- 3 Ağustos 2025
- 357
- 1.059
- 28
- 23
Yürü git eve 11de gelen kocandan 3. Çocuğu yap burada dolaşacağına. Salak kim görüyoruz yorma kendiniSalak ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürü git eve 11de gelen kocandan 3. Çocuğu yap burada dolaşacağına. Salak kim görüyoruz yorma kendiniSalak ya
Hahahaah malYürü git eve 11de gelen kocandan 3. Çocuğu yap burada dolaşacağına. Salak kim görüyoruz yorma kendini
Gerizekalı sananeBoşanamazsın bu yüzden 3. De gelir
Çokta umurumdaydı, o adamdan ayrılmak zorunda kalırsan ki adam zaten var ama yok! İki çocuğa hem ana, hem de babalık yaparsın. Yani beni hiç mi hiç ilgilendirmiyorsun, ciddiye alsan ne almasan ne.Yani bakış acınızı sevdim bişeyleri bitirmeden bende hep acaba şunu da mı deneseydim kafasındayım bunuda düşüneceğim teşekkür ederim
boş yorum dikkate bile almadım![]()
Şöyle damarınıza basıldığı zaman nasıl da çirkefleşiyorsunuz, yazık o çocuklara. Bir de seviye meviye diyor, Allah'ım yarabbim yaİşi gücü olmayan mahalle karıları gelmiş yorum yapıyor seviye yerlerde üyeliğimi iptal ediyorum
Açıp biraz enayi parası yemek tatlı olur aslında. Bilgilerini değiştirince istesek ulaşamayacağımızı düşünüp koşa koşa değiştirdi ama :) bir akıllı osisicom hakaret davası açmalısın.
Açıp biraz enayi parası yemek tatlı olur aslında. Bilgilerini değiştirince istesek ulaşamayacağımızı düşünüp koşa koşa değiştirdi ama :) bir akıllı o
Keşke bana da hakaret etseydi, sokak hayvanlarına güzel bir ziyafet çekerdimAçıp biraz enayi parası yemek tatlı olur aslında. Bilgilerini değiştirince istesek ulaşamayacağımızı düşünüp koşa koşa değiştirdi ama :) bir akıllı o
Bence iki dakikaya kadar o da geliyor gibi hissediyorumKeşke bana da hakaret etseydi, sokak hayvanlarına güzel bir ziyafet çekerdim![]()
Hayır kocası geldi saat 11Bence iki dakikaya kadar o da geliyor gibi hissediyorum
Yaaa of doğru. Sabahı beklememiz lazım şimdi neyse sokak hayvanları da biraz beklesin artıkHayır kocası geldi saat 11
Üçüncüye hazırlıklara başlamıştır çoktan, yürek yemiş hanımefendiHayır kocası geldi saat 11