Boşanmış 2 çocuklu adamla evlendim pişmanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sizin gibi düşündüm mecburiyeti var ama çaktırıyor yoksa öyle bir hanıma böyle teklif yapılmaz!
kadinlar neden bu kadar kendini alcaltiyor gercekten anlamiyorum. para icin veya toplumsal baski yuzunden hayatlarini heba ediyorlar. burda gecen yillarda bi uye vardi. 32 yasindaydi, evlenemedigi icin psikolojisi bozulmustu. 46 yaşinda daha once evlilik yapmis bir doktorla gorustu. daha adami tanimadan nişanlandi. enteresan geliyor boyle atlamalari

Rica ediyorum evlen. Adam gerçekten saydığın özelliklere sahipse ve sen trol değilsen (büyük ihtimalle öylesin)müstakbel kocacığın hevesini aldıktan sonra zaten seni şutlayacaktır. Sanmıyorum ki Tarık Mengüç şarkısı ile laf düellosuna giren biri ile eğitimli seviyeli bir insan birliktelik yaşasın.

Rica ediyorum evlen. Adam gerçekten saydığın özelliklere sahipse ve sen trol değilsen (büyük ihtimalle öylesin)müstakbel kocacığın hevesini aldıktan sonra zaten seni şutlayacaktır. Sanmıyorum ki Tarık Mengüç şarkısı ile laf düellosuna giren biri ile eğitimli seviyeli bir insan birliktelik yaşasın.
Valla ben de artık aynı fikirdeyim. Evlensin. Daha iyisini bulamaz. Evet.

Bu konuyu uzaktan takip ediyorum. Ne kadar kisisellestirdin yorumları konu sahibi.

30 yaşındayım artik birini bulamam adam boşanmış, çocuklu ama ne yapayim baska bulamam. Hakimler doktorlar istemis adami. Hdjehfhrjdjg bulamam hfjekdkbfkeks baska birini bulamam hdjejfhrjsj bulamam . Yani o bulamam kelimesi uzerine bu ise kalkışma dendi. Cunku adamin halihazırda devam eden sorumlukları var. Ve pek asık degilsin anladığımız kadariyla. Koca mi koca.

Ama sen deseydin ki bir adamla tanistim hayatim degisti cok mutluyum. Asigim cok olgun vs ama boşanmış sorun olur mu? En fazla neden boşanmış araştır denirdi.

Bize bir sey ispatlamak zorunda değilsin. Bu hayat senin. Bizim dileğimiz her kadin ona gerçekten deger veren asik oldugu sevdiği bir adamla evlenmesidir. Mutlu bir aile olun. Aile toplumun temelidir bu arada. Mutsuz aileler mutsuz cocuklar kelebek etkisi yapar baskalarini da etkiler. O yuzden biz senin mutlu olmani isteriz.

Otur bir düşün istersen...

Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.

Mutlu olun diye yazdım. Henüz evlenmedim :)
hadi ya tam da kınayı hazırlayacaktım :) bizene senin mutlu olup olmamandan :) o kadar önemsemiyorz ki seni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X