Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

Ya ben bu siteyi cok seviyorum, kadinlar kulubu siz bir harikasiniz!
En Büyük KK
Yazdiklarinizdan dünden beri kendime de pay cikariyorum, kismetim cikti adamin bir cocugu varmis, cocuk yurt disinda olmasina ragmen katiyyen olmaz dedim. Ne de iyi yapmisim, verdiginiz örneklerle bu isin nekadar zor oldugunu bir kez daha anladim.
Ha bide ben artik türk erkeklerine gicik oluyorum, adam bosanmis, ama hic evlenmemis biriyle evlilik ister. Adamin cocugu var, cocuksuz birini ister. Hayir bunlar kendilerini ne zannediyor pardon???
Bosanmis biri olarak, cocuklu birini asla istemiyorum arkadas! Cok meraklisi olsaydim kendim dogururdum bir tane. Sonra bu kötü giden evliliklerde cocuk ne alaka??
Konu sahibesi, Millet üsenmemis bir sürü yorum yazmis, hatta örneklerle desteklemis fikirlerini, lütfen kendine pay cikar, ve arkana bakmadan kac bu iliskiden. Yalan dünyani zehir etme kendine.

Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.

Ben olsam evlenmezdim, aşkından ölsem de evlenmezdim. Evlenip boşanmış olabilir ama 3 çocuk hemde sorunlu bir eski eş. gelecekteki sorunlar şimdiden merhaba demiş sana, görmezden gelme.

evlensen hergün ağlarsın ayrılırsan en fazla bir ay . bugün bdv istikakımı tamamlıyorum devrelerim yandı sanırım. çünkü hızla gelen bir tren varken yoldan geçsem mi demek tarzında konular açılmış bugün yorgunum kk

Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
Canım konuyu okudum ve inanmayacaksın ama bende aynen böyle bir ilişki içindeyim. Ama onun 2 çocuğu var. Ve 2 si de farklı hatundan :D 2 evlilik yaşamış biri. Ve son evliliğindeki insan çok sıkıntılıydı. 2 sene olmasına 2 ay var. Beraber yaşıyoruz. Ama çok zormuş kardeşim yaaa. Taş gibi sinirlere sahip olmalı insan. Çocuklar da bizimle yaşıolar. 2 sini de çok seviyorum gerçekten ama çok zor inan... Ve çok aşık olman gerek devam edebilmek için. Ben çok aşığım ama yine de zor... Hala tamamdır evlenelim diyemiyorum... Korkuyorum...

Zaman ayırıp ve aynı zamanda empati kurmaya çalışarak düşünceleriniz paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yanlışları doğrularından çok çok fazla bir ilişkinin içinde olduğumun farkındayım ve bile bile lades demeyecek en kısa sürede ipleri kopartacağım.. Tekrar teşekkür ederim.

Bu güzel kararınıza çok sevindim. Sizi tebrik ederim. İnşallah çok güzel günler sizi bekliyor. Dediğim gibi gerçekten başına gelmeden önce ders almak herkesin yapabileceği birşey değil. Sizi son bir zorluk bekliyor ama sizin bunu başarabileceğinize eminim. Kadınlar güçlüdür. Her zaman bir kadının isteyip de yapamayacağı birşey yoktur diye söylerim.

Tekrar tebrikler. :KK9::KK9::KK9:

Back
X