bosanmayi düşünmeye basliyorum

ayırlmazsan bu olaylar yıllarca devam edecek, eşin zaten "özel hayat" diye bişeyin farkında değil ve olmayacak, sana da hiç sevgisi saygısı yok bence, o sürekli anasıyla kız kardeşleriyle oturup kalkınca iyi senin annene gitmen hep problem, sahipsiz kalasın ki, seni daha çok parmağında oynatsın tabii, dertleri bu, dört bir taraftan fiştek alan basiretsiz bir adam asla düzelmez ve asla yetişkin bir erkek olamaz, biraz sert yazdıysam kusura bakma ama objektif bakınca durum bu

Bebek olunca zor iste.... sanirim.bende bigun bosanicam. Esim ikiyuzlu cunku. Herxman gozumun.icine baka baka.yalan konusyr. Ama.ben gunu.gelince.bosanicam kafaya koydum suan.gebeyim cunku... kaldiramam.. allah yardimcimiz olsn

="chess, post: 38491207, member: 159216"]ayırlmazsan bu olaylar yıllarca devam edecek, eşin zaten "özel hayat" diye bişeyin farkında değil ve olmayacak, sana da hiç sevgisi saygısı yok bence, o sürekli anasıyla kız kardeşleriyle oturup kalkınca iyi senin annene gitmen hep problem, sahipsiz kalasın ki, seni daha çok parmağında oynatsın tabii, dertleri bu, dört bir taraftan fiştek alan basiretsiz bir adam asla düzelmez ve asla yetişkin bir erkek olamaz, biraz sert yazdıysam kusura bakma ama objektif bakınca durum bu[/QUOTE]
Dogru diyorsun onceki kavgalarda buda gecer diyordum duzeliriz yeni evliyiz diyordum ama ne gecti ne duzelti gittikcd batiyoruz sevgi bitti saygi hic yoktu annem ilk basta gel dedi destek oldu ama barismami istiyor ufak cocugun var diyor ama sogudum artik o hakaretlerden sonra ayni yastiga bas koyamam

yani aielelerle anlaşma olmadımı bu problem hep sürüyor böyle düzelmez tabki sadece siz umursamamaya çalışırsanız artık gider bu evlilik ama anladığım kadarıyla gün geçtikçe kırılıyorsunuz ama sabredin biraz daha kavga gibi değilde konuşarak derdinizi anlatın birde bu kadar umursamayın eşinizin hareketlerini bir müddet soğuk kalın hiç umursamayın naparsa yapsın bir müddet sonra onda belki dank eder etmezse o zmn düşünün ayrılığı bence

Bende liseyi 18 yaşında bitirdim, neyse konuya geleyim yaşın daha çok küçük neler sığdırmışsın bu küçük hayatına ama eşin bana kalırsa ileri de daha fena olur annesi ve kız kardeşiyle bir arada ola ola bencillik üst sıralarda geziyor bana kalırsa kendi annene gittiğinde ne bu trip yada tavırlar sorunlu çok kızdım ya iyi düşün taşın bize anlattığın gibi annene anlat bana kalırsa durumu biliyorum zor bu işler ama gencecik yaşını bunlarla yaşayıp ta hayatını mahfetme derim ben yol yakınken ayrıl bana kalırsa biliyorum zor ama bu insanlar neyse o dur ileri de düzelir diye beklersen çok beklersin arkdaşım olan giden yıllarına yaşına olur sen de yaşadığın üzüntü stresle yaşlanır gidersin bir bakmışsın 35-40 larına gelmişsin hayat kısa iyi düşün doğru karar ver

son cümleyi kurmayaydınız bu kadın çok net boşanır derdim ama ''eşim aslında iyidir'' lafı tıpış tıpış evinize döneceksinz ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz anlamına geliyor

ne yapılabilir eşinizin burnunu sürtebilirsiniz kalın 1-2 ay annenizde aramatyın sormayın,tehdit edin protokol hazırlıam boşayacam deyin ya evini taşısın uzak bir yere yada sizi sindirmeye çalışmasın

Sevgi yok icimde artik eger olursa pişman oldum derse sirf cocugum icin donerim oyle bisey yapmayacagi icin cok gururlu bi insan hayatta aramaz o yuzden kararliyim arkadasim

Sevgi yok icimde artik eger olursa pişman oldum derse sirf cocugum icin donerim oyle bisey yapmayacagi icin cok gururlu bi insan hayatta aramaz o yuzden kararliyim arkadasim
döneceğim diyorsunuz zaten ben dönseniz bile biraz burnunu sürtün diyorum aramayın sormayınm.kalın babanızda aklı başına gelene kadar

sen yinede elinden geleni yap önce konuş eşinle biraz daha sabırlı olmaya çalış..ama baktın olmuyor hiç değişmeyecek ozaman boşan derim..yinede en iyi kararı yaşayan verir..

Canım yaşadıkların çok zor ve daah çok gençsin.Kaç sene böyle yaşabilirsin ?
Eşim düzelir di,ye düşünme.Huylu huyundan vazgeçmez ve insanların huyları zamanla artar malesef.
Çok iyi düşünüp ,karar vermen lazım.

Evet oglum dogduktan sonra duzelir dedim ama gun gectikce daha kotuye gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…