• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum bana akıl verir misiniz zira etrafımda mantıklı konuşacak kimse yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmayacaksın.
O zaman kabullenmenin yolunu bulmalısın. İkinci çocukla birlikte zaten yoğunluğun artar, oyalanırsın.
Sonrasında da kendine iş/sosyal aktivite bul mümkünse. Spora falan başlayabilirsin.
Diyecek başka şey bulamadım.

Merhaba can kadınlar

Ben gurbette yaşayan eşi ve eşinin ailesi tarafından sevilmeyen ama bir türlü de kendi memleketine gidemeyen bir kadınım bilmiyorum bir türlü bırakamıyorum kızım var 2 buçuk yaşında eşim sabah gider akşam 11 de eve gelir ama muhabbet ilgi beğeni sıfır eşimin ailesi zaten beni oğullarına layık görmediler bir eltime davranışları var Allahın lutfu gibi birde bana bakışları var Allahın cezası gibi bu arada da 4 aylık hamileyim neden hamileyim demeyin çünkü kızım o kadar yanlız ki madem bu hayatı yaşıyorum ben yalnızım bari kızım yanlız kalmasın dedim mantık doğru olmaya bilir ama inanın çocuk olması sorun değil bende birde çocuğum babası ve akrabalarıyla büyüsün mantığı var ama bakıyorum ki ayda yılda bir bu tablo oluyor beni ikna edin de bırakıp gideyim😊 hani ikna edin demek espiri bu durumda espiiri de yapıyorum ya maşallah psikoloji yerlerde sadece neden bu evde durduğumu bilmeden duruyorum eşimin beni kaybetme korkusu yok yada ben onu kayıp etmekten mi korkuyorum onu da Bİlmiyorum benim beyin Allakbullak çevremde de bir Allahın kuşu yok şöyle içimi dökebileceğim maddiyat sıfır ama galiba beni yeniden başlamaktan korkuyorum çünkü çok yıprandım sizce siz sevilmediğiniz istenmediğiniz biriyle evliliği devam ettirir misiniz
Boşanacak kadar cesur olsan şuan hamile olmazdın işine bak bence devam et böyle doğunca birtane daha yap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X