- 26 Ağustos 2020
- 277
- 472
- 23
- Konu Sahibi samanyolu11
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midesine s.çsınlar. Yamuk bi taraflarını da kimselere layık görmüyorlar ahahahah çıldırıyorum.Benim 30 yaş üzeri tanıdığım bekar bir sürü arkadaşım var hala daha evlilik düşünmüyorlar. Geçen gün birine 40 yaşında biri gelse kabul eder misin diye sorduk midem kabul etmez ben çıtır isterim diyo siz birde 2 çocuklu adamı acaba diye düşünüyorsunuz çok garip
Eşi para isteyecek tabi çalışmıyor dediniz. İkitane genç çocuk var kolay mı evin masrafı hanım efendi. Hem kadın dolaşıyor tozuyor takılıyor diye kötü diyemeyiz ki.Eşi cidden değişik biri. Sürekli para istiyor geziyor tozuyor. Bunun parasını yiyor . Ailesi de istememiş bunu.
Yanlış anlama oldu galibaMidesine s.çsınlar. Yamuk bi taraflarını da kimselere layık görmüyorlar ahahahah çıldırıyorum.![]()
Ahahahha. Olsun lafım kalsın orda, geri almıyom. Çok var bi tarafının kılları ağarmış, ben çıtır isterem diye dolanan herif.Yanlış anlama oldu galibabunu diyen kadın arkadaşımdı ve esprisine öyle dedi tabi yine de kendinden 2 yaş küçük 3 yaş büyük birini tercih ediyor.
Konu sahibi gibi 30 yaşına geldim evde kaldım modunda değil, 32 yaşında flört edip gezeceği birini istiyor evlilik için daha erken diyen biri
Yol yakınken nereden dönsen kar 30 yaş çok büyük bir yaş değil ki neden öyle düşünüyorsun arada 13 yaş fark var ayrıca çocukları var ileride daha ciddi sorunlar yaşarsın (tabi Allah yaşatmasın ) ama olmuyor ya sen bekar adam boşanmış 2 çocuğu var. Ne yaparsan yap kendini tam anlamıyla kabul ettiremezsin.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Çünkü gereksiz ayrıntı vermişsiniz. İçten içe kızın durumuna sevinmiş gibi bir haliniz var. Yok ben hala örnek verdim duruma benzer diye diyorsanız vermeyin bence örnek falan beceremiyorsunuz demek ki. Konular yoruma açık. Ben gelip anormal bir şey sormamışım. Kendi bakış açımla gördüğüm şeyi sordum ve bunu fark eden de tek ben değilim.Niye sadece yakisikli kelimesine takiliyorsunuz siz, ben kizi fiziksel olarak begenip.konusmustum birbirlerini tanisinlar diye, huyunu suyunu cokiyi bilmiyordum. Yakisikli kardesime münasip gordum evet. Ben de bosanma arifesindeyim, ilerde brlki benimde hayatima biri girecek ben buyuk konusmamayi ogrendim de burda soru soran arkadaşa, neden karsima baskalari cikmaz diye düşünüp, hayallerimizdeku gibi bir evlilik kurmayi es geciyorsunuz bu garip diye yazdim.
Siz bir baskasinin konusunu ve sorusunu art niyetinizle gasp ediyorsunuz. Once ne alaka deyip bulasmaya çalıştıniz simdi de yakisikli kardesiniz gibi bir kelime uzerinden guya uste cikiyosunuz.. bulaşma bana sizin gibileri gercek hayatta da gormezden gelmeyi basariyorum.. uzak dur cevap vermiycem.. hadsiz.
Cevaplarınız fake olduğunuzu düşündürdüKimse peşinde yoktur ozaman öyle mi
Kesin aslan ya da akrepAman hep öyle derler aslan burcu mu acaba sanırsam
Akrep de ikinci şıktı aklıma gelen sal ipini bacım.. Yazık sana yaKesin aslan ya da akrep