- 27 Nisan 2023
- 180
- 9
- 18
- 29
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Tesekkur ederim. Allah razi olsun. Cok konustum. Bundan sonra acabilecegim tek konu ayrilik konusmasi olacak gibi duruyorKonuşun bunu eşinizle. Ben seni çok seviyorum ama beni zedeliyor bu durum diyin. Sen benim eşimsin, bebeğimiz olacak, biz ayrı bir aileyiz farkına var diyin. Baktınız anlamıyor çekin resti gidin annenizin evine.
Aklı başında birine benziyorsunuz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Gerçekten çok üzüldüm. Hem sizin adınıza hem bebiş adına. :/Tesekkur ederim. Allah razi olsun. Cok konustum. Bundan sonra acabilecegim tek konu ayrilik konusmasi olacak gibi duruyor
Bos konusmayi sevmiyorum. Cocugu ne zaman yaptin gibi garip sorunuzu cevaplama geregi duymadim. Hoscakalin.Beğenmediniz yorumumu ama neden boşanmayı düşünüyor sunuz o halde?
Öyle şey olur mu emziriyorum durmaz diyip vermezsin. Biraz büyüyen kadar da kim öle kim kala. Belki o zamana senin bile fikirlerin değişir. Eşin izin almış da gitmiş istemiyorsan Bi daha verme izin hem git diyip hem de gitti diye ağlanır mıCocuk olunca daha kotu. Esimin ailesi cocuk delisi. Evinize girmicez diye kendilerini de sartlandirmislar. Alip cocugu sevip getirceklermis sagda solda
Kizim olacakmis bu arada. Hastanedeyim yazmistim. Ogrendim ama pek sevinemedim.Gerçekten çok üzüldüm. Hem sizin adınıza hem bebiş adına. :/
Boş konuşmayı ben de sevmem,ne tesadüf.O zaman hoşçakalınBos konusmayi sevmiyorum. Cocugu ne zaman yaptin gibi garip sorunuzu cevaplama geregi duymadim. Hoscakalin.
İzin vermesem bu kez de bana rahat vermeyecek. Bisey mi oldu napti ne etti gidemedim diyip duracak.Öyle şey olur mu emziriyorum durmaz diyip vermezsin. Biraz büyüyen kadar da kim öle kim kala. Belki o zamana senin bile fikirlerin değişir. Eşin izin almış da gitmiş istemiyorsan Bi daha verme izin hem git diyip hem de gitti diye ağlanır mı
Sağlıkla kucağınıza alınKizim olacakmis bu arada. Hastanedeyim yazmistim. Ogrendim ama pek sevinemedim.
O iş zor biraz da. Memedeki bebeği nereye gezdiyirlarmis? Enfeksiyon kapacak çocuk.Cocuk olunca daha kotu. Esimin ailesi cocuk delisi. Evinize girmicez diye kendilerini de sartlandirmislar. Alip cocugu sevip getirceklermis sagda solda
Anlasa nolcak. O bi köşede ben bi kosede agliyorum. Tesekkur ederimSağlıkla kucağınıza alınKız bebekleri çok severim
Üzmeyin kendinizi lütfen. Bebeğe de yansır. Bence aynı bu ruh haliyle verin cinsiyet haberini eşinize. Öküz değilse anlar ciddiyetini
Aynen. Dusunmuyo ki. Herkesin cocugunu alip goturup sevip getirme pesindeler tanidim taniyali zaten. Hadlerini ogrenemiyorlarO iş zor biraz da. Memedeki bebeği nereye gezdiyirlarmis? Enfeksiyon kapacak çocuk.
Ne yapabilirim ? Bunun ben de farkindayim. İstemiyorum boyle olmak. Hamile oldugumu tek dusunen benim zatenO ağlamalarla, öfkelerle bebeğe neler kodluyorsunuz bir bilseniz
Bugün çok duygusal bir günümdeyim. Beni de ağlatacaksınız vallahi ;( Nolur bu kadar yipratmayin kendinizi minik kızınıza yansır ;(Anlasa nolcak. O bi köşede ben bi kosede agliyorum. Tesekkur ederim
Yani madem şımarıklık olduğunu biliyorsun eşine de açıkça söyle. Bir şey olmamıştır düşmeyin bu kadar üstüne sıkıldım sürekli kardeş muhabbetinden hamileyim sıkma canımı de. Eşin Bi şekilde sözünü dinliyor bu önemli. Kendi çocuğu falan olunca daha çok aile olduğunuzu anlar. Zaten hamilesin kaybetmek bir şeyin yok bebek doğsun Bi önünüzü gör yine düzelmezse o zaman düşünürsün.İzin vermesem bu kez de bana rahat vermeyecek. Bisey mi oldu napti ne etti gidemedim diyip duracak.
Kendin de buyutebilirsin tabi. Ama her cocugun oncelikle bir anne, bir baba ve saglikli sevgi dolu bir ailede büyüme hakki var. Sonradan gelisen sartlarla bu imkansiz hale gelebilir, ki cogu cocuk icin bu durum böyle, kimsenin hayati pürüzsüz degil. Ama henuz sorunlarin icindeyken, henuz ortada saglikli bir evlilik olusmamisken, yanj en basindan o hayati cocuga veremeyeceginiz ihtimali cok baskinken cocuk yapmak cok yanlisBen bu cocugu cok istedim. Hatali olabilirim ama hamile kaldigim donemlerde herkesin evliligi boyleymis sanki sonradan gecer hersey gibi geldi. Ama benim bosanmamamda cocugun varliginin etkisi yok. Egitimliyim. Kendim de buyutebilirim. Calisabilirim. Ailem var
Ay vermezsin. Senin bebeğin değil mi. Bebek bu yani ne zaman emmek isteyeceği ne zaman annesinin kokusunu isteyeceği belli bile olmuyor. Götüremezsin bitti. Büyüyünce severler.Aynen. Dusunmuyo ki. Herkesin cocugunu alip goturup sevip getirme pesindeler tanidim taniyali zaten. Hadlerini ogrenemiyorlar
Bilmiyorum. Tahammulum kalmadi. Cok stesli bi gebelik donemi geciriyorumYani madem şımarıklık olduğunu biliyorsun eşine de açıkça söyle. Bir şey olmamıştır düşmeyin bu kadar üstüne sıkıldım sürekli kardeş muhabbetinden hamileyim sıkma canımı de. Eşin Bi şekilde sözünü dinliyor bu önemli. Kendi çocuğu falan olunca daha çok aile olduğunuzu anlar. Zaten hamilesin kaybetmek bir şeyin yok bebek doğsun Bi önünüzü gör yine düzelmezse o zaman düşünürsün.
Aynen. Ama dusunce tarzlari bile sinirlerimi bozuyor.Ay vermezsin. Senin bebeğin değil mi. Bebek bu yani ne zaman emmek isteyeceği ne zaman annesinin kokusunu isteyeceği belli bile olmuyor. Götüremezsin bitti. Büyüyünce severler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?