- Konu Sahibi samanyolu11
Gizli işsizsiniz herhalde ya da ağır sorunlarınız var.. gidin kimle evlenirseniz evlenin ya bu bize ne??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamla evlenene kadar konu açacak, evlenirse garanti yine açacak, evlenmezse de açacak evlenemiyom diye, kurtuluş yok.İnanın evlenmeniz veya hala bekar olmanız umurumuzda değil. Bilgilendirme için zahmete etmişsiniz yani merak etmiyorduk, hiç gerek yoktu
Allah akıl fikir versin diyeyim o zamanyok yok bu karakter gerçek ama konusu dalga mı gerçek mi bilemiyorum.
Her şeyi dozunda içmek lazım fazlası zarar. Kamu spotu...Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.
Mutlu olun diye yazdım. Henüz evlenmedim :)
Ben rüyalarımda görüyordum ama olmaz kitühh ya , tüm hayallerimiz boşa gitti![]()
Sorma ya , yemeden içmeden kesilmiştim acaba evlenirmi diyeBen rüyalarımda görüyordum ama olmaz ki
Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.
Mutlu olun diye yazdım. Henüz evlenmedim :)
Neden banlanmiyor anlamadımBastım şikayet et butonuna yetti gari
Valla 5 senedır 2kez sıkayet et butonunu kullandırttılar abla bastım kaçtım ben@Mune ahretliğim savaş çıkacak yoksa..
Muneciğim gördüğü gibi banlar valla affetmezNeden banlanmiyor anlamadım![]()