Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
30 yaşındasınız güzelsiniz çocuğunuz yok eviniz arabaniz var normalde ondan daha üstün duruyorsunuz. Ama o peşinde çok kişi varmışda sizi seçmiş. Sizin yerinizde olsam başka kismetlerimi ve daha iyisini beklerim. 2 çocuk ve hanımı her türlü başınızı agritir. Yinede kendi hayatiniz siz bilirsiniz tabi.

Aynen arkadaşta saf duygularla yemiş bunu ..
Abla sence arkadaşın kafa nasıl? Adam bence çok çok akıllı nasıl ne yapacağını biliyor. Kendine güvensiz bir genç hanımı nasıl ikna edeceğini iyi biliyor👍👍👍

Adam özgüven patlaması yaşıyor resmen 😡 bu adam şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum. Kendinizi bu kadar ezik görmeyin daha çok gençsin, sanki bu adama muhtaçsın gibi bir söylemin var. Bu adamla evlenince kesinlikle geçinemezsin, hele çocukları kıskanacak rahat vermeyecek, annelerini öne sürecekler. Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz. Tabiki evlenin ama bu egoist adamla değil:(

Abla sence arkadaşın kafa nasıl? Adam bence çok çok akıllı nasıl ne yapacağını biliyor. Kendine güvensiz bir genç hanımı nasıl ikna edeceğini iyi biliyor👍👍👍
Kafa gidik hemen inanan masum köylü modunda şu anda..
Adam çakal tilkilik yapmış onada..

Tabii canım. Zaten hakimin işi gücü yok; o kadar dosya ile de uğraşmıyorlar da kalkacak adamı arayacak bir de üzerine üzülecek. Şöyle anlatayım; benim eltim savcı ve bekar olsa en son düşüneceği şey bir kere görüştüğü birini tekrar aramak olurdu. Kaldı ki çevrelerinde ne hakimler ne komiserler var onların. Kala kala buna mı kaldı hakim Allahaşkına.

Eltim savcı...Bu iki kelimeyi hiç yanyana düşünmemiştim 😄 Genelde burda elti ile ilgili konular eltim tam bir dedikoducu şeytan veya kayganam eltimi daha cok sevio üzerinden döndüğü için..

Eltim savcı...Kadın savcımızla gurur duydum gerçekten

Bacım sen nerede yaşıyor yaşım 30 dullar gelir falan üstüne okunuş kızsın. Ne bu düşünce yok artık bir kendine gel.
Neymiş herkes içinden beni seçmiş ee tabi 40,45 yaşında dul kadınlara gitmez bulmuş saf çıtırı tabii seni beğenir.
Bu arada ben olsam hayır derdim. Bari hiçç evekenemesin yaşın olura 40,45 ozaman dulllarla evlen

Kızlar ne kadar benimle dalga geçseniz de teşekkür ederim sonuçta dışarıdan bir göz de önemli. Anama babama bağlı yaşamıyorum. Bizim meslekte hemen evleniyor millet bana da böyle baskı yapıyorlar ondan dedim. Bir de pandemi dönemi başka birini bulamam diye düşündüm. Ama haklısınız :KK43:
Senin acilen öz saygi kazanman lazim.

Yaşınız gayet genç. Tamamen kafanıza uygun birisini bulmadan evlenmeyin. Bu adam size lütfetmiş gibi davranıyor, sonrasında üzülürsünüz bence. Çocukları ayrı bir konu. Çok iyi anlaşabilirsiniz yada tersi de olabilir. Geç kaldım diye yanlış karar vermeyin.
48 yeşında arkadaşım ve ikinci evliliğine hazırlanıyor, aynı yaşta bir beyle ve çok aşıklar birbirlerine. 2 senedir beraberler ve şimdi evlenecekler.
Hakim hanım konusunda ise şöyle birşey diyeceğim. Doğru olabiir çünkü hakim bir tanıdıgım vardı. 35 yaşında evde kaldım diye herkese haber saldı ve sonunda bir öğretmenle evlenip çocuk doğurdu, iki sene sonra boşandı. Tek istediğim evlenip çocuk yapmaktı dedi. Şimdi çocuğuyla beraber mutlu bir hayatı var. Belki o hakime hanımda böyle birşey istiyordur, bilemeyiz. Ama görüştüğünüz bey kendine bulunmaz hint kumaşı sanıyor bu da sizi üzer sonrasında.
Güzellikler gelsin hayatınıza.

Bu adamda doktor yine mi olmaz
Doktorlarda aşırı bir ego var. Diyelim ki dedikleri doğru; hakikaten peşinde bi hakim hanım var ve bunu mütemadiyen arıyor. Sence bunu sana anlatması biraz kişilik bozukluğu olduğunu göstermiyor mu? Sen ezik misin niye tepki vermiyorsun? Bana niye bunu anlatıyorsun demiyorsun? Sen bu adama doktor olduğu içim mi dibin düşüyor yoksa karakterini mi sevdin? Bence buna bir karar ver

Boşanmış 2 çocuklu üstelik 43 yaşında bi adamla hangi bekar genç kız evlenir. Bulmuş senin gibi kandırabildiği üstelik 30 göstermeyen taze çıtırı kaçırmak istemiyordur. Lütfen bunlar I kulak ardı edip hayatını mahvetme

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Allah aşkına dünyada hiç adam kalmadı mı. Yaş farkı çok. İki tane çocuğun sorumlılığu. Bunların okulu evliliği var. Evlendikten sonta bütün bunlar gözüne batabilir. Ayrıca 30 yaş evlilik için ideal evde kalmış falan değilsiniz. Memurum güzelim diyorsun kendinize uygun birini bulun ayrıca beyfendinin peşinde koşan çokmuş ya gitsin onlardan birini seçsin. Sizde dertsiz başınıza dert açmayın.

Back
X