Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Klasik yalanlar, pesimde cok kisi kosuyordu ben seni sectim, karim beni aldatti ondan bosandik, cocugumun sinavindan ya da gelecekte baska önemli birgünden sonra evlenelim.. Kac kurtul 30 yas ne ki, bir de güzel falanmissiniz. Kendinize bunu yapmayin.
Benimle oyun mu oynuyor? Oyalıyor mu beni

Kendinden yasli erkeklerle evlenmeye razi gelen kadinlar "genelde" cok guzel olmayan, albenisi kendine guveni tam olmayan, gelir ve egitim duzeyi dusuk kadinlar oluyor. Ask evliliklerinden bahsetmiyorum. Siz eger gercekten soylediginiz gibi guzelseniz, eviniz arabaniz maddi bagimsizliginiz varsa pesinizde yasitiniz bir suru erkek olmasi gerekirdi. Benim merak ettigim nerede o erkekler? Neden arkadasiniz sizi israrla bu yasli adama yakistirdi? Hikayeniz celiskilerle dolu. 30 yasinda ilgi gormeyen sadece yasli dul erkeklerin evlenmek isteyecegi bir kadin guzel degildir.
Ağzına sağlık aynen öyle güzelmiş pehh

okul karıyer derken zaten evlılıgın en saglıklı yası 30 evde kalmadınız sız merak etmeyın. sıxın tabırınızle yazayım dedim. ilk heyecan varken kendınızden 13 yas buyuk bıtıyle hatta koca evlenmiş egosu yuksek 2tane de boyu kadar evlatları var bu size hep sorun. ya emin ol adam aldatmiştır kadını sucluyordur ı

Bu ülkede bir memur bile bu şekilde düşünüyorsa, vay halimize...

Evet konu sahibi 30 yaşına gelmişsin daha ne ömrün kalmış ki, hemen evlen daha kim çıkacak karşına bir ayağın da çukurda zaten.

Kendinizi layık gördüğünüz şeylere bak. 30 yaşında 14-18 yaşlarında çocuklarınız olsun şimdiden. Daha kim çıkacak ki karşınıza, bu adam bulunmaz hint kumaşı çünkü...

Ayrıca karşısındaki kadın aldatmamış, kendisi aldatmıştır,
Hakim reddetmiştir, kendisi reddedilmiştir.
Bu tip insanlarda hiç şaşmaz bu,
Adamdaki ego aşmış kendini.
sonumuz cok kotu yenı nesıle oku dıyoruz kariyer dıyoruz. ama sonuc bu

Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Ya bizimle dalga geçiyorsunuz bunu yazarken ya da sizin ailenizde gelinler çocuk yaşta. Zaten okudunuz ettiniz 23 24 yaşınıza geliyorsunuz. Uzerine çalışıyorsunuz, 30 gayet normal yaş.

Size evde kaldiginiza inandıran zihniyet nereden geliyor merak ediyorum? Aileden? Sizden 13 yaş büyük sevgilinizden? Siz bu kafayla 13 yaş büyük sevgilinizi yuceltmeye devam.edin kafanızda, o da size sadaka gibi seni tercih ettim diyerek aklı sira önemli hissettirmeye çalışsın. Gencsiniz, işiniz gücünüz var, sizi tercih etmesi gayet normal.

Evlenin siz evlenin, sonra eski esinin çocuk bahanesiyle devamlı eşinizi aramasindan, çocuk yüzünden eşinizin devamlı eski eşine gitmesinden, hafta sonlarını çocuklarıyla paylaşmak zorunda olmanızdan, 2 çocuk için lux sayılabilecek masrafların ortaya çıkmasından dolayı sizin hayatınızda kısıtlamaya gidecek olmanizdan daha bir çok konuda şikayetinizi evlenince okuruz burada, bol bol yazarsınız.

Allah bu zihniyetle size akıl fikir versin.

Yani 30 yaş evde kaldım psikolojisine girmek ve kendinden 13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlenmeyi göze almak için çok erken. Adamın işi ve konumu seni cezbetmişe benziyor. İşin var, evin var, araban var kendi ayakların üstünde mis gibi duruyorsun derdin ne de böyle bir işe girişeceksin ?

36 yaşında bekar yakışıklı bir adamla evlendim bende memurum. Sizin hayat enerjiniz sönmüş kendimden 13,14 yaş büyük biriyle evlenip ne yapacağım üstelik 2 çocuğu var ve eski eşine nafaka ödüyor kendinize reva gördüğünüz hayata bakın. Lütfen bu mesajları birde dışarı bir gözle okuyun eminim siz bile istemezsiniz. 30 yaş nedir ya hayatın baharı gerçekten çok mu çirkinsiniz?

36 yasinda Hakim kadin evlenip ayrılmış iki tane boyu kadar çocuğu olan adama aşık olmuş adam da hakimi reddetmiş öyle mi? xyxycryftcx siz de buna inandiniz mi? Yapmayın ya inanmayın böyle laflara insanların hayal dünyası çok geniş ve kendini bulunmaz hint kumaşı saniyorlar😂

Kararır mı cidden. Keşke bi similasyonu olsa yaşayacağım şeylerin ona göre He ya da hayır desem
2 çocuğu olması bile evlenmemen için yeter bağımsız sana odaklı biri olmayacak inan kızım var ne kadar emek ve zaman sabır isteyen bir şey çocuk büyütmek ve her ay her yıl gündemin değişiyor ona göre masrafların ve ilgileneceğin şeyler değişiyor sen şimdi 5 kişilik bir hayat yaşayacaksın asla değmez

2 cümleye takıldım :
Yaşım 30 artık bana dullar gelir
Peşimde çok kişi var ben seni seçtim.. 😳

Ben 34 yaşımda evlendim eşimde hiç evlenmemiş bir insan yaş 30 çok ideal evlilik için gayet olgun tatlış adamlar çıkabilir karşınıza ne saçma bir düşünce yapısı ..

Pardon da o kimmiş ki seçiyor ben seçilmem seçerim der yapıştırırım cvbımı 🤔

Bakın ben yaşa yada adamın 2 çocuğuna takılmadım bu sizin tercihiniz bir şey diyemem sizin kendinize sormanız lazım ben bu adamla yapabilir miyim mesela ben yapamam önceliği ben olsun isterim ilkleri bende yaşasın isterim Yaşım 30 olsa .. ilkten kastım çocuk.. Bir şey olsa adam 2 ye böluncrk doğal olarak ilk çocuklarına koşacak mesela ben bunu istemem..

Yok Peşimde biri varmışta ben seni seçtim kim ki o kendni öyle üstün sanıyor havalarda fln diye sırf bu cümlesi için seçmezdim..

ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Uzun uzun neden size 2 çocuklu biri olmaz diye yazacaktım. Ama bu cümleyi gördükten sonra vazgeçtim. Konu bunun daha ötesinde çünkü..

Sizin yerinizde olsaydım ve bana bu yukarıdaki yazdığınızı deseydi:
"Burada kim daha seçilesi(!) Diye yarışma mi yapıyoruz! Hiç seni tutmayayım.. şöyle sağdan sağdan yavaştan gide dur.." derdim.

Size sadece meta olarak bakan biriyle isterse yaşınızda bekar bile olsa evlenmeyin.
Onun algısına göre daha seçilesi (!) olan gelirse sizi bırakır ona gider.

Ayrıca neden size cocuklular gelirmiş ki?
30u geçen bekar kişilere anca çocuklu insanlar gelmiyor ki.. gayette çocuksuz biriyle evlenebilirsiniz. Bu kadar karamsar olmayın.
Bu kişiye sağdan sağdan yol verin..
Olmaz bu iş.. olursa da çok üzülürsünüz.

Bana ne kadar kalır x desek maaşına
Nolur her şeye maddi olarak bakmayın.
Eviniz arabanız var. Maaşınız var.
Daha ne olsun?
Maddiyatı geçin maneviyata bakın biraz da.
Eski eş derdi, iki çocuğunun derdi masrafı osu busu..
Belki sizden çocuk bile istemeyecek.
Değer mi?
Bırakın kalacak maaşı..

😁 , yani yalan mı söylüyor

Kaçtır peki bunun yaşı

He tamam ozaman değilse sevindim kendimi öyle görmeye başlamıştım. 30 a geldim dula kaldım dedim

Bırakırsam üzülür ama. Zor şeyler yaşıyor. Cocukları için ortada kalıyor :(

Yazık üzülür tüm arkadaşlarına demiş beni şimdi olmadı mı diyecek

Adam benden 4 kat fazla maaş alıyor yine de ben mi bakarım onlara 😣

30 a kadar durdu bunu durdu derken , alay mı ederler

Bunun 2 çocuk onun 2 çocuk baya zor olur ama

Boşanmak istemem :( boşanmak için evlenir mi insan. Hem de o da 2 kez boşanmış olur yazık

Bana ne kadar kalır x desek maaşına

Ben düz memur o kariyerli Biri olsa dahil mi üstünüm

Konunuza yorum yapmıştım ama verdiğiniz cevapları okuyunca konunuz benim için inandırıcılığını yitirdi çünkü dalga geçiyorsunuz burada bizimle. Verdiğiniz cevaplar 4-5 yaş çocuğu kıvamında safça ve saçma.

Eğer fake değilseniz şu kafa yapınızı değiştirin lütfen. Ben 32 yaşında evlendim ve hiçbir zaman sizin şu düşündüğünüz şeyi düşünmedim. Sanırım eski kafalısınız. En geç 25 te evlendin evlendin yoksa ya evde kalırsın ya da dul adama gidersin. Bu mu yani? Arada çocuklar olmasa hadi neyse ama 2 çocuk var ve bu yüzden bağları koparamayacağı bir eski eş var. Ben burada üyelerle eğlendiğinizi düşünüyorum ve size iyi eğlenceler diliyorum.

Back
X