Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

aklını evlilikle bozanlardan olmadığına göre :KK70: konu sahibi öyle çünkü kör topal farketmiyor tam tencere kapaklar adamla bu hıyartolar konu sahibi gibi koca olsunda ne olursa olsun zihniyetli kadınlar sayesinde kendini bir halt sanıyor herife bak ya 43 yaşında 2 çocuklu birde hala seçebiliyor konu sahibi alsın bunu layığını bulsun ya yine sinirim tepeme çıktı eve gidip kocama kürekle dalacam hırsımı ondan alayım barim

nefes alsa yeter diye düşünüyor herhalde

konu sahibi ;

31 yaşımın sonuna doğru evlendim şuan 45 yaşındayım halaaa erkenmi evlendim acaba diyorum ,

neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ki

Nedense boşanmış erkeklerin yüzde 80'i karıları tarafından aldatılmış oluyor. Paralel bir evrenin boşanık erkekleri bunlar. Hepsi mazlum, hepsi 17 yaşında aile zoruyla evlendirilmiş, hepsi kötü karıları tarafından aldatılmış. Bunlara inananlar da yine kadınlar ya herşey müstehaktır belki.
Nasıl da bir gurursa .... Bizim burada cidden öyle bir olay var adam, adam gibiydi birşey demedi ne boşandığı kadın için ne de boşanması için....

Benim iş yerinde, erkek kardeşim icin begendigim ve tanismak ister m8sin diye sordugum bi bayan vardi. Kardesim yakisiklidir ama lise mexunu ve esnaf oldugu icin bayan arkadas dusunmedigini soylemisti. 26 yasindaydi o zaman. Yaklasik bi 2 yıl.sonra Yine bizim sirkette, şoför bir arkadasls tanistirmişlar kendisini. 40 yasindaymis adam ve ilk evliliğinden 2 oglu varmis. Ortak arkadaşlar tanistirmişlar bu ikisini. Adam demiş ki, eski eşimde velayet ama olaki eşim bi başkasıyla evlenirse çocuklarimi alirim diye anlaştik. Ogullarima uvey baba olmaz dedim demis. Bunlar evleniyor, kiz hemem hamile kalıyor. Adam da ogullarini getiriyor surekli bizimle kalacsklar diyor. Kiz karşi çikıyor. Annesinin evine gidiyor. Boşandilar mi bilmiyorum ama kiź buna kaderim boyleymiş dedi.. 30 yaş neyin acelesi, nasil karsima biri çıkmaz diyosunuz, suan kismetinj bekleyen size her yonuyle eş allah bilir kac erkek var. Evlenmek marifet değil, güzel eş bulmak, can yoldaşi olabilmek onemli.

Benim iş yerinde, erkek kardeşim icin begendigim ve tanismak ister m8sin diye sordugum bi bayan vardi. Kardesim yakisiklidir ama lise mexunu ve esnaf oldugu icin bayan arkadas dusunmedigini soylemisti. 26 yasindaydi o zaman. Yaklasik bi 2 yıl.sonra Yine bizim sirkette, şoför bir arkadasls tanistirmişlar kendisini. 40 yasindaymis adam ve ilk evliliğinden 2 oglu varmis. Ortak arkadaşlar tanistirmişlar bu ikisini. Adam demiş ki, eski eşimde velayet ama olaki eşim bi başkasıyla evlenirse çocuklarimi alirim diye anlaştik. Ogullarima uvey baba olmaz dedim demis. Bunlar evleniyor, kiz hemem hamile kalıyor. Adam da ogullarini getiriyor surekli bizimle kalacsklar diyor. Kiz karşi çikıyor. Annesinin evine gidiyor. Boşandilar mi bilmiyorum ama kiź buna kaderim boyleymiş dedi.. 30 yaş neyin acelesi, nasil karsima biri çıkmaz diyosunuz, suan kismetinj bekleyen size her yonuyle eş allah bilir kac erkek var. Evlenmek marifet değil, güzel eş bulmak, can yoldaşi olabilmek onemli.
Nereye bağlayacaksınız diye merak ettim ama çok da bağlayamamışsınız. Kardeşiniz ne alaka, kızın yaşadıkları ne alaka, 30 yaş ne alaka??

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Benim arkadaşımda senin yasindaydin evlenechi 42 yaşındaydı ama boşandığı mi kıza söylememiş kız sevmiş sinra ayrılmadı evlendiler bir tanede çocukları oldu

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Üniversite zamanına kadar evlilik düşünemezmiş zaten daha düşünmek için vaktiniz var yani. Üç dört sene var hemen hemen o zamana kadarda tam karar vermiş olursunuz

31 yaşındayım 2 aydır biriyle görüşüyorum bekar ve 30 yaşında yani benden küçük ... demek ki neymiş 30 yaş koca buldum ,zaten hep dullar gelir bana denecek yaş değilmiş... yahu hep diyorum da bazen konu açanlar konularını başkası yazmış gibi okusalar cevabı bulacaklar...acele etme evlenmiş olmak için evlenilmez

30 da bu düşünceye kapildiysaniz size söyleyecek pek fazla bir şey yok zaten

30 yaşında sen evde kaldığını niye düşündün ben anlamadım smdi 43 yaşında olmasını geçtim adamın yarı yaşın kadar çocukları var herşeyi yaşamış etmiş bütün duyguları hisleri yaşamış dünyada adam kalmamış gibi nasil olumlu baktın anlamadım gercekten

😁 , yani yalan mı söylüyor
Velev ki yalan söylemiyor ama bunu söylemesi çok itici değil mi yani beni doktor istedi avukat istemişti başka bir stajyer doktor aşık olmuştu bunu şu an sadece burda söylüyorum gidip anlatmadım ama anlatsak daha mı iyiydi acaba çok ezildik anlatmayıncada haketmeyenlerin elinde ..hakedenin elinde pırlanta oldum yeniden çok şükür ama işte .. itici yani şu an kendime bile kendim itici geldim

Adam kendini iyi pazarlamış ama uzak dur
Başına niye dert arıyorsun ki
30 yaş da daha gencecik bir yaş ayrıca

30 yaş kadının en güzel yaşıdır.
Evlenip boşanması önemli değil
Ama boşanma nedeni konusunda yalan söylemesi önemli
Yaş farkı önemli değil
Ama iki çocuk önemli
İşi hali vakti azcık önemli
Ama herkes bana hasta tavrı hem de bu yaşta berbat bir özellik
Çarpma işleminde 0 etkisi diyorum

Seneye 30 oluyorum.Bekar olsaydim 2 cocuklu ve benden 13 yas buyuk biriyle evlenmezdim.30 yas ne ki hani 40 yasinda olsaniz anlarim da.Ortada ask falan da yok

Şaka gibi konu.
Konu sahibi selams, selams sana!
Orda mısın gerçek misin şaka mı?
Cidden verdiğin cevaplarla dalga geçtiğini düşündüm.
30 yaşında bir kadın olarak bu düşüncelerle bu adama kanıp da evet dersen "30 a kadar durdu, bunu buldu" derler. Bu saatten sonra dullar gelir diye düşüneceğine böyle düşün daha iyi.
Çok genç ve bekarsın.
O kadar büyük, 2 ergen çocuklu boşanmış bir adamla evlenme.
Üstelik aldatılmış(!) mış..
Evlenme.
Hayatı daha da yorucu hale getirme

Back
X