- 24 Aralık 2014
- 14
- 5
- 18
- 30
- Konu Sahibi eskedicik_
-
Merhaba kizlar ben 21 yasindayim esim 28 yaşında severek evlenmedim esim benden olgun diye benim tasir diye mantik evliligi yaptim 18 aylik bi evliligim var lisem bitti hemen evlendim basimda oyle bi kaynana var ki oyle bi gorumce var ki onlara laf anlatamıyorum her zaman biz hakliyiz biz biliyoruz diyorlar esimle kavgalarimiz bitmek bilmiyor esim 5 kardes ve tek erkek o kadar kizin icinde kiz gibi olmus dedikodu desen var herseyde izin almami istiyor ayrintilara giriyor bu beni deli ediyor bi keresinde kaynanamla tartistik esimle kavga ettigimizi soyledim ona zaten oglu hakli olsun haksiz olsun hep onu hakli cikartiyor beni hep kucuk goruyor esim her kavgamizi gorumceme anlatir ben onu aradigimda da benim hatırlamadigim unuttugum kavgalari kendisi bana soyler o kadar fenalar yani esim istiyorki hep anneme gideyim orda kalalim ben hep gulumseyeyim onlara ben anneme gitmek isteyince her zaman sonu kavga oluyor gecenlerde kuzenimin nisani vardi taki takilcak dedim bizde taki takilmiyor nisanda dedi bende bizde takiliyor butun kuzenlerim bana taktilar dedim ama onun memleketinden bi arkadasinin kizi oldu ona benim bebegimin ceyreklerinden aldi goturup takti benim ceyreklerimi bana sormadan nasil aliyorsan istiyorum ki sende kuzenimin nisaninda da kendi akrabalarina oldugun gibi ol diyorum ama bana ac gozlu mu demedi sen paragozsun git kendime zengin koca bul neler neler benim oglumu ceyreklerini ona vermedim diye neler dedi bana yani benim esim hep bana hep bana diyor sorsan o ac gozlu degil benim bende dayanamiyorum artik
anneme gitmek istesem hep kavga ediyoruz tartismali goturuyor anneme ben cok uzuluyorum simdi annemdeyim 4-5 gun oldu geleli 3 ay once yine kavga etmistik onda hemen dondum evime ama alisti yine donecegimi sandi heralde bu sefer ben bitmeyi goze aldim bana her kavgada cik git diyor aglayinca timsah gozyaslari bunlar diyor ben ne yapicagimi sasirdim onceden çocuğum var diye bosanmak aklima bile gelmiyordu artik bu kavgadan sonra dusunuyorum napayim kizlar bana akil verin izin almak istedigim zaman dusman gibi bakiyor bana anneme gideyim bi kac gun kalayim dedigimde sen planini yapmissin diyor aslinda esim iyi ama bilmiyorum ben boyle nereye kadar sabredicem her seferinde ayni seyler oluyor
Dogru diyorsun onceki kavgalarda buda gecer diyordum duzeliriz yeni evliyiz diyordum ama ne gecti ne duzelti gittikcd batiyoruz sevgi bitti saygi hic yoktu annem ilk basta gel dedi destek oldu ama barismami istiyor ufak cocugun var diyor ama sogudum artik o hakaretlerden sonra ayni yastiga bas koyamamayırlmazsan bu olaylar yıllarca devam edecek, eşin zaten "özel hayat" diye bişeyin farkında değil ve olmayacak, sana da hiç sevgisi saygısı yok bence, o sürekli anasıyla kız kardeşleriyle oturup kalkınca iyi senin annene gitmen hep problem, sahipsiz kalasın ki, seni daha çok parmağında oynatsın tabii, dertleri bu, dört bir taraftan fiştek alan basiretsiz bir adam asla düzelmez ve asla yetişkin bir erkek olamaz, biraz sert yazdıysam kusura bakma ama objektif bakınca durum bu
21yasindasin.
18aylik evlisin.
Lise bitince evlendin.
Sen liseyi kac yasinda bitirdinki.
Benmi yalnis hesapladim acaba
Ne var ki ben liseyi hazırlık okumama rağmen 18 Yaşında bitirdim.21yasindasin.
18aylik evlisin.
Lise bitince evlendin.
Babam vefat ettigi icin okulumu 1 sene dondurdum anlatabildim mi???? Hesaplamani yaptiysan konuyla alakasiz seyler soylemezsen sevinirim21yasindasin.
18aylik evlisin.
Lise bitince evlendin.
son cümleyi kurmayaydınız bu kadın çok net boşanır derdim ama ''eşim aslında iyidir'' lafı tıpış tıpış evinize döneceksinz ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz anlamına geliyorMerhaba kizlar ben 21 yasindayim esim 28 yaşında severek evlenmedim esim benden olgun diye benim tasir diye mantik evliligi yaptim 18 aylik bi evliligim var lisem bitti hemen evlendim basimda oyle bi kaynana var ki oyle bi gorumce var ki onlara laf anlatamıyorum her zaman biz hakliyiz biz biliyoruz diyorlar esimle kavgalarimiz bitmek bilmiyor esim 5 kardes ve tek erkek o kadar kizin icinde kiz gibi olmus dedikodu desen var herseyde izin almami istiyor ayrintilara giriyor bu beni deli ediyor bi keresinde kaynanamla tartistik esimle kavga ettigimizi soyledim ona zaten oglu hakli olsun haksiz olsun hep onu hakli cikartiyor beni hep kucuk goruyor esim her kavgamizi gorumceme anlatir ben onu aradigimda da benim hatırlamadigim unuttugum kavgalari kendisi bana soyler o kadar fenalar yani esim istiyorki hep anneme gideyim orda kalalim ben hep gulumseyeyim onlara ben anneme gitmek isteyince her zaman sonu kavga oluyor gecenlerde kuzenimin nisani vardi taki takilcak dedim bizde taki takilmiyor nisanda dedi bende bizde takiliyor butun kuzenlerim bana taktilar dedim ama onun memleketinden bi arkadasinin kizi oldu ona benim bebegimin ceyreklerinden aldi goturup takti benim ceyreklerimi bana sormadan nasil aliyorsan istiyorum ki sende kuzenimin nisaninda da kendi akrabalarina oldugun gibi ol diyorum ama bana ac gozlu mu demedi sen paragozsun git kendime zengin koca bul neler neler benim oglumu ceyreklerini ona vermedim diye neler dedi bana yani benim esim hep bana hep bana diyor sorsan o ac gozlu degil benim bende dayanamiyorum artik
anneme gitmek istesem hep kavga ediyoruz tartismali goturuyor anneme ben cok uzuluyorum simdi annemdeyim 4-5 gun oldu geleli 3 ay once yine kavga etmistik onda hemen dondum evime ama alisti yine donecegimi sandi heralde bu sefer ben bitmeyi goze aldim bana her kavgada cik git diyor aglayinca timsah gozyaslari bunlar diyor ben ne yapicagimi sasirdim onceden çocuğum var diye bosanmak aklima bile gelmiyordu artik bu kavgadan sonra dusunuyorum napayim kizlar bana akil verin izin almak istedigim zaman dusman gibi bakiyor bana anneme gideyim bi kac gun kalayim dedigimde sen planini yapmissin diyor aslinda esim iyi ama bilmiyorum ben boyle nereye kadar sabredicem her seferinde ayni seyler oluyor
Sevgi yok icimde artik eger olursa pişman oldum derse sirf cocugum icin donerim oyle bisey yapmayacagi icin cok gururlu bi insan hayatta aramaz o yuzden kararliyim arkadasimson cümleyi kurmayaydınız bu kadın çok net boşanır derdim ama ''eşim aslında iyidir'' lafı tıpış tıpış evinize döneceksinz ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz anlamına geliyor
ne yapılabilir eşinizin burnunu sürtebilirsiniz kalın 1-2 ay annenizde aramatyın sormayın,tehdit edin protokol hazırlıam boşayacam deyin ya evini taşısın uzak bir yere yada sizi sindirmeye çalışmasın
döneceğim diyorsunuz zaten ben dönseniz bile biraz burnunu sürtün diyorum aramayın sormayınm.kalın babanızda aklı başına gelene kadarSevgi yok icimde artik eger olursa pişman oldum derse sirf cocugum icin donerim oyle bisey yapmayacagi icin cok gururlu bi insan hayatta aramaz o yuzden kararliyim arkadasim
Evet oglum dogduktan sonra duzelir dedim ama gun gectikce daha kotuye gidiyoruzCanım yaşadıkların çok zor ve daah çok gençsin.Kaç sene böyle yaşabilirsin ?
Eşim düzelir di,ye düşünme.Huylu huyundan vazgeçmez ve insanların huyları zamanla artar malesef.
Çok iyi düşünüp ,karar vermen lazım.
Evet oglum dogduktan sonra duzelir dedim ama gun gectikce daha kotuye gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?