Boşanmayı Düşünüyorum

Sevgili konu sahibi konu amacından gereğinden fazla sapıyor . Buradaki mevzu , sizin çalışıp çalışmamamızdan öte , eşinizin tutumu . Ben kendi tecrübelerime dayanarak sadece size şunu tavsiye ediyorum . Sonuçta 4 ay kısa bir süre. Evlilik er yada geç bitecekse de , kafada acaba kalmaması, boşanma sonrası iyileşmeyi çabuklaştıran bir durumdur . Şöyle olsaydı düzelirmiydi diye düşünmek insanı yer bitirir . Ben sizin anlattığınız erkek modelini tanıyorum . Bu sebeple elbetteki düzeltme yolları arayın , ama sakın iyice emin olmadan çocuk yapmayın .

evet öyle gerçekten.teşekkğr ederim ilginiz için.inşallah tekrarı olmaz,çünkü vereceğim tepki mecburen daha farklı olacaktır
Ben şiddete takıldım kaldım.
Size ve eşyalara vurunca ne işe yaradı?
Yeni iş mi buldu, maddiyat mı düzeldi, aranız bal kaymak mı oldu?

Sadece öfkesini kustu, onurunuzu kırdı.

Siz yarın birgün işe girdiğinizde, gününüz gergin geçtiğinde, eşiniz sizinle tartışsa ona vurarak öfkenizi dile getirseniz, ne yapar?

Ben söyleyeyim, şu andaki şiddetin fazlasını. Belki yumruk, belki tekme.

3-5 aylık evlilikte şiddet, ilerleyen zamanlarda saçından sürüklemeye, duvara vurmaya kadar gider.

Eşinizde sizinki kadar pişmanlık sezmedim. Dayısıyla olan konuşmanız, şiddet konusunda mahcup olmadığını düşündürdü bana. Aksine "haketti, vurdum" tavrı var.

O evlendiyse ömür boyu size ve çocuklarınız olursa onlara da bakmakla yükümlü. Markette çalış, ben işten çıkacağım demekle siz ona bakmış olmayacak mısınız peki?

Şimdi ki erkekler neden bu kadar arsız, yüzsüz anlamış değilim. Bir de şiddet kısmı var ki, o konuda hep aynı şeyi düşünüyorum tekrarlanmama durumu nadirdir.

Kendime çok kızıyorum. Dört aylık evliliği bitiemek yürütememk çok kötü.
sizin adınıza üzüldüm.kendini iyi kamufle etmiş demek ki anlayamamışsınız. yürütememek olarak algılamayın şiddetin affedilebilir yanı olamaz bence hiç düşünmeyin yol yakınken ayrılın.sonuçta kendi öz saygınızı yitirirsiniz zamanla .

eşim eve geldi.şimdilik sular durgun. özür mahiyetinde bi şeyler yaptı. etkilenmedim ama hissettirmedim ona bunu. bi süre temkinli devam edicem.
Bu arada instagram uzerinden kadın giyim veya ev ürünleri satışı yapmayı düşünüyorum toptancılar araştırıp. Kararsızım ama. Ev ürünleri derken instagramda rastladığınız züccaiye ürünlerini kastediyoeum.renkli sunum eşyaları vs ..

Biz aç değiliz açıkta değiliz. Ev kira derdimiz yok. Geçinebiliypruz.ben yoktan anlarım zaten maddeci bi insan değilim.para da da gözğm yok.arkeoloğum. kazılarda çalıştım senelerce.başka tecrübem yok.bankalara, hastanelere falan başvurdum.bazı firmaların bilgi işlem bölünlerine..markette çalışmakta bi şey yok.ama ben çalışmak istemıyorum.burada ksıtas benim isteğim olmalı.cünkü bana göre bi mecburiyet yok maddi anlamda.bana göre ev geçindirmek erkeğin asli görevi kim ne derse desin.siz çalışın kocanıza bakın o zaman kım kaç ay sabreder. ben de üzerime düşeni yapıyorum.bwnı tanıyodu biliyodu markette de calısmam temizliğe de gitmem.herekirse eşim iki işte çalışmalı.bu böyle. Benim severek gösterdiğim hizmetin üçte birini bütün kadınlar gösterse keske eşlerine.her evliliğin dinamiği farklı oluyor.
Evli birinin çalışması bence bekar birine göre daha da zorunda olmalı neden biliyor musun?
Atıyorum mesleğini yapmadın çalışmadın geldin 40 yaşına anlaşamadınız ve boşanmaya karar verdiniz meslek var ama deneyim yok... haliyle o yaştan sonra kim iş versin. Demem o ki insan kendini geliştirmek için çalışmalı ve kimseye muhtaç olmamak için kocasına bakmak için değil. Ama iyi günde kötü günde diye evleniyoruz yeri gelirse tabiiki bakarım. Tabii bu biraz da karşılıklı ilişkiye bağlı. Fedakâr bi eşe herşey yapılır. Kendimden örnek verecek olursam eşim benim için herşeyi yapar bende onun için. Yeri geldi çocuk baktım yeri geldi temizliğe gittim. Yine olsa yine yaparım çünkü bu bizim yuvamız. Eşin işini sevmiyor psikolojisi bozuk demissin bana sorarsan yardımcı olmalısın ona güç vermelisin maddi olarak düşünme ve yüzün e vurma hic bi zaman. Karşılıklı fekarliga dönüştüğü zaman ilişki anlamlanıyor.

Geç gelen bi yorum olcak ama yıldızla bunu kullanırsın.Ailen senin kiranı vermek zorunda değil,oğlan mı evlendirdiler kız mı gelin ettiler.Ne iş olursa olsun gir çalış.Dayak yemek daha onur intici unutma.Gir çalış maaş kartını verme benim para muhabbeti yaparsın, babandan da alacağını kes onlarada yazık yada al gizli hesapta tut ama senin adına olmasın.İstediğin zaman gidicem muhabbeti yaptığında eşin korkar seni kaybetmekten

Back
X