Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

30 yaşında bir kadın daha önce evlenmiş ya da evlenmemiş birisi ile evlenebilir ama bu kişi kendisinden 13 yaş büyük olmamalıdır

bir de hangi çocuk üniversite sınavına girince istemeye gelecekmiş

18 olan mı 14 olan mı

18 olansa sıkıntı yok bu yaz yapar da 14 olansa 4 yıl beklenir mi bu adam

ne özelliği varmış da herkes peşindeymiş vs vs

bakın çıtır hatun bulmuş modunda adam

5 yıl sonra dam 50sine merdiven dayadığında 3. bir çocuk istemiyorum diyecek belki siz ise çocuk isteyeceksiniz vs vs
18 olan, çocuk düşünüyor ama ben düşünmüyorum

Kac boğaza bakiyo maaş mi kalıyo elinde nafaka da ödüyor
Ee ne 4 maaşı elde bişe kalmiyodur. Allah bilir o 4 maasta yalan
Bende var ya :KK70:
Yok değil doktor kendisi. Bu arada meslek takıntım yok. Arkadaş aracılığıyla çok ısrar üzerine tanıştık

Ya bende eşi ev hanımı ona bağlı kısmına takıldım küçümsüyor musunuz yani ? Çalıssaydı bari mi diyorsunuz . Adam zengin ben memur bide ona paramı verecez demek oluyor bunlar . Kafam çok karışık . :63:
Yok öyle demedim. Kadın çok harcayan biri 140 bin tazminat bir ev almış hala da para istiyor geziyor tozuyor

Şu zihniyette birine beni kimler istedi de ben seni seçtim yalanını makul bulan bir adam bence çok uygun.
Kaçırmayın derim.
Hakimlerin bilmem kimlerin istediği bir adamı daha nerden bulacaksınız.
Yaş da olmuş 30 zaten
Zaten her türlü dullar gelecek size talip olarak en azından zenginini kapısında kuyruk olanını seçin
Çok zengin değil ki

Of ne talihsiz biriyim. Kaderim kötü
Kuzucum maalesef sen şu boşanma olayını öğren bakalım cidden işin iç yüzü ne? Boşanan kadına zırnık ve-ril-mezzzz çocuklar için nafaka sadece ki onu da velayetleri babaları alırdı diye düşünüyorum.

Sizin hikayenizde öyle olabilir de olmayabilir de ama bazen insanın karşısına öyle biri çıkıyor ki kriter falan kalmıyor. Doğru veya yanlış öyle bir seçim yapmış. Bunu sırf sizin yakışıklı kardeşinizi seçmeyip çocuklu bir adamı seçmesinden dolayı yaşı artınca kriterlerini es geçtiye bağlayamayız.
Niye sadece yakisikli kelimesine takiliyorsunuz siz, ben kizi fiziksel olarak begenip.konusmustum birbirlerini tanisinlar diye, huyunu suyunu cokiyi bilmiyordum. Yakisikli kardesime münasip gordum evet. Ben de bosanma arifesindeyim, ilerde brlki benimde hayatima biri girecek ben buyuk konusmamayi ogrendim de burda soru soran arkadaşa, neden karsima baskalari cikmaz diye düşünüp, hayallerimizdeku gibi bir evlilik kurmayi es geciyorsunuz bu garip diye yazdim.
Siz bir baskasinin konusunu ve sorusunu art niyetinizle gasp ediyorsunuz. Once ne alaka deyip bulasmaya çalıştıniz simdi de yakisikli kardesiniz gibi bir kelime uzerinden guya uste cikiyosunuz.. bulaşma bana sizin gibileri gercek hayatta da gormezden gelmeyi basariyorum.. uzak dur cevap vermiycem.. hadsiz.

Aman napacaksın derdi bitmez onların, eski karısının evine gitmeler, eski karıya hava atmalar, çocuk için görüşürken eski karının kur yapması çekilmez.

Adam benden 4 kat fazla maaş alıyor yine de ben mi bakarım onlara 😣
:)
Maaşı nafaka, 2 çocuk eğitim masrafları ve özel ihtiyaçlarına gidiyor.
Elinde işte kendini geçindirecek kadar bir meblağ kalır.
Ama siz yine de evlenin, o zaman sorarsınız bu maaş nerede diye😂

Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum.

Benim yaşım 32 ama... AŞK, TUTKU, TUTKULU SEKS, SONSUZ ANLAYIŞ, TATLI DİL, HARİKA İLETİŞİM, RUHSAL UYUM olmazsa gelmesinler bence. Yaş ilerledi diye aşksız evliliklere de razı gelmeyelim ya. Tek bir hayatımız var :(

aklını evlilikle bozanlardan olmadığına göre :KK70: konu sahibi öyle çünkü kör topal farketmiyor tam tencere kapaklar adamla bu hıyartolar konu sahibi gibi koca olsunda ne olursa olsun zihniyetli kadınlar sayesinde kendini bir halt sanıyor herife bak ya 43 yaşında 2 çocuklu birde hala seçebiliyor konu sahibi alsın bunu layığını bulsun ya yine sinirim tepeme çıktı eve gidip kocama kürekle dalacam hırsımı ondan alayım barim
Kimse peşinde yoktur ozaman öyle mi

bir tanıdığıma benzettim seni, evlendi.. pek tabii mutsuz bir evilik oldu.
çocuklar bir süre sonra çekilmez oldu, insan kendi çocuğuna bazen sabredemiyorken ömür boyu başkasının çocuğuna sabretmek zordur. herkeste böyle olmayabilir ama genei böyle. daha 30 yaşındasın niye bu kimse beni istemez moduna geçtin anlayamadım..

Back
X