Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Dostlarımmmm Allah’a yemin olsun dalga geçmiyorum. Hatta görüşmeye devam ediyorum . Zor şeyler yaşadım. Bazı erkekler çok şerefsiz. Görüşüp aramıyanlar vs . Bu adam yine de iyidir diyorum bana değer veriyor. Ama haklısınız da 2 çocuk bir çalışmayan eş. 3 boğaza bakıyor. Çıkmaz da olduğum için yazdım zaten. Dalga geçmiyorum :(

Dostlarımmmm Allah’a yemin olsun dalga geçmiyorum. Hatta görüşmeye devam ediyorum . Zor şeyler yaşadım. Bazı erkekler çok şerefsiz. Görüşüp aramıyanlar vs . Bu adam yine de iyidir diyorum bana değer veriyor. Ama haklısınız da 2 çocuk bir çalışmayan eş. 3 boğaza bakıyor. Çıkmaz da olduğum için yazdım zaten. Dalga geçmiyorum :KK43:
Tabi ki görüşecek arayacak şekerim. Boşanmış, iki çocuklu, 46 yaşında, kendisini aldatan'':))'' eski eşe nafaka verir hali ile gencecik çalışan para pul sorunu olmayan bir kadın bulmuş bırakır mı?

Adamın yaşından,sorumluluğundaki çocukların dan çok peşimde çok kişi var demesi beni daha cok düşündürürdü.Sizinle evlenince ve bir tartışmanızda peşimde çok kişi vardı ama ben seni seçtim derse ne yapacaksınız?Yani sizi seçtiği için pisman olmayasiniz ya da siz seçildiğiniz için pişman olmayasınız?Bana çok itici geldi.Ayrıca daha 30 yaşındasınız.30 yaş civarı evlilik ve yaşı çok takıyor insan.Sonra daha mantıklı düşüneceksiniz merak etmeyin,evlenmek için evlenmeyin.

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Aldatan kadın ise bosanmada adam kanıtlar sadece 2 boğaza bakar siz öyle yazdığınız için boyle yazıyorum yanlış anlaşılmasın . Kadına nafaka vermez. Her söylenene aldanmayın. Aldatılan adam da boynuzlayan kadına nafaka ödemez. Boynuzlayan adam olmasın. 😏

Aldatan kadın ise bosanmada adam kanıtlar sadece 2 boğaza bakar siz öyle yazdığınız için boyle yazıyorum yanlış anlaşılmasın . Kadına nafaka vermez. Her söylenene aldanmayın. Aldatılan adam da boynuzlayan kadına nafaka ödemez. Boynuzlayan adam olmasın. 😏
Aaaa öyle demeyin, adam çooook merhametliymiş, eski eş ev hanımı olduğu için kıyamamısjsjjsjsjsjsjss.

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Bu konu şaka mı

Bu adamı sevmediğiniz belli. Evlenmesem mi diye sormuşsunuz hatta. Siz bu adamı ne kadar tanıyorsunuz mesela? Ne kadar süredir tanıyorsunuz? Hayalleri nedir, nereyi gidip görmek ister, ona neler keyif verir? Bunları biliyor musunuz? Yaşça takmışsınız sırf bu yüzden sizin tabirinizle ''evde kalmamak'' için evlenmeye niyetlenmişsiniz. Aklınızdaki düşünceler yüzünden sevmeden sevilmeden evlenmeyin.

sorun yaşarsınız diyenlere de ne gibi sorunlar diye sormuşsunuz. 30 yaşına gelmiş yetişkin bir insansınız. Okumuş etmişsiniz bir de. Bence bunları anlamak bu kadar zor değil...

Dostlarımmmm Allah’a yemin olsun dalga geçmiyorum. Hatta görüşmeye devam ediyorum . Zor şeyler yaşadım. Bazı erkekler çok şerefsiz. Görüşüp aramıyanlar vs . Bu adam yine de iyidir diyorum bana değer veriyor. Ama haklısınız da 2 çocuk bir çalışmayan eş. 3 boğaza bakıyor. Çıkmaz da olduğum için yazdım zaten. Dalga geçmiyorum :KK43:

Adama her ay nafaka parası yolla bence. İhtiyacı var çünkü. Hem için de rahat eder. Şöyle çocuk başı biner TL yollasan kafi...

Kararır mı cidden. Keşke bi similasyonu olsa yaşayacağım şeylerin ona göre He ya da hayır desem
Burda herkes olmaz demiş siz hala simülasyon diyorsunuz , o simülasyonu kafanızda yaşayın biraz hayal edin. 13 yaş büyük egolu bir erkek şimdiden aşağılamaya başlamış evlenince kimbilir neler yapar , 2 çocuğun masrafı karısının nafakası bitmez. Bir süre sonra sizin gözünüze batacak. Siz heveslisiniz çocuk sahibi olmak isteyeceksiniz o belki istemeyecek benim çocuğum var diyecek , ya da yapsanız bile ilk çocuk hevesi onda olmayacak, masraflar 3 e bölünecek. Böyle birine ancak aşırı derecede aşık olan biri katlanır çok büyük defolari var , ne gerek var ki başkasını bulamam diyorsaniz da bulmayin zaten bunla evlenmek hiç evlenmemekten daha kötü . Sanki 1800 lu yıllarda yaşıyoruz artık kadınlar kendi ayakları üzerinde durabiliyor kimseye muhtaç değil ki

Biz ne desek boş bu saatten sonra..
Yaşayın ve görün.

Altın
Dostlarımmmm Allah’a yemin olsun dalga geçmiyorum. Hatta görüşmeye devam ediyorum . Zor şeyler yaşadım. Bazı erkekler çok şerefsiz. Görüşüp aramıyanlar vs . Bu adam yine de iyidir diyorum bana değer veriyor. Ama haklısınız da 2 çocuk bir çalışmayan eş. 3 boğaza bakıyor. Çıkmaz da olduğum için yazdım zaten. Dalga geçmiyorum :(

Sırf senle görüşmeye devam ediyor diye kıymetli oldu...
Pırlanta gibi 13 yaş büyük, 2 cocuklu adam...
Kimseyi bulamadım, bu benle görüşüyor deyip tutundun resmen...Yolun sonu güzel yere çıkmayacak emin ol...

Yaşadığın zor dediğin şeyler sonra bir hiçmiş deme

NEDEN KENDİNE GÖRE BİRİNİ BULMUYORSUN 30 YAŞ ÇOK MU BÜYÜK BEKARSIN BENCE KENDİNE GÖRE BİRİNİ BULANİLİRSİN

Tabi ki görüşecek arayacak şekerim. Boşanmış, iki çocuklu, 46 yaşında, kendisini aldatan'':))'' eski eşe nafaka verir hali ile gencecik çalışan para pul sorunu olmayan bir kadın bulmuş bırakır mı?
Bazıları bulup bunuyor ama , bu adam iyi biri olma ihtimali de yok mudur ;(

Back
X