Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

hayırlı olsun, darısı başıma. peki bir şey soracağım, anlaşmalıya dönünce maddi haklarınızdan taviz verdiniz mi?

gözünaydın sevindim. çocukları görme günleri ve saatleri nasıl oldu. kaç yaşa kadar yatılı alamayacak öyle birşey yazdı mı hakim.refakatçi eşliğinde olması güzel benim mahkeme kargaşalı geçtiği için o konu atlandı.refakatçi derken senmi olacaksın yoksa başkası mı. içime dert oldu bu benim ben kızımı tek bırakamam, bırakmayıda düşünmüyorum.ben yada ablalarımdan biri olur. mahkeme kararına uymuyorum diye bunun için sorun çıkartacaksa çıkartsın.

Canım benim, Allah hayırlı yazılar yazsın alnınıza bundan sonra. Daha fazla üzülmediğin icin cok mutlu oldum

hayırlı olsun, darısı başıma. peki bir şey soracağım, anlaşmalıya dönünce maddi haklarınızdan taviz verdiniz mi?
tşk. ederim inş. sizde kurtulursunuz..
anlaşmaya döndüğümüz için maddi manevi tazminattan vazgeçtim uğraşmak istemedim biran evvel bitsin istedim vazgeçmemiş olsaydım haklarımdan onun parası bile yoktu ki mal varlığı bile yok almak için yine yıllarca bekleyecektim gerek görmedim ben... sadece çocuklarımın nafakasını verecek o kadar ondan vazgeçmedim sadece..
biran evvel bitsin yeni bir yol çizeyim istedim kendime...
tşk.ederim canım çocukları görme saatleri konusunda bir şey denmedi şöyle ki ben göstermem çocuklarımı gibi bir düşüncede olmadım istediği zaman gelsin görsün dedim tek şartım yatılı olarak veremeyeceğimdi avukatımla görüştüm bunları avukatımda hakime benim isteklerimi söyledi ve refakatçi eşliğinde görüşmelerini kısmını avukatım ekletti hakimde o şekilde karar verdi canım..
yatılı alamayacak çocuklarımı gündüz gelip görüp gidecek ki zaten görmek isteyen adam 1 sene oldu gelip görürdü gelmedi çocukları görmek istedi getirdik çocuklar tanımıyor babayı kaçtılar gitmemek için ağladılar öptürmediler bile kendilerini böyle olacağı belliydi zaten...
onun içinde benim içinde en hayırlısı buydu iyi oldu içimde öfke ve nefretten başka bir şey yoktu içim acımadı bile çok ağladı çok özür diledi yalvardı boşanmayalım diye ama beni etkileyemedi etkilenmedim hiç...

Canım benim, Allah hayırlı yazılar yazsın alnınıza bundan sonra. Daha fazla üzülmediğin icin cok mutlu oldum

amin canımm inan çok mutluyum uzamadı mahkemede aynı stresi yıllarca çekmenin hiç anlamı yoktu zaten... çok iyi oldu bizim için...

çooooooook geçmiş olsun canım,
inan çok sevindim

Uhde cim hayırlı ugurlu olsun cok cok rahat edeceksın benım 1 ay ımı aldı atlatmam ama şimdi cok ıyıyım huzurluyum Allah huzurumu bozmasın bızım ımtıhanımızda bu yondeymıs sınavı gectıgımıze ınanıyorum :)

tşk. ederim canım inan şimdi bile rahat hissediyorum kendimi sonuçta 1 senedir ayrı yaşıyoduk zorluk çekmedim inanki etrafımdaki çok üzüldüler onları bile ben teselli ettim..
çocuklarım yanımda yaa sağlıkları yerinde yaa gerisi hiç umrumda değil inan ki...

geçmiş olsun inş darısı bana tez zamanda.artık yeni hayatınızda tüm güzellikler tüm mutluluklar sevinçler sizinle ve yavrularınızla olsun Allah yardımcınız olsun....

geçmiş olsun inş darısı bana tez zamanda.artık yeni hayatınızda tüm güzellikler tüm mutluluklar sevinçler sizinle ve yavrularınızla olsun Allah yardımcınız olsun....

çok tşk. ederim.. inş. sizinde istediğiniz herşey biran evvel gerçekleşir .....

sizleri tanımasamda ekranın arkasında bizi düşünen dualarını benden ve bebeklerimden esirgemeyen siz arkadaşlarıma sonsuz tşk.ederim..

sizlerin varlığı buradaki paylaşımlarımız bana güç veriyor...

hepinizi çok seviyorum Allahım hepimizin yolunu açık etsin bundan sonraki hayatımızda mutluluğu yakalayalım inş...

uhde çocuklarım babasından korktu ağladılar demişsin. peki ilerleyen zamanlarda nasıl olacak benim bebeğim şuanda 1 yaşına girecek babasını tanımıyor ben pedogog eşliğinde görmesini istedim o da para vermek zor geldiği için kabul etmedi ve sildi oğlunu ona nasıl anlatıcam nasıl tepki verecek baba hakkında bilmiyorum

mehkemeden beri 2 defa kızını görme günü geldi ama gelen giden arayan soran yok. ondan haber alacağım hiçbir kimsede yok. görmek istese ben mahkeme günü ile kısıtlamam tabiihuzursuz etmediği sürece.en son 4 ay önce bir görmüştü o kadar. ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. benimle çocuk için bile diyaloğa geçmiyor. dediğim dedikk ya herşeyi kendine göre yapar, herşey onun istediği gibi onun kontrolünde olacak. zaten bu diyalogsuzluğu yüzünden bu hale geldik.

inan bende bilmiyorum nasıl olacağını pedagogla görüşmem lazım benimde nasıl bir yol izlemem gerekiyor bende bilmiyorum..

babaları görmeye gelmeyecektir onuda biliyorum, büyüyünce akılları ermeye başlayınca gerçeği söyleyeceğiz yalan söyleyecek halimiz yok yaa onlar karar verecekler herşeye boşanma süreci zor evet ama bundan sonrası biz bebekli anneler için dahada zor oluyormuş bunu anladım Allahım bir aydınlık göstersin bizlere inş.

Bu baba müsveddeleri zaten çocuk kıymeti bilse evliliklerimizi bu duruma getirirlermiydi acaba..

etrafımda onca baba varki insan imreniyor çocuklarıyla olan diyaloglarına birde bizim çocukların babalarına bak ŞAMBABALARI böyle baba olmasada olur...
neyseki Allahım biz annelere o kadar güç kuvvet vermiş ki biz o babalarında yerini doldururuz evelallah...

valla canım bende boşanalı bir yılı geçti 3,5 yaşında bir oğlum var babası her cumartesi bir görev gibi alıyor oğlumda bir görev gibi gidip geliyor zaten babanne ve dede olduğu için böyle yapıyor 15-20 güne onlarda yazlığa giderler ondan sonra baba 20 günde birmi alır yoksa ayda bir mi alır oda 1-2 saat getirir bu kadar baba işte sizinde dediğiniz gibi çocuklarıyla ilgilenen babalar gördükçe imreniyorum bende ama yapıcak bişey de yok. bizim babamızın yeni sevgilisi var zaten ayrılık nedenide evlenmeden önceki eski sevgilisine dönmüştü kadınında bir oğlu var benimkinden 6 ay büyük kendi öz çocuğuna yapmadığı babalığı ona yapıyor ya benim çocuğumun ne suçu ne günahı var ki

Ben ayrilali alti ay oldu. Babamiz ilk basta cok ilgiliydi gozum yasariyordu :) yavas yavas sanki azaliyor ilgisi. Cok yogunmus...inansam mi bilmiyorum...bu yüzden doga bizleri secmis koruyucu olarak.

Ben bebegim icin üzülüyor muyum hayir, çünkü bakiyorum onemli yerlere gelmis derin insanlar annesiz ya da babasiz buyumusler. Peygamberimizi düşünün anne babasi olmamis. Atatürk de cok erken yasta babasini kaybetmis. Yine bircok yazar çizer var...bir yanin eksik olmasi bazen derinlestirir insani iyi anlamda.

Acimayin arkadaşlar cocuklariniza baba sevgisi gormuyor diye. Bu acima hem ona yansir hem de etrafınizdaki diger insanlara. Onlar da aciyarak bakar çocuklariniza. Hayat bu, hepimizin eksikleri defolari var ve oluyor. Bu da onlarin olsun ve Allah sağlık versin. Bence bizler yeteriz. Ben kendi adima öyle hissediyorum ve inanin bunu samimi söylüyorum.

ben eski eşimi o kadar iyi tanımışım ki dün akşam aldığım haberle iyikide boşanmışım iyikide onun gözyaşlarına yeniden kanmamışım dedim..

Allahım beni ve çocuklarımı kurtardı ondan, bizim için en hayırlısını gösterdi yolumuzu açık etti Rabbim..

ne kadar zor işimiz canım gerçekten o kadar canım yanıyor ki dün parka götürdüm bebişimi bir tane çift gelmiş çocuklarını sallıyolar ben ise yalnız şimdi baba baba diyor bilinçsizce ne cevap vericem ne dicem bilmiyorum boğazım düğümleniyor (

bu yazıyı okuyunca kendi kendime güldüm Allah hepimize hayırlı kapılar açsın inş.demek bu süreci kadınlar çok az farklarla yaşıyorlar bende sokakta parkta hastanede hatta düğünde hep elele olan yada çocuğuyla ilgilenen babaları görüp içime kapanıyorum pepee'yi izlerken bazen ağlıyorum inanırmısınız :) ama hepinize çok tşk ediyorum ve sizleri görmesemde seviyorum bana bu süreçte çok yardımcı oldunuz yalnız olmadığını bilmek güzel

Dualarım sızle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…