Boşanmayı Nasıl Oldururum

Merhaba Koalina, hamilelik ve doğum sonrası süreçte yaşadığımız psikolojik sıkıntılar çok benzerdi, konunu görünce direkt kendimi görmüştüm. Eşinin tavırları konusunda bir şey demeyeceğim aklın yolu bir çünkü, ailen konusunda da emin olamıyorum benim annem hayatta değil.

Teyzem sağ olsun oğlumun bu dünyadaki anneannesi, öz torunu olsaydı ancak bu kadar sevebilirdi herhalde. Hani torun baldan tatlıdır derler ya, inanılmaz sabır ve bir şefkati var. Halbuki kendi çocuklarına bu şekilde değildi, çok sertti.

Oğluma inanılmaz sabırlı ve sevecen, sanki 3 çocuğunu o büyütmemiş gibi, oğulları bize şunu yapardın, bunu yapardın diye takılırlar hatta, yani demem o ki, torun baldan tatlıdır demişler. Ayrı ev olma ihtimali varsa zaten aynı ev olmasın, ama en azından aynı şehir de, yakın bir mesafe de olabilirsen iyi olur..

Mutlaka desteklerini görürsün diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Kızlar konuyu havada bırakmayayım dedim.
Ailemin yanında geldim yaklaşık 2 haftadır buradayım. Bu süreçte ailemin yanında veya yakınında asla olamayacağımı anladım. Evet destekleri var ama bambaşka dünyaların insanlarıyız.
Neyse eşimle beni bırakmadan önceki son gün konuştum. Bu şekilde olmayacağını, eğer böyle devam edecekse kesinlikle boşanmak istediğimi belirttim. Oldukça şaşırdı, ona göre sorun yokmuş. Boşanmak istemiyormuş. Kendi açısından da anlattı bazı şeyleri, hatalarımı kabullendim. Özellikle çocukla ilgili endişelerimi dile getirdim, o da kabul etti. Yani ilk defa karşılıklı konuşup anlaştık 2 haftadır sıkıntı yok zaten yan yana da değiliz. Gidince ne olacak bilemiyorum ama daha anlayışlı görünüyoruz ikimiz de.

Kızlar konuyu havada bırakmayayım dedim.
Ailemin yanında geldim yaklaşık 2 haftadır buradayım. Bu süreçte ailemin yanında veya yakınında asla olamayacağımı anladım. Evet destekleri var ama bambaşka dünyaların insanlarıyız.
Neyse eşimle beni bırakmadan önceki son gün konuştum. Bu şekilde olmayacağını, eğer böyle devam edecekse kesinlikle boşanmak istediğimi belirttim. Oldukça şaşırdı, ona göre sorun yokmuş. Boşanmak istemiyormuş. Kendi açısından da anlattı bazı şeyleri, hatalarımı kabullendim. Özellikle çocukla ilgili endişelerimi dile getirdim, o da kabul etti. Yani ilk defa karşılıklı konuşup anlaştık 2 haftadır sıkıntı yok zaten yan yana da değiliz. Gidince ne olacak bilemiyorum ama daha anlayışlı görünüyoruz ikimiz de.
Bana cevap vermemiştin ama ben herşeyin yoluna gireceğini düşünen taraftayım. Çocuk tahammülünü azalttı. Eşin de oduna bağladı sanırım bu süreçte , kendine de ona da bir şans ver. Elbette önce çocuğa ...

Bana cevap vermemiştin ama ben herşeyin yoluna gireceğini düşünen taraftayım. Çocuk tahammülünü azalttı. Eşin de oduna bağladı sanırım bu süreçte , kendine de ona da bir şans ver. Elbette önce çocuğa ...
Ya ben herkesi alıntıladım zannediyordum.
Bilemiyorum şu an uykusu bölünmüyor, sorumluluk yok. Eve gidince göreceğiz asıl olayı ama güzel konuştu ve güzel şeyler söylüyor şimdilik.
En büyük sıkıntı da oğlum babasını çok özledi. Hiç önemsemez zannediyordum ama resmen 10 gün her kapı açılışında baba dedi, telefonları aldı alo baba diye. Görüntülü konuşurken öpückler telefona sarılmalar. Çok üzdü bu durum beni cidden.

Sorunda bu zaten herifler bi sorun oldugunu dusunmuyoki duzeltmeye calissin🙄 ailenin yani simdilik iyi olabilir tek cocuklusun olabilir yani.. ama kendi duzenini kurabiliyosan kur derim ev ev ustune olmaz. Belki kim
Bilir ilerde 2. Baharini bile yasarsin.

Buarada cocuk icin erteleme bosanmayi cunku buyudukce zorlasacak ve eninde sonunda bosanacaksiniz.. cocuk icin dendigi zaman sadece erteleniyordur

Back
X