33 yasindayim. 6 ay once bekar, 33 yasinda, hic evlilik yapmamis ve dunyalar iyisi bir adamla evlendim. 33 yasima kadar da sadece bir tane dul ve cocuksuz bir adamla tanistirilmak istendim fakat kabul etmedim. yani 30 umdan sonra dul adamlar gelmedi. 30 yasinda cok gencsiniz neden bu kadar umitsizlige kapildiniz?? bu kart adam cok guzel manipule ediyor sizi; etrafimda onca insan var, pesimden kosuyor diyor. aslinda siz daha once evlenmediginiz icin ve cok genc oldugunuz icin bu sekilde dikkatinizi cekmeye calisiyor, sizi elinde tutmaya calisiyor. gencliginizin baharinda elin adaminin cocuklariyla mi ugrasacaksiniz? cocugu uni ye basladiginda sizin maasinizdan alip cocuguna harclik gonderecek belki. o cocuklarin problemleri olacak, ugrasmak zorunda kalacaksiniz. cocuklarin annesiyle gorusecek ki mutlaka olur bu. yani tahammul edebilir misiniz bunlara?? hem cok yasli 7 yil sonra siz 37 iken adam 50 yasinda prostatli bir dedeye donusecek. lutfen harcamayin kendinizi ya lutfen, umitsiz olmayin ❣