- 4 Şubat 2015
- 6.311
- 12.723
- 448
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Yok öyle korktuğunuz gibi olmaz. Ben de mesafe koydum eşimin alesine. Bebek doğunca gördü yaşına girecek neredeyse bayramda eşim Bi götüreyim dedi 2 saat oturdu getirdi. Bebek annesiz yapamaz. Haaa ben evimi giremezler demedim kendi gelip görmüyordu çocuğu. Önünde paspas olmamı bekledi yapmadım küstü. Bir kayın belasıda bende var. Eşimi yedi ilk yıllarda sömürdü. Oğlum doğunca kendi farkına vardı gerçek ailesinin. Onlarla görüşüyor tabiki ama onlar nasılsa bana karşı buda onlara karşı öyleCocuk olunca daha kotu. Esimin ailesi cocuk delisi. Evinize girmicez diye kendilerini de sartlandirmislar. Alip cocugu sevip getirceklermis sagda solda
Benim yasadiklarimi yasamissiniz. Ben de duzelir mi acaba diye umutlaniyorumYok öyle korktuğunuz gibi olmaz. Ben de mesafe koydum eşimin alesine. Bebek doğunca gördü yaşına girecek neredeyse bayramda eşim Bi götüreyim dedi 2 saat oturdu getirdi. Bebek annesiz yapamaz. Haaa ben evimi giremezler demedim kendi gelip görmüyordu çocuğu. Önünde paspas olmamı bekledi yapmadım küstü. Bir kayın belasıda bende var. Eşimi yedi ilk yıllarda sömürdü. Oğlum doğunca kendi farkına vardı gerçek ailesinin. Onlarla görüşüyor tabiki ama onlar nasılsa bana karşı buda onlara karşı öyle
Cok konustum bikkinlik geldiEşinle konuş aradaki dengeyi sağlasın konuşmakla olmuyorsa bi süre ikinizde kafanızı dinleyin tekrar konuş olmuyorsa aile araya girsin düzelmezlerse en son boşan
Aynen. Rahati bozulmasin aman. Dogurur mu
Soylenmesi bile cok sinir bozucu. Anlatamam hislerimi. Surekli aglayasim var. Moralim cok bozukO konuda rahat olun. Kimse sizin çocuğunuzu alıp gezdiremez. Zaten belli bir yaşa kadar yanında siz olmadan duramaz.
Ya benim ki düzeldi. Çok aileci. Ama benimki evine ailesine çocuğuna düşkün. Yuvasını yıkmaya göze alamıyor. Hep der seninle evlendikten sonra yuva sıcaklığı yaşadım benim ailem sensin diye. Yanlış anlamayın sizşn eşinizde seviyordur düşkündür ama bazı erkekler yola gelmiyor benimki gelen cinsten. Halen daha kafasını açacağım çok şey var açıkcası. Görümcem türban lı değilim diye doldurmuş eşim cvb ını vermiş. Başkasından duydum. Arkanızda duruyorsa bence boşanmayı ama sizi kaybetme korkusu yaşasınBenim yasadiklarimi yasamissiniz. Ben de duzelir mi acaba diye umutlaniyorum
Arkamda duruyor. Ama sonra yine beni ezdiriyor. Aradan zaman gecince beni yine zorlamaya basliyo gidicez edicez diye. Aglaya aglaya gittigimi bilirimYa benim ki düzeldi. Çok aileci. Ama benimki evine ailesine çocuğuna düşkün. Yuvasını yıkmaya göze alamıyor. Hep der seninle evlendikten sonra yuva sıcaklığı yaşadım benim ailem sensin diye. Yanlış anlamayın sizşn eşinizde seviyordur düşkündür ama bazı erkekler yola gelmiyor benimki gelen cinsten. Halen daha kafasını açacağım çok şey var açıkcası. Görümcem türban lı değilim diye doldurmuş eşim cvb ını vermiş. Başkasından duydum. Arkanızda duruyorsa bence boşanmayı ama sizi kaybetme korkusu yaşasın
Soylenmesi bile cok sinir bozucu. Anlatamam hislerimi. Surekli aglayasim var. Moralim cok bozuk
Varya deli oluyorum bu tür şeylere ya adam evlenmiş evde hamile karısı var artık kendi çekirdek ailesi var az bırakın ya yakasını haftada bir iki haftada bir görüşülür ama böyle olmaz iş eşinizde bitiyor evin anahtarını vermek ne demek eve özgürce girmeleri ne demek baştan sinir cizecektnizEşimle konustum. İlk baslarda bu samimiyet normal gelse de sonradan o da tepki koydu. Ama ben bu tepkiyi ona koydurana kadar cok yiprandim. Simdi kardesine karsi tepki koyamiyor bile. Hasta diye.
Varya deli oluyorum bu tür şeylere ya adam evlenmiş evde hamile karısı var artık kendi çekirdek ailesi var az bırakın ya yakasını haftada bir iki haftada bir görüşülür ama böyle olmaz iş eşinizde bitiyor evin anahtarını vermek ne demek eve özgürce girmeleri ne demek baştan sinir cizecektniz
Ben eşinizi suçluyorum. Size karşı sorumlu olan kişi eşiniz. Ailesi değil.
Söylediğim gibi sağlam bir cinnet lazım size. Bir süre ailenizin yanına gidin. Adam düzelirse düzelir, düzelmezse keyfi bilir. O zaman düşünürsünüz diğer ihtimalleri.
Oldu paşam başka istekleri var mıymış? Ketçap mayonez de sıkalım çocuğa?Cocuk olunca daha kotu. Esimin ailesi cocuk delisi. Evinize girmicez diye kendilerini de sartlandirmislar. Alip cocugu sevip getirceklermis sagda solda
Ben bu cocugu cok istedim. Hatali olabilirim ama hamile kaldigim donemlerde herkesin evliligi boyleymis sanki sonradan gecer hersey gibi geldi. Ama benim bosanmamamda cocugun varliginin etkisi yok. Egitimliyim. Kendim de buyutebilirim. Calisabilirim. Ailem varEsinizi gormeye bile firsat bulamazken cocuk yapmasaydiniz keske. Bosanma konusunda daha sakin ve sağlıklı karar verebilirdiniz o zaman. Ben ailesine bu kadar düşkün, ailesine sınır cizmeyi bilmeyen bir adamla evli kalamazdim. Bi cinnet gecireceksiniz, esinize duzelmesi icin firsat vereceksiniz. Sonrasinda gozlemleyeceksiniz. Olursa ne ala. Ama zor. Istese bile o da duzeltmekte zorlanacak muhtemelen. Eger esiniz duzeltmeye istekli olursa baska sehre taşının bence.
Oldu paşam başka istekleri var mıymış? Ketçap mayonez de sıkalım çocuğa?
Aileden baska probleminiz olmadıysa cocuk yapma düşüncenizi garipsemedim ben.Ben bu cocugu cok istedim. Hatali olabilirim ama hamile kaldigim donemlerde herkesin evliligi boyleymis sanki sonradan gecer hersey gibi geldi. Ama benim bosanmamamda cocugun varliginin etkisi yok. Egitimliyim. Kendim de buyutebilirim. Calisabilirim. Ailem var
Çocuğu ne ara yaptınız?Kocam arada olmasa ailesi cok umrumda degil. Kayinvalidemin laf sokmalarindan kurtulurum hic degilse. Ama boyle olunca esim de cok gergin. Surekli bi kaos
Ben eşimden soğudum kısacası. Eskisi gibi sakin, sessiz de kalamiyorum. Ona karsi cok sabirsizim.
Yok baska problemimiz valla. Aşk böceği gibiyiz rahat verdikleri zaman. Kavgamiz olmuyorAileden baska probleminiz olmadıysa cocuk yapma düşüncenizi garipsemedim ben.
Siz eşinize bi çekin resti.
Ben de kardeşi hasta diyince evlerden ırak kanser falan sandım. Milletin simarikliginin ceremesini niye sizin evliliğiniz çekiyormuş ay
Konuşun bunu eşinizle. Ben seni çok seviyorum ama beni zedeliyor bu durum diyin. Sen benim eşimsin, bebeğimiz olacak, biz ayrı bir aileyiz farkına var diyin. Baktınız anlamıyor çekin resti gidin annenizin evine.Yok baska problemimiz valla. Aşk böceği gibiyiz rahat verdikleri zaman. Kavgamiz olmuyor
Beğenmediniz yorumumu ama neden boşanmayı düşünüyor sunuz o halde?Yok baska problemimiz valla. Aşk böceği gibiyiz rahat verdikleri zaman. Kavgamiz olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?