boşanmayla ilgiliii...bosananlarrr yada bilgi sahibi olanlar

aSLo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
113
1
48
Antalya
kızlar boşandıgında düğünde takılan altınlar (bilezikler vs.)kimde kalıyorrr...

Avukat falan varsa cevaplasın da benim bildiğim sana takılmış her şey senindir.. Çünkü onlar sana hediye edildi..

Merhaba.

Düğünde takılan takılar bayana aittir fakat eşiniz bu konuda sıkıntı yaratıyorsa avukat yardımıyla hakkınız olanı alabilirsiniz.

Bnm kaynimda bosaniyor takilari eger karsi taraf istemezse kendinde isterlersede yari yariya boluncek.(avukat oyle dedigi icin biliyorum

Ben daha evliyken takılan takıları almıslardı zorla.

Boşanırken de eski eşim olacak adam bi elimde kalan seti de istedi ben de lanet olsun deyip verdim.

Sen ne olursa olsun sakın verme , sakın ben deli gibi pişmanım verdiğime.

kadınlar hakkınızı koruyun öyle sudan sebeplerle hakkınız olan altınları kocanıza ve ailesine kaptırmayın.. düğünde takılan her şey kadının hakkıdır!

borç harç diye de sakın bozdurmayın erkekse eşek gibi çalışsın ödesin banane.

Bayanlarda kalıyor.Mahkemede kadınlara veriyor boşanma anında çünkü düğünde takılan takı ve paralar kadınındır.

Son düzenleme:
bayanda kalıyor ama eğer altınları orda bırakıp çıktıysanız almanız zor.. durum şöyle ki altınlar sizdeyse sizde kalıyo yok altınlar sizde değilse sizde olmadığını onlarda kaldığını kanıtlamanız bekleniyor..

Boşanırken de eski eşim olacak adam bi elimde kalan seti de istedi ben de lanet olsun deyip verdim.

tesekkur ederim canım peki kaynanam yani ailesi de kasa var ver kasaya koyalım desi ne yapmalıyım ?

tesekkur ederim canım peki kaynanam yani ailesi de kasa var ver kasaya koyalım desi ne yapmalıyım ?

Back
X