• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı Düşünüyorum

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.772
133
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dört aydır evliyim. 6 yıl kadar çıktık. Ara sıra yoğun tartışmalarımız oluyordu ama artık zıvanadan çıktı. Eşim çalıştığı işten memnun değil. Paikolojik olarak yıprandığını söylüyor sürekli. Ben de başka bi iş bulunca çıkarsın diyorum konu açılınca. Evde bi eksiklik gördüğünde sürekli sen napıyorsun bütün gün, bi şey yaaptığın yok, hiçbi şey yapmıyosun gibi cümleler kuruyor. Psikolojik şiddet görüyorum 4 aydır.

Çalışmamı istiyor. Çalışmayı ben ondan daha fazla istiyprum ama iş yok. Ara sıra iş bakıyorum ama yok. Gerekirse markete gir dedi dün. Ben istemediğim işte çalışıyorum iş bul ben işten cıkıcam. Sonra da iş kurucam işyeri açıcam dedi. O arada benim maaşım olmuş olacakmış.
Burama geldi. Erkek misin sen simdi dedim. Bana her gün sen ne iş yapıyosun bi iş yaptiğin yok dediğin yetmiypdu şimdi de işe gir çalış bütün kadınlar çalışıyo diyosun dedim. Uni mezunuyum bi şey ifade etmese de. Markette falan çalışamam çalışan arkadaşlara saygım sonsuz. Ama ben çalışmak zorunda değilim.

Ev kirasını ben karşılıyrum zaten. Ailem yani. Ona saysın. Tabş beraberinde işte senle evlenmiycektim hata yaptım vs..bu konusma dün gece gecti. Sabaha kadar ağladım sinirlerim cok bozuldu. Sanah da dısarı cıkıcaktım , yanıma geldi saati geri göndericem teslimat kodunu soyle dedi. İşim var sonra dedim. Yuzunu de gormek istemıyorum zaten. Israr etti. Ben de benımle neden muhatap oluyosun o kadar laftan sonra at saati dedim ne yaparsan yap. Ben almıştım düğünde. Sinir krizi geçirdi. Sırtıma vurdu. Vurdu işte baya. Kendimden de tiksiniyprum evliliğimden de ondan da. Neden evlendim ki. Neden duygularımla hareket ettim. Boşanmayı düşünüyorum aileme nasıl kabul ettiricem nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Biraz da cesarete ihtiyacım var..

6 yılda bu adamı heralde uzaktan sevdiniz. yakınında olup tanımamanız imkansız da.
Uni de tanıştık. Tartışıtdık ama ne şiddet olmuşth ne de bu kadar acımasız cümleler duydum. Para konusu hiç olmadı aramızda çünkü ben kendi paramı kullanırdım yani. O teklif etse de almazdım veya ona benzer şeyler. Nerden bileyim ki böyle davranacağını. Eve giren parayı bana bakmak olarak algılıyor.

Uni de tanıştık. Tartışıtdık ama ne şiddet olmuşth ne de bu kadar acımasız cümleler duydum. Para konusu hiç olmadı aramızda çünkü ben kendi paramı kullanırdım yani. O teklif etse de almazdım veya ona benzer şeyler. Nerden bileyim ki böyle davranacağını. Eve giren parayı bana bakmak olarak algılıyor.

insanın 6 yıllık çok sevdiği sevgilisine, evlendikten sonra git markette çaış vs demesi çok ilginç geliyor. kendini çok iyi saklamış demek ki.

Kendime çok kızıyorum. Dört aylık evliliği bitiemek yürütememk çok kötü.
Sen kendine niye kiziyorsun.Bence en doğrusu yol yakınken dönmek. Karnın açtı sokaktan aldı,borclumu kaldın.Bu nasıl zihniyet pes.Biz evde oturan kadınlar da eşlerimize yukuz bu mantıkla .Ailene anlat durumunu.Cok zaman geçmeden ve özgüvenin tabana vurmadan kurtar kendini.

İlk evliliğimde 4 yıl üniv çıkmıştık. Herşey güllük gülistanlıktı. Sonra mezun olunca evlendik. Ben KPSS sonucumu bekliyordum, o da sevmediği bir işte çalışıyordu. Zaten ilk ay düğün, el öpmeler falanla geçti. 2. Ay sıkıntılar başladı. İşten suratla gelmeler, yorgunum deyip erkenden yatmalar. Sabah da erkenden işe gitmesi.
Bilmediğim bir şehirde yapayalnız ve mutsuzdum. Derken birgün işten istifa edip geldi. Kavga, hakaretler artmaya başladı. Ne hakaretler duydum ben de.
2. Ayın sonunda atandım uzak bir ilçeye. Benimle gelmedi falan filan....sonuç olarak 2. Ayın sonunda ipler koptu ve dava açıp boşandım.
Ne kadar tanıdığımızı sansak da erkekler gerçek yüzlerini evlenince ortaya koyuyor. Hele ki evliliğin ilk yılı en riskli dönem. Maddi sorunlar da varsa ilişkiyi yönetmek çok zor.
Ben pişman mıyım ilk evliliğimin bittiğine kesinlikle hayır. sonrasında 2 evlilik daha yaptım, biri aldatma sonucu bitti diğeri şiddet nedeniyle dava sürecinde.
3 evliliğimde de farklı nedenlerle kendime yapılan saygısızlığı hazmedemediğim için bitirdim. Kimsenin kimseye hayatı dar etmeye, saygısızlık yapmaya hakkı yok.
Eğer yürütebileceğize birşeylerin değişeceğine inanıyorsanız sabredin derim. Allah kolaylıklar versin. Kimse evlenirken boşanmak için evlenmiyor ama olmuuorsa da zorlamak gereksiz bana kalırsa.

Başka şehre mi geldin

Neden iş yok

Bir de madem işkuracakmış evlenmeden kursaymış

İş dışında bence başka sıkıntı var bu hale gelmiş

Sen çalış ben iş kurayım da denir de üsluplarda sıkıntı var

Evlilik devam edecekse de bir süre ayrı kalın ve tartın

Bir de ev kirasını neden aileniz karşılıyor

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dört aydır evliyim. 6 yıl kadar çıktık. Ara sıra yoğun tartışmalarımız oluyordu ama artık zıvanadan çıktı. Eşim çalıştığı işten memnun değil. Paikolojik olarak yıprandığını söylüyor sürekli. Ben de başka bi iş bulunca çıkarsın diyorum konu açılınca. Evde bi eksiklik gördüğünde sürekli sen napıyorsun bütün gün, bi şey yaaptığın yok, hiçbi şey yapmıyosun gibi cümleler kuruyor. Psikolojik şiddet görüyorum 4 aydır.

Çalışmamı istiyor. Çalışmayı ben ondan daha fazla istiyprum ama iş yok. Ara sıra iş bakıyorum ama yok. Gerekirse markete gir dedi dün. Ben istemediğim işte çalışıyorum iş bul ben işten cıkıcam.sana mı bakıcam çmür boyu dedi. Sonra da iş kurucam işyeri açıcam dedi. O arada benim maaşım olmuş olacakmış.
Burama geldi. Erkek misin sen simdi dedim. Bana her gün sen ne iş yapıyosun bi iş yaptiğin yok dediğin yetmiypdu şimdi de işe gir çalış bütün kadınlar çalışıyo diyosun dedim. Uni mezunuyum bi şey ifade etmese de. Markette falan çalışamam çalışan arkadaşlara saygım sonsuz. Ama ben çalışmak zorunda değilim.

Ev kirasını ben karşılıyrum zaten. Ailem yani. Ona saysın. Tabş beraberinde işte senle evlenmiycektim hata yaptım vs..bu konusma dün gece gecti. Sabaha kadar ağladım sinirlerim cok bozuldu. Sanah da dısarı cıkıcaktım , yanıma geldi saati geri göndericem teslimat kodunu soyle dedi. İşim var sonra dedim. Yuzunu de gormek istemıyorum zaten. Israr etti. Ben de benımle neden muhatap oluyosun o kadar laftan sonra at saati dedim ne yaparsan yap. Ben almıştım düğünde. Sinir krizi geçirdi. Sırtıma vurdu. Vurdu işte baya. Kendimden de tiksiniyprum evliliğimden de ondan da. Neden evlendim ki. Neden duygularımla hareket ettim. Boşanmayı düşünüyorum aileme nasıl kabul ettiricem nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Biraz da cesarete ihtiyacım var..

Sırtına vurmuş, yani şiddet uygulamış. Bunun devamı da gelir ne yazık ki. O yüzden çocuk vs yokken boşan bence de. 4 aylık evlilikte bu kadar tartışma ve şiddet hayra alamet değil bence. Ailene kabul ettirecek bir şey de yok, şiddet gördüm boşanıyorum diyeceksin ve geri adım atmayacaksın.

Ayrıca, sana mı bakıcam ömür boyu vs ne kadar çirkin laflar öyle. Bu zihniyette bir insanla mutlu olamazsın zaten.

bu kadar olaydan sonra sadece düşünüyormusunuz.coktan eyleme gecmediğiniz hata.ailenizde karsi çıkarsa buyurun bu ruh hastası ile siz yasayin mezarim başında ağmlayınca mi aile olacaksiniz başıma deyin.
sırf susuyorsunuz die sizede sinir oldum

Sana mı bakıcam ömür boyu lafına yeni dikkat ettim. Off off. Nasıl saygısız hadsiz laflar bunlar ya.
Ben de sürekli kendi arkadaşları ve kardeşleriyle gezip dolaşan ex’e çok bunaldığımı beni de bir yerlere götürmesini söylediğimde ‘ çanta gibi seni yanımda mı taşıyacam ben’ sözünü duymuştum. Hatırlayınca sinirlendim yine.

Her evlilikte olur böyle şeyler diyemiyorum malesef olmayacak ne varsa olmuş çünkü daha 4 aylık evliyken hemde :/
Umarım korunuyorsunuzdur hiç istemem ama bu evlilik kurtarılabilirmi soru işareti..
Ailenden saklama şiddet görmüşsün dilerim destek olurlar haa bunu kabullen otur evinde diyen aileyide sil at zaten..

Ohh pasam.
Sizin calismadiginizi bilmiyormuymus evlenirken, ne demek ya omur boyu sana bakamam? Siz ise girince o sizin paranizla gecinecek ama? Nasi l olacak? Hadi hepsini gectim, vurmus size. Simdi sirta,yarin yuze, en son hastanelik. Reva mi? Ailenizin kirasini odedigi bir evdeyken ustelik.
Def edin evden. Gencliginize yazik.

insanın 6 yıllık çok sevdiği sevgilisine, evlendikten sonra git markette çaış vs demesi çok ilginç geliyor. kendini çok iyi saklamış demek ki.
Tartısmalarımız olurdu kotu huylarını bilirdima ma bu para vs konularında değil. Evet
Ya sende iyi kötü bir iş bul paranı kullan. Eline bakma şu adamın. Resmen sana sığıntı gibi davranıyor
Evet gururum cok kırıldı. Kimse kimseyi bi sebep bi çıkar olmadan sevemiypr mu anlamıyorum

Midem bulandı kocanızın kocalığından
Ne kadar çirkin laflar
Yenilir yutulur değil
Affetseniz bile
UNUTMADIK MÜMKÜN DEĞİL

Umarım bi an önce kurtulursunuz bu karakteri bozuk şahıstan

Back
X