A aSLo Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2012 113 1 48 Antalya 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #1 kızlar boşandıgında düğünde takılan altınlar (bilezikler vs.)kimde kalıyorrr...
A atanaz07 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 421 28 118 Antalya 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #2 mahkemeye verdiklerinde nişanda taktıklarını bile alabilirler
cmrmduru kızım+oğlum:Huzur Kayıtlı Üye 6 Mart 2011 2.683 750 448 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #3 Takılar bayanda kalmıyormuydu? :26:
ispanakliborek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 10.762 12.401 298 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #4 aSLo .!.: kızlar boşandıgında düğünde takılan altınlar (bilezikler vs.)kimde kalıyorrr... Genişletmek için tıkla... Avukat falan varsa cevaplasın da benim bildiğim sana takılmış her şey senindir.. Çünkü onlar sana hediye edildi..
aSLo .!.: kızlar boşandıgında düğünde takılan altınlar (bilezikler vs.)kimde kalıyorrr... Genişletmek için tıkla... Avukat falan varsa cevaplasın da benim bildiğim sana takılmış her şey senindir.. Çünkü onlar sana hediye edildi..
Sevgiliplath İmkansız diye bi şey var bence ya. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 3.034 3.208 373 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #5 Merhaba. Düğünde takılan takılar bayana aittir fakat eşiniz bu konuda sıkıntı yaratıyorsa avukat yardımıyla hakkınız olanı alabilirsiniz.
Merhaba. Düğünde takılan takılar bayana aittir fakat eşiniz bu konuda sıkıntı yaratıyorsa avukat yardımıyla hakkınız olanı alabilirsiniz.
D drfolder1 Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2013 35 7 6 35 Elazığ 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #6 Bnm kaynimda bosaniyor takilari eger karsi taraf istemezse kendinde isterlersede yari yariya boluncek.(avukat oyle dedigi icin biliyorum
Bnm kaynimda bosaniyor takilari eger karsi taraf istemezse kendinde isterlersede yari yariya boluncek.(avukat oyle dedigi icin biliyorum
eceezgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 9.066 5.690 398 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #7 Ben daha evliyken takılan takıları almıslardı zorla. Boşanırken de eski eşim olacak adam bi elimde kalan seti de istedi ben de lanet olsun deyip verdim. Sen ne olursa olsun sakın verme , sakın ben deli gibi pişmanım verdiğime.
Ben daha evliyken takılan takıları almıslardı zorla. Boşanırken de eski eşim olacak adam bi elimde kalan seti de istedi ben de lanet olsun deyip verdim. Sen ne olursa olsun sakın verme , sakın ben deli gibi pişmanım verdiğime.
B bensibelim2 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 3.378 1.597 123 42 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #8 kadınlar hakkınızı koruyun öyle sudan sebeplerle hakkınız olan altınları kocanıza ve ailesine kaptırmayın.. düğünde takılan her şey kadının hakkıdır! borç harç diye de sakın bozdurmayın erkekse eşek gibi çalışsın ödesin banane.
kadınlar hakkınızı koruyun öyle sudan sebeplerle hakkınız olan altınları kocanıza ve ailesine kaptırmayın.. düğünde takılan her şey kadının hakkıdır! borç harç diye de sakın bozdurmayın erkekse eşek gibi çalışsın ödesin banane.
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.577 58.350 1.123 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #9 aSLo .!.: kızlar boşandıgında düğünde takılan altınlar (bilezikler vs.)kimde kalıyorrr... Genişletmek için tıkla... Bayanlarda kalıyor.Mahkemede kadınlara veriyor boşanma anında çünkü düğünde takılan takı ve paralar kadınındır. Son düzenleme: 4 Aralık 2013
aSLo .!.: kızlar boşandıgında düğünde takılan altınlar (bilezikler vs.)kimde kalıyorrr... Genişletmek için tıkla... Bayanlarda kalıyor.Mahkemede kadınlara veriyor boşanma anında çünkü düğünde takılan takı ve paralar kadınındır.
Hktby Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2013 621 523 103 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #10 bayanda kalıyor ama eğer altınları orda bırakıp çıktıysanız almanız zor.. durum şöyle ki altınlar sizdeyse sizde kalıyo yok altınlar sizde değilse sizde olmadığını onlarda kaldığını kanıtlamanız bekleniyor..
bayanda kalıyor ama eğer altınları orda bırakıp çıktıysanız almanız zor.. durum şöyle ki altınlar sizdeyse sizde kalıyo yok altınlar sizde değilse sizde olmadığını onlarda kaldığını kanıtlamanız bekleniyor..
A aSLo Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2012 113 1 48 Antalya 6 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #11 eceezgi .!.: Ben daha evliyken takılan takıları almıslardı zorla. Boşanırken de eski eşim olacak adam bi elimde kalan seti de istedi ben de lanet olsun deyip verdim. Sen ne olursa olsun sakın verme , sakın ben deli gibi pişmanım verdiğime. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canım peki kaynanam yani ailesi de kasa var ver kasaya koyalım desi ne yapmalıyım ?
eceezgi .!.: Ben daha evliyken takılan takıları almıslardı zorla. Boşanırken de eski eşim olacak adam bi elimde kalan seti de istedi ben de lanet olsun deyip verdim. Sen ne olursa olsun sakın verme , sakın ben deli gibi pişmanım verdiğime. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canım peki kaynanam yani ailesi de kasa var ver kasaya koyalım desi ne yapmalıyım ?
A aSLo Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2012 113 1 48 Antalya 6 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #12 eceezgi .!.: Ben daha evliyken takılan takıları almıslardı zorla. Boşanırken de eski eşim olacak adam bi elimde kalan seti de istedi ben de lanet olsun deyip verdim. Sen ne olursa olsun sakın verme , sakın ben deli gibi pişmanım verdiğime. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canım peki kaynanam yani ailesi de kasa var ver kasaya koyalım desi ne yapmalıyım ?
eceezgi .!.: Ben daha evliyken takılan takıları almıslardı zorla. Boşanırken de eski eşim olacak adam bi elimde kalan seti de istedi ben de lanet olsun deyip verdim. Sen ne olursa olsun sakın verme , sakın ben deli gibi pişmanım verdiğime. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canım peki kaynanam yani ailesi de kasa var ver kasaya koyalım desi ne yapmalıyım ?
A aSLo Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2012 113 1 48 Antalya 6 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #13 dansmarue .!.: Avukat falan varsa cevaplasın da benim bildiğim sana takılmış her şey senindir.. Çünkü onlar sana hediye edildi.. Genişletmek için tıkla... cnm peki altınları kaynanamglin kasası var ve oraya koyalım dediler sen yeni evlisin sence ne yapmalıım
dansmarue .!.: Avukat falan varsa cevaplasın da benim bildiğim sana takılmış her şey senindir.. Çünkü onlar sana hediye edildi.. Genişletmek için tıkla... cnm peki altınları kaynanamglin kasası var ve oraya koyalım dediler sen yeni evlisin sence ne yapmalıım
demande Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 28 0 16 İzmir 6 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aSLo #14 aSLo .!.: tesekkur ederim canım peki kaynanam yani ailesi de kasa var ver kasaya koyalım desi ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Bence sakın verme canım.Kendin gidip bir kasa kirala ve oraya koy altınlarını.. Son düzenleme: 6 Aralık 2013
aSLo .!.: tesekkur ederim canım peki kaynanam yani ailesi de kasa var ver kasaya koyalım desi ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Bence sakın verme canım.Kendin gidip bir kasa kirala ve oraya koy altınlarını..