- 27 Haziran 2010
- 6.863
- 14.145
- 773
- Konu Sahibi samanyolu11
Bence öyle. Memur veya herhangi bir yerde çalışan olsanız da farketmez.Ben düz memur o kariyerli Biri olsa dahil mi üstünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence öyle. Memur veya herhangi bir yerde çalışan olsanız da farketmez.Ben düz memur o kariyerli Biri olsa dahil mi üstünüm
Benimle oyun mu oynuyor? Oyalıyor mu beniKlasik yalanlar, pesimde cok kisi kosuyordu ben seni sectim, karim beni aldatti ondan bosandik, cocugumun sinavindan ya da gelecekte baska önemli birgünden sonra evlenelim.. Kac kurtul 30 yas ne ki, bir de güzel falanmissiniz. Kendinize bunu yapmayin.
Ağzına sağlık aynen öyle güzelmiş pehhKendinden yasli erkeklerle evlenmeye razi gelen kadinlar "genelde" cok guzel olmayan, albenisi kendine guveni tam olmayan, gelir ve egitim duzeyi dusuk kadinlar oluyor. Ask evliliklerinden bahsetmiyorum. Siz eger gercekten soylediginiz gibi guzelseniz, eviniz arabaniz maddi bagimsizliginiz varsa pesinizde yasitiniz bir suru erkek olmasi gerekirdi. Benim merak ettigim nerede o erkekler? Neden arkadasiniz sizi israrla bu yasli adama yakistirdi? Hikayeniz celiskilerle dolu. 30 yasinda ilgi gormeyen sadece yasli dul erkeklerin evlenmek isteyecegi bir kadin guzel degildir.
Bence de dalga geçiyor gerçek değil bu konuSahte konu olduğu benim için netleşti.. konuyu okurken ve mesaj yazarken ki vaktime yazık oldu
sonumuz cok kotu yenı nesıle oku dıyoruz kariyer dıyoruz. ama sonuc buBu ülkede bir memur bile bu şekilde düşünüyorsa, vay halimize...
Evet konu sahibi 30 yaşına gelmişsin daha ne ömrün kalmış ki, hemen evlen daha kim çıkacak karşına bir ayağın da çukurda zaten.
Kendinizi layık gördüğünüz şeylere bak. 30 yaşında 14-18 yaşlarında çocuklarınız olsun şimdiden. Daha kim çıkacak ki karşınıza, bu adam bulunmaz hint kumaşı çünkü...
Ayrıca karşısındaki kadın aldatmamış, kendisi aldatmıştır,
Hakim reddetmiştir, kendisi reddedilmiştir.
Bu tip insanlarda hiç şaşmaz bu,
Adamdaki ego aşmış kendini.
Ya bizimle dalga geçiyorsunuz bunu yazarken ya da sizin ailenizde gelinler çocuk yaşta. Zaten okudunuz ettiniz 23 24 yaşınıza geliyorsunuz. Uzerine çalışıyorsunuz, 30 gayet normal yaş.Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
atıyordur yaEvet hakim varmış,36 yasında bu elektirik alamamış.
2 çocuğu olması bile evlenmemen için yeter bağımsız sana odaklı biri olmayacak inan kızım var ne kadar emek ve zaman sabır isteyen bir şey çocuk büyütmek ve her ay her yıl gündemin değişiyor ona göre masrafların ve ilgileneceğin şeyler değişiyor sen şimdi 5 kişilik bir hayat yaşayacaksın asla değmezKararır mı cidden. Keşke bi similasyonu olsa yaşayacağım şeylerin ona göre He ya da hayır desem
Uzun uzun neden size 2 çocuklu biri olmaz diye yazacaktım. Ama bu cümleyi gördükten sonra vazgeçtim. Konu bunun daha ötesinde çünkü..ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Nolur her şeye maddi olarak bakmayın.Bana ne kadar kalır x desek maaşına
Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
, yani yalan mı söylüyor
Kaçtır peki bunun yaşı
He tamam ozaman değilse sevindim kendimi öyle görmeye başlamıştım. 30 a geldim dula kaldım dedim
Bırakırsam üzülür ama. Zor şeyler yaşıyor. Cocukları için ortada kalıyor![]()
Yazık üzülür tüm arkadaşlarına demiş beni şimdi olmadı mı diyecek
Adam benden 4 kat fazla maaş alıyor yine de ben mi bakarım onlara![]()
30 a kadar durdu bunu durdu derken , alay mı ederler
Bunun 2 çocuk onun 2 çocuk baya zor olur ama
Boşanmak istememboşanmak için evlenir mi insan. Hem de o da 2 kez boşanmış olur yazık
Bana ne kadar kalır x desek maaşına
Ben düz memur o kariyerli Biri olsa dahil mi üstünüm
Eğer fake değilseniz şu kafa yapınızı değiştirin lütfen. Ben 32 yaşında evlendim ve hiçbir zaman sizin şu düşündüğünüz şeyi düşünmedim. Sanırım eski kafalısınız. En geç 25 te evlendin evlendin yoksa ya evde kalırsın ya da dul adama gidersin. Bu mu yani? Arada çocuklar olmasa hadi neyse ama 2 çocuk var ve bu yüzden bağları koparamayacağı bir eski eş var. Ben burada üyelerle eğlendiğinizi düşünüyorum ve size iyi eğlenceler diliyorum.Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç