Boşanmış 2 çocuklu adamla evlendim pişmanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anladım siz, bizim sizin mutlu olma ihtimalinizi kıskanıp olumsuz yorum yapıp sizi o adamdan ayırmaya calışıştığımızı felan düşünüyoruz.

Haklısınız hepimizin 30 yaşindaki en buyuk hayali 42 yaşindaki 2 çocuklu bir adamla evlenmekti bizim hayalimizi yaşadığınız için catlıyoruz ve sizi ayırmaya çalışıyoruz. zeki kadınsınız ne diyeyim bizim oyunumuza gelmediniz.
Orta yerimden ayrıldım şahsen :KK70:

Ben anladım siz, bizim sizin mutlu olma ihtimalinizi kıskanıp olumsuz yorum yapıp sizi o adamdan ayırmaya calışıştığımızı felan düşünüyoruz.

Haklısınız hepimizin 30 yaşindaki en buyuk hayali 42 yaşindaki 2 çocuklu bir adamla evlenmekti bizim hayalimizi yaşadığınız için catlıyoruz ve sizi ayırmaya çalışıyoruz. zeki kadınsınız ne diyeyim bizim oyunumuza gelmediniz.

Niye oyunbozankik yapip bütün planimizi söylüyorsun. Ne güzel adami hepimizin arasinda paylasacaktik cocuklari isvicreye yatili okula kapattiktan sonra

Evlenmemeniz süper olmuş .Ama amacınızı anlayamadım

Bı yorum daha yazayım. İnşallah mutlu olursunuz bizim onyargilarimizi kirarsiniz o adamla iyi ki evlenmisim dersiniz o zaman. Kendi adıma böyle ofansif davranmaniza çok üzüldüm çünkü ben vakit ayırıp size kendi bildiğim dogruyu yazmisim. Böyle bi dönüş yapicaginizi bilsem hiç yazmazdim. Biz tam tersine sizin niteliklerinizi yuceltmistik daha iyisini hakettiginize inanmıştık. Şu hareketinizden sonra çok saskinim

Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.

Mutlu olun diye yazdım. Henüz evlenmedim :)

canın sıkılıyor, boşanmış 2 çocuklu adam seninle yeteri kadar ilgilenmiyor... sen de dedin ki kk nasılsa ama dalga ama linç muhakkak benimle ilgilenir, dur ben biraz saçmalayım....

😨

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-09-08-45-07.webp
    Screenshot_2021-01-09-08-45-07.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 20
onceki konuyu tekrar okudum da. memurum, evim arabam var demis. bu yasta durumu iyi olan, ekonomik ozgurlugu olan biri 43 yasinda 2 cocuklu bi adamin g..ünde gezmezdi bence. burdaki uyelere de "benim maddi durumum iyi, ben parasi icin beraber degilim" izlenimi verdi ki linç yemesin. adam sirf dr oldugu icin evlenmek icin can atiyor.

onceki konuyu tekrar okudum da. memurum, evim arabam var demis. bu yasta durumu iyi olan, ekonomik ozgurlugu olan biri 43 yasinda 2 cocuklu bi adamin g..ünde gezmezdi bence. burdaki uyelere de "benim maddi durumum iyi, ben parasi icin beraber degilim" izlenimi verdi ki linç yemesin. adam sirf dr oldugu icin evlenmek icin can atiyor.
E değişen bişey olmadı ki. Yine linç yedi. 😶

Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.

Ne ara evlendin diyecektim tam da:)

Gerçekten buradaki çoğu kişi klinik vaka olarak incelenmeli 1. Siz kimsiniz 2. Sizin mutsuzluğunuzla buradaki insanlar neden mutlu olsun ? Bazı insanların kendini çok önemli biri sanması beni hep şaşırtmıştır kimsenin kimseyi tanımadığı nicklerden ve doğru mu yalan mı belli olmayan konulardan ibaret herkes burada ve bence sizin çok ciddi sıkıntıların var madem kendinizi bu kadar önemsiyorsunuz bunu kişisel yaşamınızda da yapın mesela bundan sonra dullar gelir kafasından çıkın evlenmeye çok mecbur gibi 43 yaşında iki çocuklu adamla evlenmek için kendinizi öldürmeyin bahaneler bulmayın kendinize mesela kimsenin sizi benim çok talibim var ama ben seni istiyorum lafıyla tavlamasına izin vermeyin her zaman önce ben kimim sorusunu kendinize sorun ve dikkat edin bu kendinizi beğenmiş ve bozuk psikolojinizle bir gün bu açtığınız konudaki hayatınıza düşmeyin ama bir dk siz zaten sonunuzun bu konuya benzer olacağını biliyorsunuz ve elinizden gelen tek şey bununla dalga geçmek

Bende sizin gibi düşündüm mecburiyeti var ama çaktırıyor yoksa öyle bir hanıma böyle teklif yapılmaz!

Buradaki insanların umrunda mı sanki
Evlen evlenme
Kendi bileceğin iş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X