boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Etmeyin bayan.

Bakın ben fotonuzu gördüm genç, güzel bir kadınsınız, paranız işiniz de varmış. Adamı da gördüm burdaki kimse de ben de beğenmedik tatlıcıya benziyor yazanlar olmuş.

Yani elinizi sallasanız ellisidir eminim ama sizin kafa bunu görmüyor. Bu adam çok şerefsiz, sürekli aldatıyor. Çıkarın hayatınızdan. Adam çocuklarını sevseydi aile olmak isteseydi zaten boşanmazdı.

Bakın zaman çok değerli, 5 yıl sonra gençliğiniz güzelliğiniz gidince bu herif peşinde ziyan ettiğiniz zaman için kafanızı duvarlara vurursunuz. Gençlik bitmeyecekmiş gibi geliyor, ama bitecek, yaşlanacaksınız o zaman etrafınızda ilgi gösteren erkek kalmaz. Lütfen gençliğinizin, güzelliğinizin, vaktinizin kıymetini bilin ve israf etmeyin.

Biraz etrafa bakın, ciddi düşünmeseniz bile flört edin. Kafanız bu heriften uzaklaşacaktır. Dansa gidin, kursa gidin, çocuklarınızla pikniğe gidin ama kafanızı oyalayın.

Nasıl yani?
İnsanların özel hayatıyla ilgili nette sayfa sayfa yazı yazmak suç değil mi?

Sen arkadaşlara bak kocana geri don bence herkes seni eleştiriyor bence yanlış yapıyorlar git tekrar evlen nasil olsa 3 aysonra pişmanım yazarsin bizede. Koonnu cikar

Bana son yazdığınızda "Geçmişi konuşmayarak kendinizi düzelteceğinizi, doktora gitmeden her şeyin düzeleceğini" söylemiştiniz.. Yoğun psikiyatri önerilerim sonucunda... İşler sürmenaja doğru gitmeye başlamış.. Bense hala sizin iyiliğinizi düşünüyor, çizdiğiniz tablonun, iyi bir psikiyatrik müdahale eşliğinde "bazı küçük yardımcılarla" zaman içerisinde daha iyiye gitmesi gerektiğini salık veriyorum. Bazı zamanlar resmin bütününü görmek için bazı yardımcılar gerekir.. Konuyu net görebilmek için ihtiyaç duyduğumuz kuvveti kendimizde bulamayacak kadar hırpalıyorsak kendimizi ve artık çözümü, koyduğumuz net duvarlarla hiç ediyorsak... Önce bunu düzeltmeli ve beynimize yardım etmeliyiz.. Ruhumuza..
Psikolog yada terapi öncesinde, parçalamaya ramak kaldığınız ruh dünyanızı, çelişkili fikirlerin yumağından çıkarmak için, hazır il değiştirmişken, kendinize bir iyilik yapın.. Bakın 28 Kasım'a az kaldı.. Lütfen psikiyatrik destek alın.. Lütfen...
Görün bu yazdığımı ve o minik güzel suratlar için bir kez deneyin...
Ne kaybedeceksiniz ki..

Guzel kardesim gururlu ol onurlu ol biraz
Bir koca sadece hafta sonlari aileyle bir araya gelinip ortalikta mutluymus gibi gezmeye yaramaz
Bir koca senin paranin idaresini yapmaya evin ekonomisini duzenlemeye yaramaz
Su antep zihniyetinden cikin gozunuzu seveyim,ben de antepliyim etrafimda ne kadar akrabam esim dostum varsa gozle gorunen maddi seyler uzerine kurmuslar evliliklerini
Yani adamlar sizi aldatsa da metres de tutsa kalkip bosasa hakaret etse dayaktan gebertse de gene kocam diyorlar Allah rizasi icin su kafayi birakin ya insan sinir hastasi olur ki iste siz coktan olmussunuz bile
Kendi beyniniz yok mu?para kazanmayi biliyorsunuz da paranizi idare etmeyi niye bilmiyorsunuz gerizekali olsaniz para kazanamazsiniz birakin kendinizi kandirmayi
Adam sizi defalarca aldatmis manen kapinin onune koymus insaf artik biraz aklinizi basiniza toplayin bu kadar degersiz gorurseniz kendinizi o adam daha sizin cooook tepenize biner
Cocuklari hem esiniz kullaniyor hem de siz kullaniyorsunuz gunah o yavrulara net bir sekilde medeni insanlar gibi soyleyin baban da ben de iyi insanlar olabiliriz ama bu bir arada iyi yasayacagiz anlamina gelmez biz bosandik ama siz her zaman ikimizle de goruseceksiniz deyin bu kadar mi zor?tek bosanam cift siz misiniz?adamin hakli veya haksiz sekilde kurulmus (bu artik onemli degil ) yuvasi var ve siz pencelerinizi o yuvaya gecirmis durumdasiniz cocuklari ayri saliyorsunuz adamin uzerine kendiniz ayri gidiyorsunuz,adam size de ara sira ugrasa resmen metres gibi yasamayi kabul edeceksiniz bu ssaygisizligi lutfen kendinize yapmayin kendi yolunuza bakin
Bir kadinin yasamasi ayaklari uzerinde durmasi icin ille yaninda bir erkege ihtiyaci yoktur bunu ogrenin artik

Ya Allah aşkına, dönme dedim dönme dedim yazıp duruyorsunuz , sonra da facebookta göndermeli paylaşımlar yapıyorsunuz, adam zaten tilki, onlardan da mı çıkarım yapmayacak.

yine 42 sayfayı bulmuş.. konu sahibi lütfen ama lütfen kızım da kızım deyip durma çok itici oluyorsun.. tabiri caizse kızının şeyinin umuru değil babası.. sen çok istiyorsun diye o da he he diyor garibim.. hala diyorsun ki kızım istiyor, sen desene ben ölüp bitiyorum diye.. kızın boşver anne dediğinde dinlemiyorsun ama nedense babam deyince kulaklarını 4 açıyorsun.. valla o adam sana dönüp günde 10 posta dövse tüh demem.. demem yani ne yalan söyleyeyim, hak ettin derim..

herkese yorumlarından dolayı teeşkkür ederim.. herkese saygı duyuyorum.. tekrar söylüyorum.. gizli saklı yada yanlış birşey yapmadım. yada utanılacak birşey.. yani kimliğim deşifre olsada umrumda değil.. yuva yıkmak gibi ihtamları kabul etmiyorum.. onun haricinde heres çok haklı.. ama hasta değilim sadece zayıfım.. bugün cuma günü.. hafta sonu geliyor. bu akşam paln yapıp ders çalışmaya başlayacağım.. elimden geleni yapıcam.. önce kendime söz vermem lazım.. zaten farklı niyetlerim olsa sahte nick açıp ordan devam edeblirdim. korkum yok kimseden.. çocuklarımada iyi bakıyorum.. ben üzüntümü içimde yaşıyorum sadece .. tek düzeldğim konu bu.. onlarla ilgileniyorum kesinlikle.. umarım aldığım kararı uygularım..bana iyilik mi yapmak istiyorsunuz. dua edin.. önceleri ölmeyi intihar etmeyi düşünürdüm.. kesinlikle iyileştim.. daha 10 ay oldu... daha da iyi olacak. evet o dönsede ayaklarıma kapansada benim kabul etmemem lazım. ya bir kişide haksızsın... adamı affet..git birleş diyen yok..zaten benim hatam onu takip etmem...BANANE.........BANANE........SANANE desem biter olay... onun üzüntüsüne bile üzülüyorum.. herşeyine üzülüyorum.. kendimi suçluyorum.. böyle iyileşemem..
pazartesi geldğimde nasıl biri olmak isterdim... kimseye özelini açmayan.. güçlü..ağlamayan... o kişiyi aklının ucundan bile geçirmeyen.. o olsaydı böyle olurdu... şöyle yapardık... bıktım artık..bunların bana faydası a yok.. mutlu olmak istiyorum. hayat bu kadar zor değil... ama keşke kararlı olsam.. keşke ondan bir haber alınca hayatım fikirlerim değişmese.. ne güzel ekndime bir hayat kurdum.. şehrimi bile değiştirdim ya.. evet.. emeklerime yazık..ben orda yllardır açlıştığım insanları bıraktım da geldim... hala kopamıyroum.. sürekli memlekete gidiyorum bişeyler bahane edip.. belkide dönerim..işime gücüme... eski konumuma.. evime... kaçmakla olmuyor.anladım. nereye gitsen kafansa senle geliyor. tekrar herkese teşekkür ediyorum.. HERKES BENDEN BIKSADA BURDAKİ YORUMLAR BENİM İÇİN ÖNEMLİ.. SABAHTAN BERİ TÜM MESAJLARI TEK TEK OKUDUM.. KENDİMİ GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM.. APTAL DEĞİLSİN DİYORUM..YANLIŞSIN DIYORUM.BU KADAR ADAM NE DİYOR KEND İDEĞERİNİ BİL DİYORUM.. HERKESİN PROFİLİME BAKAMSI BİLE HOŞUMA GİTTİ.. GÜZEL BAYANSIN DİYORLAR.. YA TESELLİ İÇİNMİ DİYORUM KİME NE Kİ KİM BENİ TANIYOR NEDEN TESELLİ ETSİN.. BU ADAM BİZİ BIRAKIP GİTTİ....GİDERKENDE HAYATIMIZIN İÇİNE ETTİ GİTTİ.. ÖZGÜVENİMİ ALDI.. BİR DAHA HAYATIMI MAHVETMESİNE İZİN VERMİYCEM.... TEK İSTEDĞİM ŞEY KARARLI OLMAK...
MEMLEKETİ BIRAKTIM BURALARA GELDİM.. EĞER BANA DESTEK OLMAK ARA ARA KONUŞMAK YOL GÖSTERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR İSE FACEDEN BANA ARKADAŞLIK GÖNDERSİNLER...ÖZELLİKLE AYRILMIŞ KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BİLEN ÇOCUK YETİŞTİREBİLEN HAYATINA EŞLERİ OLMADAN DA DEVAM EDİLEN ARKADAŞLARIMIZ VAR İSE LÜTFEN FACEDEN BANA İSTEK ATARLARSA ARA ARA FİKİR ALMAK İSTERİM.. İŞALLAH ARTIK BURAYADA GEÇMİŞE DÖNMEKLE İLGİLİ DEĞİLDE ÇOCUKLARIMLA İLGİLİ HAYATTA BUNDAN SONRA MUTLU OLMANIN YOLLARI İÇİN FİKİR ALABİLİRİM..HERKESE TEŞEKKÜRLER.. LÜTFEN KİMSE BENİ KÖTÜ BİLMESİN. BEN ASLA YUVA YIKAN O ERKEKLE BU ERKEK LE GEZEYİM EDEYİM DİYEN BİRİ DEĞİLİM. BENİM İLK VE SON ERKEĞİM EŞİM İDİ.. ÖYLE DE OALCAK.. YANLIZLIK KORKIM BELKİDE.. AMA GECECEK.. ARA ARA SAPITIYORUM.. YANLIŞ DÜŞÜNÜYORUM AMA SAYENİZDE DOĞRU YOLU BULACAĞIM... İNANINKİ BOŞ DEĞİL.. BURDAKİ YORUMLAR BENİ ÇOK ETKİLİYOR. BURDADA HİÇ ARKADAŞ ÇEVREM OLMADIĞI İÇİN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM...AMA GECECEK..TEŞEKKÜRLER....

haklısın... doğru.. ama değişeceğim.. akşam kendimi derselerime verip hafta sonu ve bundan sonra full 28 kasıma kadar ders çalışıcam..zaten sınav çok zor.gece gündüz çalışsam ancak geçerim.. kızımada eski eşimle ilgili hiçbirşey sormayacağım.. en büyük hatam.. haber almak.......... KENDİME SÖZ VERİYORUM. KIZIM İÇİN VE KENDİM İÇİN BİTTİİ... DİYECEĞİM.. ŞİMDİ İNANMASAMDA DİYE DİYE ALIŞTIRA ALIŞTIRA BİTECEK ELBET.. UNUTACAĞIM.TEK BAŞIMA BU HAYATTA YAPABİLİRİM DİYECEĞİM. BUNUDA DİYE DİYE YAPACAĞIM İŞALLAH... ÇÜNKÜ BUNLARI YAPMAK İÇNİ HİÇBŞR ENGEL YOK İŞALALH......

Siz bunlari bu adamin agzindan duydunuz mu? Arabeske baglamis adam, yazik kücücük cocuguma söyledigim yaptigim seylere bak demiyor. Cocuk yapmiycam o kadini da birakicam denir mi ya bir cocuga! Hic haketmedigi babalar günü hediyesini alirken bile, bunu size gelince kullanicam diyip ümitlendiriyor cocugu. Babayi mi görmeye geliyor, yoksa anneminkileri dinledim sira babamin dertlerinde mi diyor. Yuh sizin gibi anne baba sifati tasiyan insanlara be. Bir de kadin kadin demeyin basbayagi karisi. Pis pis adamlar mesaj atiyor eski kocanlaydim duymak istermisin neler yaptik diye. Hemen atliyorsunuz anlat neler yaptiniz diye. Kendine gel sen ne sifatla bana böyle mesaj gönderebiliyorsun deyip agzinin payini verecegine eski kocana anlatip dövdürüyorsun. Sanki senden o sorumluymus gibi. . Vah vah cocuklariniz sandigimizdan daha büyük tehlikede. Elin adamlari sizin icin saplantili takintili hasta demezler, erkek delisi derler.

Eski eltiye bak masallah. Kosa kosa size gelip bunlari söylemekten zevk mi aliyor. Hic demiyor mu bu kadin saplantili takmis adama kafayi, ben de bunlari söyleyerek hep umut veriyorum. O tarafta kavga da olsa, mutluluktan havalarda gezseler de ben bu kadina bir sey söylemiyim, artik kendi yoluna baksin demiyor mu? Madem yapamiyorum cikamiyorum icinden diyorsunuz terslesenize su kadini bir. Ben o sayfayi kapattim colugum cocugum var yeni baslangiclar pesindeyim desenize. Eger gercekten elti yemeyip icmeyip gelip bunlari anlatiyorsa Allah bildigi gibi yapsin onu. Evinize sokmayin ve sosya hesaplardan silin.

Eski kayinvalidenizi de arayip durmayin. Seni de anneni de tüm ailenizi de sildim ben deyin. Bir zahmet de gidip nafakayi arttirmak icin dava acin. 250 tl neye yeter be. Bir avukat tutun almadiklarinizi almak icin. Yeni bir mail adresi alin ve o baba olacak adama cocuklarla ilgili bir durumda buraya mail at deyin. Eski eltinin agzini kapatin, size bu adamla ilgili bilgi getirip götürenleri tersleyin, facebook falan hesaplarini takip etmeyi birakin. Bu adam ölmüs olsaydi napicaktiniz? Evinize ekmegi bile baskasi mi getirecekti?

42 sayfa oldu millet bikti artik yazmaktan ama siz hala kalkip "ben adama gel demiyorum, görüsmüyorum, bitti diyorum ama kalbime gönlüme söz geciremiyorum" diyorsunuz. Adim gibi eminim iki cocugunuz olmasa üyelerin hepsi birakirdi konunuzu takip etmeyi. Yani benim sizden anladigim, bu adam bana yaptigi gibi karisini aldatsin, karisi da onu bosasin yine bana gelsin olayi.

Ben bu adami cikarttim hayatimdan ne hakla kizima tekrar eve dönücem deyip kafasini karistiriyor cocugun diye adamin tepesine binecekken, karisi, annesi, babasi keske izin verse yollasa da eve gelse diyorsunuz. Tas olsa çatlar karsinizda ne diyim.

Hep değişcem diye gittin burdan aynı taş aynı hamam geri döndün hasta değilim diyerek süreci uzatıyosun hastasın hastalığın adı da takıntı

sırf boşanırlarsa görmek için o adamı ve kadını facede görmek istiyorum ya.
biri bana da isim atarsa çok sevinirim.

bir de hala aynı şeyi diyeceğim, konu sahibi arkadaşı tehdit etmeyin. ismini biliyoruz o kadına mesaj atarız şeklindeki duruş çok yanlış.

ihtiyacı olmasa bizimle burada dertleşmez.

yönlendirin tamam ama tehdit yok.

hepimiz özelimizi paylaşıyoruz burada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…