten.. o yüzden kimseden korkum yok.Allahtan başka.. umrumda değil... Aldatlan benim..ben mi aldattım..utanılacak birşey yapmadım..
Beynim yandı ya kadın 40 sayfadır aynı şeyi söylüyor. Biz ne desek boş...
şuanda isyerindeki kırmızı tshırtlı bır resmin var toplulukla
işte o kadına hiç yakışmıyor bunlar
cabala yeter
ben gidiyorum
Sen arkadaşlara bak kocana geri don bence herkes seni eleştiriyor bence yanlış yapıyorlar git tekrar evlen nasil olsa 3 aysonra pişmanım yazarsin bizede. Koonnu cikar1 - istemiyorum söyleme sebebim adama arayıpta boşan demedim. kızım hediye almştı..size döneceğim zaman kullanacağım bu hediyeyi demişti.. onda da kadınla huzrusuzlukları vardı bende istemiyorum seni... boşansanda gelme demiştim.. ama kalbim öyle demiyor tabi.. ben ona öyle dedğimi söylüyorum.. herkes yuva yıkıyorsub diyorya bende ne laalkası var diyorum.. istemiyorum boşanmasını... ama kalbim bize dönmesini sitiyor tabi...
ayrıca beni arama annemi ara oçocuklar için dediği ilk ayrıldığımız dönemelrdi.. o zamandan beri ocuklar için bile annesini arıyorum demek istiyorum.. yani adamla görüşmüyroum.boşan gel demiyorum. aşk yaşamıyorum. nasıl yuva yıkıyorum anlamıyorum. sadece onu takip ediyorum evet.. hayatını.. boşanırsada işime gelir.. çünkü kızıma size döneceğim demiş. kızımda bizi istiyor.. birleşeceğiz diyor..
bende görebilirmiyim yakadın yuzune bakılmayacak bır kadın degıl ama bana gore guzel bır kadın degıl
yaslı gıbı yıpranmıs gıbı
nerden buldu bunu?
Guzel kardesim gururlu ol onurlu ol biraz1 - istemiyorum söyleme sebebim adama arayıpta boşan demedim. kızım hediye almştı..size döneceğim zaman kullanacağım bu hediyeyi demişti.. onda da kadınla huzrusuzlukları vardı bende istemiyorum seni... boşansanda gelme demiştim.. ama kalbim öyle demiyor tabi.. ben ona öyle dedğimi söylüyorum.. herkes yuva yıkıyorsub diyorya bende ne laalkası var diyorum.. istemiyorum boşanmasını... ama kalbim bize dönmesini sitiyor tabi...
ayrıca beni arama annemi ara çocuklar için dediği ilk ayrıldığımız dönemelrdi.. o zamandan beri ocuklar için bile annesini arıyorum demek istiyorum.. yani adamla görüşmüyroum.boşan gel demiyorum. aşk yaşamıyorum. nasıl yuva yıkıyorum anlamıyorum. sadece onu takip ediyorum evet.. hayatını.. boşanırsada işime gelir.. çünkü kızıma size döneceğim demiş. kızımda bizi istiyor.. birleşeceğiz diyor..
Nerden gordunuzzzz
haklısın... doğru.. ama değişeceğim.. akşam kendimi derselerime verip hafta sonu ve bundan sonra full 28 kasıma kadar ders çalışıcam..zaten sınav çok zor.gece gündüz çalışsam ancak geçerim.. kızımada eski eşimle ilgili hiçbirşey sormayacağım.. en büyük hatam.. haber almak.......... KENDİME SÖZ VERİYORUM. KIZIM İÇİN VE KENDİM İÇİN BİTTİİ... DİYECEĞİM.. ŞİMDİ İNANMASAMDA DİYE DİYE ALIŞTIRA ALIŞTIRA BİTECEK ELBET.. UNUTACAĞIM.TEK BAŞIMA BU HAYATTA YAPABİLİRİM DİYECEĞİM. BUNUDA DİYE DİYE YAPACAĞIM İŞALLAH... ÇÜNKÜ BUNLARI YAPMAK İÇNİ HİÇBŞR ENGEL YOK İŞALALH......yine 42 sayfayı bulmuş.. konu sahibi lütfen ama lütfen kızım da kızım deyip durma çok itici oluyorsun.. tabiri caizse kızının şeyinin umuru değil babası.. sen çok istiyorsun diye o da he he diyor garibim.. hala diyorsun ki kızım istiyor, sen desene ben ölüp bitiyorum diye.. kızın boşver anne dediğinde dinlemiyorsun ama nedense babam deyince kulaklarını 4 açıyorsun.. valla o adam sana dönüp günde 10 posta dövse tüh demem.. demem yani ne yalan söyleyeyim, hak ettin derim..
ya yuva yıkmak nedir ya.. anlamıyorsunuz... ben içimden buraya yazıyorm... düşünmekte mi suç... damla konuşmam etmem... haber alıyorum.. benimle mi ilgili.. kendileri anlaşamıyor.. çocuklarını istememiş.. her hafta her hafta alma görme demiş filan.. boşanacağım demiş.. pişmanım ben evlenmemeliydim demiş... bunun benimle ne ilgisi var ya.. yuva yıkmak diyosunuz... tamam bir dönem sadece bir vesile ile ikimzide pişmanlıklarımızı ve üzüntülerimizi söyleidk ama onda bile boşanda gel mi dedik.. neden boşandın..çocukalrın hayatını mahvettik filan dedik bitti gittii... görüşmem etmem.. görmemm... sanki her hafta buluşuyruz.. aşk yaşıyoruz da yuva yıkıyoruz bırakın ya.. dürüstlük mü suç.. lan zaten öyle bir bok yesem herşeyi buray yazmam.. çaresizim.. kendi kendime hayal kuruyorum.. kadından benim için değil çocukları için boşanır kadında bırakırsa... adam beni sevmiyor... benle evlenirsede çocukları için bir arada olalm diye.. bunu biliyorum.. beni sevse sesimi duymadan yapamaz.. beni görmeden yapamaz.. ne arayıyor ne soruyor..... ben sadece boaşnırsa kızım diyoki evlenirsiniz..ben sizi birleştiririm.. yuva yıkmakla ne alakası var ya.Allah aşkına lütfen bilip bilmeden çok ağır ihtamlar yapmayın... lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?