Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Gençleşmiş bizim bedevi, he?

Geçmişe dönsem böyle bi kısmet çıksa karşıma sizce ne yapsaydım tadında 😂

Ya çok dandik değil mi mevzu 30 yaşında, memur evi arabası var böyle kılçıklı bi kısmetten sanki nimetmiş gibi bahsediyor, hakim kısmına girmiyorum içim kaldırmıyor 😂😃😎

Geçmişe dönsem böyle bi kısmet çıksa karşıma sizce ne yapsaydım tadında 😂

Ya çok dandik değil mi mevzu 30 yaşında, memur evi arabası var böyle kılçıklı bi kısmetten sanki nimetmiş gibi bahsediyor, hakim kısmına girmiyorum içim kaldırmıyor 😂😃😎
Hakime hiç girmeyelim. Bi gülme geliyor. 🤣

Ya bırak yasin küçük boşver dulu yine alcaksan dul coluklu çocuklu alma karısıda hayatta boşver bacım sen hayatın rahatlığına alışmışsın zor olur

Adamın büyük çocuğu ile aranızdaki yaş farkından adamla aranızdaki yaş farkını çıkarıp araba ve ev paranızı ekleyinceeee :deli:
Güzel, genç gösteren, ayakları üzerinde olan bir kadın olarak nasıl oluyor da "30 yaşındayım, aman Allah ım evde kaldım bana anca dullar gelir" kafasını yaşıyorsunuz ikisi çelişkili değil mi

Yaşım 30 erkek arkadaşım da benden küçük “dul” birine kalmadım yani hoş evlenmiş boşanmış bir erkeği de sevebilirdim iyi bir insan olması çok aşık olmam ve anlaşmamız yeterli olurdu. 30 yaşından büyük de bir sürü bekar erkek var. Benim kuzenlerim çok iyi eğitimliler, karizmatik ve bir çok kızın çok beğeneceği tipteler birisi 33 birisi 35 yaşında ve bekarlar. Birisi 38 yaşından önce evlenmeyi bile düşünmüyor mesela. Seviyorsanız devam edin tek kriter bu.

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Canım ben de 30 yaşındayım ve yeni evlendim. Eşim 31 yaşında. Yaşında herhangi bir sıkıntı yok. Eğer yaştan dolayı ikilem de kalıyorsan bence kalma.

vayy adam hakimi reddetmis😂😂😂 genelleme yapmak istemem ama hakim savci ozguveni kimsede yok neredeyse bende savciyi reddetmistim havasini atam bari 😂 saka bi yana yerinde olsam uzak kacarim. 36 da hic evlenmemis 38 yasinda biriyle evlendim gayet mutluyum sukur 30 da boyle dusunmen cok garip ustelik artik evlilik yasi dusundugun gibi degil. o hakime yok demis seninde karsina ne dr lar ne muhendisler cikar ✌

Birincisi yaşınız çok genç neden hemen dul gelir psikolojisine girdiniz ki? İkincisi kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız kimseye ihtiyacınız yokken niye böyle bir ilişkiye kendinizi sokuyorusunuz.

çocuklar çok büyük onlarla iletişim zor olacak. Eski eş bi şekilde mecburen hayatında olacak. Bence çok gençsiniz ve üstelik yaş farkıda fazla ben olsam aklımın ucundan bile geçirmezdim

Hanımefendı dertsız basınıza dert mı arıyorsunhz.bakın cok kısı de uyarmıs sizi söz dınleyın.ayrılın. Adam sizi baya manipule etmıs simdiden.ben senden daha iyiyim ama senı sectiö falan.. yasınız kmdan cok gemc ıkı cocuk bar eskı es var..

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
30 yaşındasın niye dullar gelirmiş.Evde mi kaldın yani sen şimdi?Saçma sapan düşüncelere girmişsin.Zaten okudun ettin atandın 25-26 oluyosun.E biraz tadını cıkarayım desen 30 zaten.Ne ki 30.Peşinden kim koşuyomuş o adamın iki çocukla.Seni seçmişmiş.Hadi yine şanslısın tövbe tövbee

Aman deyim bırakma adamı pesinde o kadar kiz varken seni seçmiş çünkü...
Yani şu cümleden anlaşılıyor adam seni kacirmamanin derdinde.
Ayrıca 2020 yılındayız şuan senin söylediğin 30 yaşında kiz 1980 de kaldı. Bu cağda artik ideal evlenme yaşi.
Biraz akıllı olmak lazım 2 çocuk falan iyi düşün hemde çok iyi.......

Yalniz bosanan erkeklerin çoğu eski eşi için "beni aldatti, ruh hastasiydi, dengesizdi " bunlari söylüyorlar.
Neyse emin olmayin her söylediğine inanmayın ve bence kendi yolunuza bakin.

Ben sadece şuna takıldım

30 yaşında hiç evlenmemiş kamuda memur, evi ve arabası olan bir bayansın nasıl bir özgüvensizlik yaşıyorsun ki 43 yaşında boşanmış iki de çocuğu olan bir adama "seni seçtim" deme cürretini verebiliyosun? Bence evlilik fikrinden önce kendini iyileştirmelisin yoksa beyaz atlı prenste olsa gelen sonu fiyasko olur.

Bence sizin yaşınız daha çok genç.Ama konustugunuz adamla aranizda yas farki cok, iki çocuklu ve yaşı sizden büyük biriyle olmaz bence.Cok yıpranırsınız.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Nereye bağlayacaksınız diye merak ettim ama çok da bağlayamamışsınız. Kardeşiniz ne alaka, kızın yaşadıkları ne alaka, 30 yaş ne alaka??
Kızin basta kriteri vardi, lise mezunu olmaz gibi. Ama 2 yilda o kriterleri gitmiş. Aralarinda ciddi yaş farki olan, yine eğitim seviyesi kendisinin altinda, ve 2 çocugu oldugu icin sorunluluklari daha fazla olan biri ile tanıştirilmayi nasil.kabul ettigine sasirdim. Cunku onu da is yeinden tanistirmislar ortsk arkadaşlar. Onu nasil kabul etti diye şaşırdım. Alakayi anlamissinizdir umarim.
Bu arkadasta 30 yasindan sonra beni hep dullar bulur fikrine yonelmis..bizim sirketteki kizda oype düşündü heralde.. buna da kaderimmis diyor.
Kriter koymak cok onemliymis, tecrubeyle sabit.

Kızin basta kriteri vardi, lise mezunu olmaz gibi. Ama 2 yilda o kriterleri gitmiş. Aralarinda ciddi yaş farki olan, yine eğitim seviyesi kendisinin altinda, ve 2 çocugu oldugu icin sorunluluklari daha fazla olan biri ile tanıştirilmayi nasil.kabul ettigine sasirdim. Cunku onu da is yeinden tanistirmislar ortsk arkadaşlar. Onu nasil kabul etti diye şaşırdım. Alakayi anlamissinizdir umarim.
Bu arkadasta 30 yasindan sonra beni hep dullar bulur fikrine yonelmis..bizim sirketteki kizda oype düşündü heralde.. buna da kaderimmis diyor.
Kriter koymak cok onemliymis, tecrubeyle sabit.
Sizin hikayenizde öyle olabilir de olmayabilir de ama bazen insanın karşısına öyle biri çıkıyor ki kriter falan kalmıyor. Doğru veya yanlış öyle bir seçim yapmış. Bunu sırf sizin yakışıklı kardeşinizi seçmeyip çocuklu bir adamı seçmesinden dolayı yaşı artınca kriterlerini es geçtiye bağlayamayız.

Zor olur bence. Çocuklar gelip gidecek, mecbur iletişim halinde olacaksınız. Anlaşamazsanız soğukluklar gerginlikler olacak. Eski eşin konusu geçecek. Adamın maaşı nafaka, çocukların okulları vs giderleri olacak. Bir süre sonra gözünüze batabilir.

Back
X