- Konu Sahibi samanyolu11
-
Onun amacı çok nette, bırakın banlanmaya değmez.amaç ne yani. Dalga mı geçiyorsunuz insanlarla?
Konuya yorumum ektedir..Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.
Mutlu olun diye yazdım. Henüz evlenmedim
Ben bildiridim gerekli yerlere. Canı oyun oynamak istiyorsa iyi oynar birazdanOnun amacı çok nette, bırakın banlanmaya değmez.
Psikiyatriye gitsene.Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.
Mutlu olun diye yazdım. Henüz evlenmedim :)
başlığı okuyunca içimden saydırmaya başladım.emin olun evlenirseniz o zamanda konunun sahisini açıcaksınızKızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.
Çünkü kendi emin değil. Bir yalan arıyor rahatça kanıp ikna olacağı, ruhu huzursuz.Neden ilişkinizi KK ortamında ispatlama, onaylatma ihtiyacı hissediyorsunuz bu kadar?
Doktor olsun, isterse çamurdan olsun.Ben anladım siz, bizim sizin mutlu olma ihtimalinizi kıskanıp olumsuz yorum yapıp sizi o adamdan ayırmaya calışıştığımızı felan düşünüyoruz.
Haklısınız hepimizin 30 yaşindaki en buyuk hayali 42 yaşindaki 2 çocuklu bir adamla evlenmekti bizim hayalimizi yaşadığınız için catlıyoruz ve sizi ayırmaya çalışıyoruz. zeki kadınsınız ne diyeyim bizim oyunumuza gelmediniz.
Çok mutlu oldum. Yaşasınnnn!Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?