Boşanmış 2 çocuklu adamla evlendim pişmanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samanyolu11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
826
1.359
23
34
Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.

Mutlu olun diye yazdım. Henüz evlenmedim :)

amaç ne yani. Dalga mı geçiyorsunuz insanlarla?

kaç gündür bu konuyla ilgili konu aciyorsunuz.

Gidin evlenin mutlu olun ne yapalım yani.

Bana bunu dediniz bana şunu dediniz diyip duruyorsunuz.

Buradakiler sizin iyiliginiz icin mantıklı yorum yapıyorlar.

Yok yorumları beğenmedim diyorsanız acmayin artık konu evlenin şu adamla siz de kurtulun biz de.

daha konunuzdan çıkar çıkmaz unutuyoruz sizi ne zannediyorsunuz hergün sizi düsünüp ah bizi dinlemedi mutsuz olacak mutsuz olsa da bir rahatlasak dediğimizi mi?

Bi soluklan canım, ne var yani? Ne bu şiddet bu Celal
Şiddet? gayet sakinim emin olun. ama siz bizimle belli ki dalga geçmek için açmışsınız belli ki. Yalnız açtığınız konunu yeri BDV değil ve yanlış açılan konuların cezası var

Dalgamı geçiyon sen pikacu

Ben anladım siz, bizim sizin mutlu olma ihtimalinizi kıskanıp olumsuz yorum yapıp sizi o adamdan ayırmaya calışıştığımızı felan düşünüyoruz.

Haklısınız hepimizin 30 yaşindaki en buyuk hayali 42 yaşindaki 2 çocuklu bir adamla evlenmekti bizim hayalimizi yaşadığınız için catlıyoruz ve sizi ayırmaya çalışıyoruz. zeki kadınsınız ne diyeyim bizim oyunumuza gelmediniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…