Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

karısı niye aldattı ki, ben olsam eski eşi ile bir görüşürdüm. Acaba adam doğru mu söylüyor. Hem niye bekarları bulamayacaksınız. benim arkadaşım 34 yaşında bekar birisi ile evlenecek. sizde özgüven sıfır yani. Bu gidişle işiniz zor.

Eklentiler

• D4F21C66-072F-4037-AFDF-DE2B303EE66C.webp
    D4F21C66-072F-4037-AFDF-DE2B303EE66C.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Neden dulllar baksın ki yaşınız normal ayrıca boşanmış çok iyi insanlar var neden böyle bakıyorsunuz olaya ben anlamadm ama benim.kriterm bosanmislarla evlenmek diyorsanız uğraşmayın. Önemli olan kişiliktir unutmayın. Çocuklar büyük küçük olsa anlarm. Benim eşimde kırk yaşındaydı evlendgmz zmn bende otuz yaşındaydm. Siz iyice tanıyın yeter

Neden dulllar baksın ki yaşınız normal ayrıca boşanmış çok iyi insanlar var neden böyle bakıyorsunuz olaya ben anlamadm ama benim.kriterm bosanmislarla evlenmek diyorsanız uğraşmayın. Önemli olan kişiliktir unutmayın. Çocuklar büyük küçük olsa anlarm. Benim eşimde kırk yaşındaydı evlendgmz zmn bende otuz yaşındaydm. Siz iyice tanıyın yeter
İkiniz de bekar mıydınız

Boşanmış 2 çocuklu üstelik 43 yaşında bi adamla hangi bekar genç kız evlenir. Bulmuş senin gibi kandırabildiği üstelik 30 göstermeyen taze çıtırı kaçırmak istemiyordur. Lütfen bunlar I kulak ardı edip hayatını mahvetme
Varmış peşinde hakim 36 yaşında bekar

Vallahi değil ya, neden fake konu açayım
Çünkü 30 yaşında mesleği elinde, mal varlığı da olduğunu söyleyen genç güzel bir kadınsınız. Kendinize yaşımın neresi genç evde kaldım DULLAR gelir bana artık diye yakıştırmalar yapıyorsunuz.
Karısının adamı aldattığına, buna karşılık nafaka verdiğine peşinde de hakim olduğuna inanıyorsunuz.
Belki bunlardan olabilir?

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.

30 yaş evlilik için geç bir yaş değil. Çok arkadaşım 37 38 yaşında evlilik yaptı hemen çocukları oldu yaşayıp gidiyorlar. Karşılarına çıkan insanlar da kendileri gibi bekardı.

Yaşım otuz bu saatten sonra dullar gelir neyin kafasidir? Memursunuz, belli bir eğitim almış kadının düşünce yapısı buysa yazık yani.

Siz olaya böyle bakarsanız, bulunmaz hint kumaşı bulursunuz kendinizden 13 yaş büyük iki çocuklu adamı.

Karısı da eminim aldatmıstir ve ona rağmen yüce gönüllü sevgiliniz kadına nafaka ödüyordur. 🥴

Kendinizi bile bile zora sokmanın ne manası var?
Hay ağzına sağlık ya aldatan eşe bakan Türk erkeği duyda inanma

size yazmistim ama okumadiniz galiba. bosanma davasinin gerekceli kararini okumak istediginizi soyleyin.ve karsinizdaki adamin nasil cirkeflestigini gorun.
Nedense boşanmış erkeklerin yüzde 80'i karıları tarafından aldatılmış oluyor. Paralel bir evrenin boşanık erkekleri bunlar. Hepsi mazlum, hepsi 17 yaşında aile zoruyla evlendirilmiş, hepsi kötü karıları tarafından aldatılmış. Bunlara inananlar da yine kadınlar ya herşey müstehaktır belki.

Çok eyi bir adammış gerçekten şu anda ben de etkilendim acaba ben de mi talip olsam😂😂😝
aklını evlilikle bozanlardan olmadığına göre :D konu sahibi öyle çünkü kör topal farketmiyor tam tencere kapaklar adamla bu hıyartolar konu sahibi gibi koca olsunda ne olursa olsun zihniyetli kadınlar sayesinde kendini bir halt sanıyor herife bak ya 43 yaşında 2 çocuklu birde hala seçebiliyor konu sahibi alsın bunu layığını bulsun ya yine sinirim tepeme çıktı eve gidip kocama kürekle dalacam hırsımı ondan alayım barim

2 çocuklu 43 yaşında adamın peşinde mi koşuyorlarmış neee :KK53:

sizden bir yaş küçüğüm, daha hayata yeni başlıyorum ben, sizin düşünce yapınızı çok saçma buldum. Neden 60 yaşında gibi davranıyorsunuz?
tee burdan bile adamın niyetinin be olduğu belli, bence hiç böyle bir işe kalkışmayın

Hay ağzına sağlık ya aldatan eşe bakan Türk erkeği duyda inanma
Dimi, kendisi aldatanlar bile bir sürü yalana dolana başvurup eşe nafakadan kaçarken, aldatıldigi hâlde nafaka verecek olmasına inanmak bir erkeğin,30 yaşında evde kaldığını düşünen kafanın inanabilecegi saçmalık. 🥴

He tamam ozaman değilse sevindim kendimi öyle görmeye başlamıştım. 30 a geldim dula kaldım dedim
Sen ne tuhaf birisin ya 30 a gelmiş dula kalmış da kendine nasıl yakıştırıyorsun anlayamadım gayet genç bir yaştasın. Kim ne derse zaten kabul de etmiyorsun niye açtın bu soruyu anlayamadım.Bence sen onunla evlenirsin senin kararın belli zaten boşuna milleti uğraştırma

Dimi, kendisi aldatanlar bir sürü yalana dolana başvurup eşe nafakadany kaçarken, aldatıldigi hâlde nafaka verecek olmasına inanmak bir erkeğin,30 yaşında evde kaldığını düşünen kafanın inanabilecegi saçmalık. 🥴
Ya birde bu klasik bir yalan mutlaka hepimizin başına 1 kere de olsa gelmiştir doktor biri vardı geçmiş zaman bir kaç kere görüşmüştük evlenip boşandığını anlatmıştı çocuğu yoktu oda aynı şekilde aldatıldığını iddia etmişti ben de 22 yaşlarında filandım o yaşta bile inanmamıştım konu sahibi saf değildir son umudu gibi görüyor adamı herşeye de razı yani bana kalırsa

Back
X