- Konu Sahibi duvarklima
-
evet kızlar davam bugün inanmayacaksınız ama sonuçlandı tek celsede 10 dk. içinde boşandık halen şaka gibi geliyor bana..
çekişmeli davaydı benimki fakat anlaşmalıya çevirmek istediler kabul ettim bende anlaşmalı olarak bitirdik..
çocuklarım benimle kalacaklar gece yatılı alamayacak hatta görüşme zamanlarında refakatçi eşliğinde görüşebilecek çocuklarla....
ben kurtuldum darısı kurtulmak isteyen tüm bayanların başına olsun inş..
evet kızlar davam bugün inanmayacaksınız ama sonuçlandı tek celsede 10 dk. içinde boşandık halen şaka gibi geliyor bana..
çekişmeli davaydı benimki fakat anlaşmalıya çevirmek istediler kabul ettim bende anlaşmalı olarak bitirdik..
çocuklarım benimle kalacaklar gece yatılı alamayacak hatta görüşme zamanlarında refakatçi eşliğinde görüşebilecek çocuklarla....
tşk. ederim inş. sizde kurtulursunuz..hayırlı olsun, darısı başıma. peki bir şey soracağım, anlaşmalıya dönünce maddi haklarınızdan taviz verdiniz mi?
tşk.ederim canım çocukları görme saatleri konusunda bir şey denmedi şöyle ki ben göstermem çocuklarımı gibi bir düşüncede olmadım istediği zaman gelsin görsün dedim tek şartım yatılı olarak veremeyeceğimdi avukatımla görüştüm bunları avukatımda hakime benim isteklerimi söyledi ve refakatçi eşliğinde görüşmelerini kısmını avukatım ekletti hakimde o şekilde karar verdi canım..gözünaydın sevindim. çocukları görme günleri ve saatleri nasıl oldu. kaç yaşa kadar yatılı alamayacak öyle birşey yazdı mı hakim.refakatçi eşliğinde olması güzel benim mahkeme kargaşalı geçtiği için o konu atlandı.refakatçi derken senmi olacaksın yoksa başkası mı. içime dert oldu bu benim ben kızımı tek bırakamam, bırakmayıda düşünmüyorum.ben yada ablalarımdan biri olur. mahkeme kararına uymuyorum diye bunun için sorun çıkartacaksa çıkartsın.
Canım benim, Allah hayırlı yazılar yazsın alnınıza bundan sonra.Daha fazla üzülmediğin icin cok mutlu oldum
çooooooook geçmiş olsun canım,
inan çok sevindim
Uhde cim hayırlı ugurlu olsun cok cok rahat edeceksın benım 1 ay ımı aldı atlatmam ama şimdi cok ıyıyım huzurluyum Allah huzurumu bozmasın bızım ımtıhanımızda bu yondeymıs sınavı gectıgımıze ınanıyorum :)
geçmiş olsun inş darısı bana tez zamanda.artık yeni hayatınızda tüm güzellikler tüm mutluluklar sevinçler sizinle ve yavrularınızla olsun Allah yardımcınız olsun....
sizleri tanımasamda ekranın arkasında bizi düşünen dualarını benden ve bebeklerimden esirgemeyen siz arkadaşlarıma sonsuz tşk.ederim..
sizlerin varlığı buradaki paylaşımlarımız bana güç veriyor...
hepinizi çok seviyorum Allahım hepimizin yolunu açık etsin bundan sonraki hayatımızda mutluluğu yakalayalım inş...
uhde çocuklarım babasından korktu ağladılar demişsin. peki ilerleyen zamanlarda nasıl olacak benim bebeğim şuanda 1 yaşına girecek babasını tanımıyor ben pedogog eşliğinde görmesini istedim o da para vermek zor geldiği için kabul etmedi ve sildi oğlunu ona nasıl anlatıcam nasıl tepki verecek baba hakkında bilmiyorum
mehkemeden beri 2 defa kızını görme günü geldi ama gelen giden arayan soran yok. ondan haber alacağım hiçbir kimsede yok. görmek istese ben mahkeme günü ile kısıtlamam tabiihuzursuz etmediği sürece.en son 4 ay önce bir görmüştü o kadar. ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. benimle çocuk için bile diyaloğa geçmiyor. dediğim dedikk ya herşeyi kendine göre yapar, herşey onun istediği gibi onun kontrolünde olacak. zaten bu diyalogsuzluğu yüzünden bu hale geldik.
inan bende bilmiyorum nasıl olacağını pedagogla görüşmem lazım benimde nasıl bir yol izlemem gerekiyor bende bilmiyorum..
babaları görmeye gelmeyecektir onuda biliyorum, büyüyünce akılları ermeye başlayınca gerçeği söyleyeceğiz yalan söyleyecek halimiz yok yaa onlar karar verecekler herşeye boşanma süreci zor evet ama bundan sonrası biz bebekli anneler için dahada zor oluyormuş bunu anladım Allahım bir aydınlık göstersin bizlere inş.
ne kadar zor işimiz canım gerçekten o kadar canım yanıyor ki dün parka götürdüm bebişimi bir tane çift gelmiş çocuklarını sallıyolar ben ise yalnızşimdi baba baba diyor bilinçsizce ne cevap vericem ne dicem bilmiyorum boğazım düğümleniyor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?