bosanmayi düşünmeye basliyorum

Cok uzun okuyamadim... Daha yirmi olmadan ne mantik evliligi? Mantiginiz pek gelismemis zaten o yasta... Ayrica mantik evliligi yaparken adama degil aileye bakipta mantik evliligi yapinda olsun,..

Çocuk denecek yaşta evlenmişsiniz, hala bana kalırsa yetişkin de değilsiniz çünkü 21 yaşındasınız. Sizin yaşınızdaki genç kızların etrafında kendi yaşıtları var, sizin etrafınızda ise, kaynana görümce ve bebek. Bunları kaldıramamanız çok çok normal. Keşke hayalleriniz evlilik değil de çalışmak, kendi paranızı kazanmak olsaydı çünkü o zaman gidebilirdiniz.

Ayrıca velev ki evliliğiniz mantık evliliğiydi -ki bence 18 yaşında hatta 21 yaşında bile böyle bir şey mümkün değil ama neyse- hemen çocuk yapmak bu mantığın neresindeydi onu anlayamadım.

Siz henüz bir evi çekip çevirebilecek bir yaşta olmadığınız için eşinize söz geçirememeniz çok normal. Kavgalarınızda direkt annenize gitmeniz de yaşınızdan kaynaklanıyor. Problemleriniz oturulup konuşarak çözülecek problemler ama bu gidişle çok zor gözüküyor.

Hiç gelemem cimri bencil erkeğe annem de ara sıra yaşadığı için bu durumu anlıyorum sizi.Bana da hep yarın "el kapısına" gidince anlarsın derdi bende azarlardım ne eli insan kocası için el der mi diye..öyle değilmiş işte o işler eşin de olsa mahcubiyet duyuyomuşsun.Valla çocuğun olmasa çalış derdim ya da bakacak biri olsa.Üç kuruş da olsa o adamdan gelene tama etmek zorunda kalmazdın belki.

O kadar sey yazin sonra esim iyi aslinda diyin...sizde bi garpsiniz..esinizin neyi iyi allah askina..size deger vermiyor umursamiyor..iyi es oylemi olur..ayrica cok bencil..nasil olur bilmiyorum..insallah duzelir ortada bir cocuk var..size ilk onerim.biraz zamana birakin ama evede donmeyin...

21 yaşında mantık evliği yapılmaz, sen öyle yaptıgını zannediyorsun.Neresinde mantık var bu işin .

Bende 18 19 lardan geçtim
ama o zamanlar amacım iyi bir iş sahibi olmak iyi bir insan olmak gelişmek gezmek hayatı tanımak kendi ayarımda biri ile hayatımı birleştirmekti
O yüzden o yaşta yapılan mantık evliliğini de hemen bebek sahibi olmayı da anlayamıyorum.
Ztn o yaşta birinin 25 yaş üzeri biri ile anlaşması zor, adam boşuna küçük biri ile evlenmemiş böyle her dediğini yaptırmak için, sonuçta değişmemiş.
Şu an için yapabileceğin şey sessiz sakin kendinden emin olman.
Ve gerekirsen ondan vazgeçebileceğini göster belki o zmn sizin kıymetinizi anlar

Lisede mantık evliliği düşünen de ilk sensin herhalde. Sadece yaşa bakılmaz mantık evliliğinde, ailesine, işine, her şeyine bakılır. Kendini ateşlere atmışsın, sanırım bir de çocuk yapmışsın. O çocuğa yazık değil mi?

Niye destek olmak yerine kırıcı kelimeler kullaniyorsun ben cok istedim boyle olmasını yavrumun babasiz olmasini bende babasi buyudum yazık ya ben derdimi anlattim burda olan olmus bana care gösteren yok yazik sizin insanliginiza!!

Ben burda icimi rahatlatirim dedim herkeste bi bilmislik tavirlar ayıp ya guzel yorum yapan arkadaslara da tesekkur ediyorum insanlarin kalbini kirmak cok kolaymis gerçekten

Benim su anda bosanma asamasinda oldugum eski geri zekali esiminde huylarinin cogu senin esine benziyodu ailesi desen bes para etmez insanlar bana soylemediklerini yapmadiklarini birakmadilar ben bosanmayi dugunumun ertesi gunu dusundum hatta dugunumde bile mutlu degildim diyebilirim evliligimin gelecegini goremez oldum tiskindim onlardan yani anlican gercek yuzlerini cok hizli bir sekilde gosterdiler sagolsunlar cocugum olmadan o salaktan ayrilma karari aldim ki oyle bir geri zekaliya cocukmu asla dedim birde cocuk hayali kuruyordu manyak korktum vallahi iyikide ayrilmisim diyorum su an tek istegim davamin bitmesi ve derin bir oh cekip ondan kagit uzerindede kurtulmam ! sana bosan veya bosanma demicem ama nereye kdr cnm ! huylu huyundan vazgecmez emin ol ! Ailene her ne olursa olsun yansitma derim ben sadece bosanma karari aldigini soyle ve detaylara girme sonucta bu kimseyi ilgilendirmez diye dusunuyorum !

Annesinin, ablasının eteği altından çıkamayan; kendi ailesine gelince hep fedakar olup, eşinin ailesine gelince bencilliğin dibine vuran; hele ki çocuğun annesine ağır sözler sarfeden dengesiz ve kişiliği oturmamış erkeklerden nefret ediyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…