Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Şaka gibi konu.
Konu sahibi selams, selams sana!
Orda mısın gerçek misin şaka mı?
Cidden verdiğin cevaplarla dalga geçtiğini düşündüm.
30 yaşında bir kadın olarak bu düşüncelerle bu adama kanıp da evet dersen "30 a kadar durdu, bunu buldu" derler. Bu saatten sonra dullar gelir diye düşüneceğine böyle düşün daha iyi.
Çok genç ve bekarsın.
O kadar büyük, 2 ergen çocuklu boşanmış bir adamla evlenme.
Üstelik aldatılmış(!) mış..
Evlenme.
Hayatı daha da yorucu hale getirme
30 a kadar durdu bunu durdu derken , alay mı ederler

aldatan kadina nafaka odenmez ki neden 3 boğaza bakiyor?
aldatan sevgiliniz olmasin sakin?
30 yasindan sonra dullar (dul karisi kocasi ölmüş kişiye denir bosanmışa degil) gelir mantiginizi çozemedim 50 yaşinda degilsiniz, artik herkes bu yaşlarda evleniyor zaten.
etrafimda zibilyon tane 30 unu coktan gecmis hic evlenmemis bayan ve erkek var mesela.
sorunuza cevap olarak 30 yasinda hayatinin baharinda kendi ayaklari uzerinde durabilen genç bir bayanin kendinden 13 yaş buyuk 2 cocuklu 3 bogaza bakan bir adamla evlenmesi kendi elleriyle hayatini mahvetmesi demek bana göre.
Haklısınız :(

Aman deyim bırakma adamı pesinde o kadar kiz varken seni seçmiş çünkü...
Yani şu cümleden anlaşılıyor adam seni kacirmamanin derdinde.
Ayrıca 2020 yılındayız şuan senin söylediğin 30 yaşında kiz 1980 de kaldı. Bu cağda artik ideal evlenme yaşi.
Biraz akıllı olmak lazım 2 çocuk falan iyi düşün hemde çok iyi.......
Kaçırmamak istese hemen evlenmez mi ? Çocuğun sınavından sonra diyor yani seneye isteme vs

Ben uyumlu biriyim. Sadece eski eşi kafamı karıştırıyor. Adam iyi biri bende beğendim ama çevrem yapma diyor pişman olursun diyor
sende çevreni dinlemezsin zaten bu gidişle öyle görünüyor aklına evde kalmışlık düşüncesi yer etmiş ama hata yaparsın bu gidişle.

Corç amca tadında olduğu için kapısında bekliyorlar diyorsun 🥳🥳

Bilemedim öylesi olsa karısı niye aldatmış olsun o kır saçlarının hatrına yapmazdı öyle bi ayıp 😂
Nice yiğitler aldatılıyor niden olmasın? Valla arkadaşım 40 yaş üstü dul bekar erkek (erkeğin dulu olmaz🤪) piyasasında gerçekten kızışmış bir rekabet var. Kızımız haklı 😂 Ama hanım kızımıza olmaz bu adam cin kızımız saf🥰

ay mesajların hepsini okuyamadım bile öyle dokundu kadınlık gururuma. 38 yaşındayım bir çocukluyum duldum. evlendim hem de hiç evlenmemiş biriyle. sen daha 30 yaşındasın hiç evlenmemişsin bu yaştan sonra dullar gelir neyin kafası. bu 1
mesleğim gereği çok net söyleyebilirim adam kusurlu olmasa tazminat nafaka ödemez. bu 2
siz daha onun çocuklarına anne gibi olmayı bırakın tanıdık bile olamayacak kadar uzak bakıyorsunuz bu durumda onlarla bir aile sıcaklığını yakalayamazsınız haliyle melek olsalar kanatları size batar. bu 3
kimmiş de bu millet buna kuyruk olacak. kibir ve ego kadar yanındakini küçümseyen huy görmedim beyefendide de bolca var anlaşılan. bu 4
insan evleneceği kişiyi bulduğunda ruhu akmalı tanımadıklarından evlensem mi diye akıl almaya gerek olmayacak duygular yaşayabilmeli. siz daha burada sorduğunuza göre o duygular oluşmamış bence yolunuza bakın. kendinizin kıymetini bilin önemseyin.

ay mesajların hepsini okuyamadım bile öyle dokundu kadınlık gururuma. 38 yaşındayım bir çocukluyum duldum. evlendim hem de hiç evlenmemiş biriyle. sen daha 30 yaşındasın hiç evlenmemişsin bu yaştan sonra dullar gelir neyin kafası. bu 1
mesleğim gereği çok net söyleyebilirim adam kusurlu olmasa tazminat nafaka ödemez. bu 2
siz daha onun çocuklarına anne gibi olmayı bırakın tanıdık bile olamayacak kadar uzak bakıyorsunuz bu durumda onlarla bir aile sıcaklığını yakalayamazsınız haliyle melek olsalar kanatları size batar. bu 3
kimmiş de bu millet buna kuyruk olacak. kibir ve ego kadar yanındakini küçümseyen huy görmedim beyefendide de bolca var anlaşılan. bu 4
insan evleneceği kişiyi bulduğunda ruhu akmalı tanımadıklarından evlensem mi diye akıl almaya gerek olmayacak duygular yaşayabilmeli. siz daha burada sorduğunuza göre o duygular oluşmamış bence yolunuza bakın. kendinizin kıymetini bilin önemseyin.
Kadın ev hanımı 2 çocuğunun annesi. Boşanırsan adam çocuklarının anasına bakmak zorunda. Anlaşmalı boşanma da tazminat vermeden boşanan çok az var

hakim olayi ne ya ben kacirdim mi onu
36 yaşında hiç evlenmemiş bir hakimle görüşmüş 2 kez ama elektirik alamamış daha buluşmamış, kadın geçen aramış hayatımda biri var demiş yani ben . Kadında üzülmüş

36 yaşında hiç evlenmemiş bir hakimle görüşmüş 2 kez ama elektirik alamamış daha buluşmamış, kadın geçen aramış hayatımda biri var demiş yani ben . Kadında üzülmüş
O hakimi bul bir sor ya. Bak çok merak ettim şimdi. Sen merak etmedin mi?

adamın çok afedersin k.çında kılı ağarmis nerdeyse ama yalanin bini bin para 😂😂😂

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Hem boşanmış hem yasli,hem ukala kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.1 yila kadar isteme olacak bi kaç yila evlilik.siz yazdıkları izi bi okuyun nasıl bir haftada olduğunuzu görün.Boşanmış adamların çoğu sucu eşlerine atmak için aldatilfim der.sakin İnanmayın.Bekar gencecik pırıl pırıl iş güç sahibi kizsin.bırak bu adamı sen çok daha iyilerine layiksin inan.İlerde yaşı egosu 2 çocuğu eski eşle görüşmesi hepsi sorun olacak sana.Tabi bi de aldatan taraf o ise tekrarını yapacak.Allah hayirlilarla karsilastirsin

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
içinize tam anlamıyla sinmiyorsa acabalarınız varsa bir defa daha düşünün evlilik acabalar kaldırmıyor çünkü calisiyormussunjz eviniz varmis evlenmek için evlenmeyi seviyorsanız evlenin ancak seviyorsanız katlanırsınız çünkü

Back
X