samson11 aydır şiddet görüyorsun ama ancak 1 ay önce mi dur dedin?
Şiddeti hak edebilecek ne gıcıklık yaptığını düşünüyorsun?Adam özünde iyiymiş...Bu öz de nasıl bişey, tam olarak insanın neresinde bulunur, bir ben anlamıyorum galiba.
ya cok haklısın. aslında cok cocukca. ama işte kendime karşı dürüst olmak istedim bu konuda. gıcık olmamaya calıstım ama calıstıkca daha cok gozune battı sanki.bence senden kaynaklı cnm yaa çünkü çok iyi bi insan diyosan boşanmayı aklından çıkar daha bir yılllık evlsin şiddeti bırakmış bak. sende çok gıcığım biliyordu diyeceğine gıcık olma bnce ergen gbi o ne demek gıcığım dyosun ben seni çocuksa buldum açıkcası
30 yasındayızyaşınız kaç
atıordu. şimdi atmıor ama resmen geçinemioruz. kavga yok hırgur da yok. sessiz kalıp susuorum. onda bile susma dior bana.Ya dunyanin en iyi olsa ne yazar?
Adam dayak atiyor??
ilk zamanlarda hatalıydım, ama sonradan kendimi ona göre ayarladıgımı dusundum. yani adamı delirtmemek lazım dunyanın en iyisi olsa dahi. ona dikkat ettim. cok tembelmişim ona göre. herşeye koştururken arada tembellik ettiklerime gözüne batıordu.Babam annemi aldattı daha yeni oldu bu olay ben ortalığı ayağa kaldırdım annemin arkasında durdum herkes beni suçladı şimdi ne mi oldu annemle babam barıştı.
Babam herkese bana karılık yapmadı dedi annem hatayı kendinde aradı.
Olan biz çocuklarına oldu.
Bırakın şu hatayı kendinizde aramaları artık ya.
Adamın sana 1 senedir şiddet uygulamasını hak edecek ne gibi bir gıcıklık yapmış olabilirsin allasen
iletişimimiz hic yok. oturup rahatca konusamıoruz. bi süre sora gozumuze batıor konusmalarımız. daha dorusu eşimin hoşuna gıtmıor.tam oalrak sorunu anlamadım tamam şiddet olmus ama duzelmıs dıyorsunuz
onun harıcınde sorun nedır ıletısımınızın kotu olmasımı ?
daha cok yenı evlıyken sıddetı kaldırmıssınız suanda geldıgınız durum geldıgınız yol hos olmasada sıddetsız bır yasam neden ayrılmak ıstıyorsunuz ?
Tanidigim bir adam butun "hanimlara", arkadaslarina, komsuya hatta yoldaki cocuga bile iyiyken evdeki hanimini dovup cocuklarina da psikolojik siddet uyguluyordu.
Hayir yani simdi n'apalim biz el iyisini, bize iyi olamadiktan sonra?
psikolojikmen rahatsız oldugumu dusundum, butun hatamı kendımde aradım. onda da haklısın. bize ii olmadıktan sora ne gezer.
Yarin karsiniza evladiniz cikip isyan edecek.
Cesaretsizliginizin bedelini ben mi odeyecektim, diyecek.
Varsa gecerli bir mazaretiniz bir zahmet simdiden hazirlayin.
Zira sizin o buyuk askiniz da var oldugundan suphelendiginiz gicikliginiz da ozunde super otesi olan escagiziniz da hesabini veremez kaybolan bir omrun..
adam dayak atmış. bir aydır atmıyor.
sizde gıcık olmayı bırakın belki daha hızlı düzelir her şey...
devam etmek istiyorsanız sizde üzerinize düşeni yapmalısınız..
11 aydır şiddet görüyorsun ama ancak 1 ay önce mi dur dedin?
Şiddeti hak edebilecek ne gıcıklık yaptığını düşünüyorsun?Adam özünde iyiymiş...Bu öz de nasıl bişey, tam olarak insanın neresinde bulunur, bir ben anlamıyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?