Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Merhaba arkadaşım, özelden siz yazamasınız sanırım yeni üyesiniz ama benim mesajımı okuyabilirsiniz. 5 dakikaya göndermiş olurum.

amacım ev hanımlarını üzmek yada kırmak değil emin olun.. ben sadece etrafımda gördüğüm bayanlardan bahsettim istisnalar olabilir bu çalışan yada çalışmayan içinde geçerli..

Allahım merhametli, vicdanlı kişilerle karşılaştır herkesi....

Ben öyle birşey söylemedim. Asla öyle bir yargıda da bulunmadım, sadece kendini düşünen kıymetli oluyor demek istedim.

Kizlar bilgisi olandan cvp istiyorum lutfen. Ben 5yillik evliyim 2yasina gircek kizim var. Esimle anlasamiyoruz artik, daha dogrusu beni aldattigina eminim Ama ispatim yok elimde. Lafin kisasi ayrilmayi dusunuyorum. Bircok kez kusup baristik Ama bu son olcak ins. Sorum şu bosaninca velayet bendemi olur kizlar. Kamuda calisio Butun avukat hakimleri taniyo elimden alabilirmi Kizimi. 2. Bosaninca aiilemin yanina yurtdisina yerlescem tekrar. Velayet bendeyken cocugu gormeye yurtdisinami gelmesi lazim.yoksa benmi turkiyeye gelmem gerekiO? Sonucta orda hayatima devam edicem gelmeme gerek kalmaz dimi? Yardimci olursaniz sevinirim.

yurtdışı olursa nasıl olur bilmiyorum ama bizde iki ayrı şehirdeyiz, babası herzaman gelemeyeceğini arada benimde kızımızı onun bulunduğu şehre göstermek için gitmemi talep etti mahkeme kesinlikle böyle birşeyin mümkün olmadığını babanın çocuğun bulunduğu yere gideceğini söyledi. ayrıca bebek küçük anne çalışmıyor olsa bile ahlak dışı ağır şeyler olmadığı sürece velayet anneye veriliyor merak etme.

Cok Tsk ederim cvp icin. Allah yardimcimiz olsun

mesajınızıı aldım.çok teşekkür ederim allah razı olsun.her şey biz insanlar için haklısınız.hiç tanımadığı birinden iyilik görebiliyor insan.çok çok sağolun.

aynı yollardan geçiyoruz arkadaşım. bu iyilik değil boynumun borcudur. içinde bulunduğun durumu yaşayıp anlayan hiçkimse tepkisiz kalamaz. allah yardımcımız olsun

bizde iki ayrı şehirdeyiz ve babası çocukları görmeye gelecek muhtemelen sizdede öyle olur sonuçta küçük çocuk ve yurtdışı sonuçta..

yüz kızartıcı bir durum olmadığı sürece bebeğinde yaşı küçük oldugundan dolayı bebeğiniz sizde kalacaktır içiniz rahat olsun..

Allahım kolaylık versin..

Neden diye sormadan edemiyor insan.bunca kocasını aldatan,elinde oynatan iffetsiz kadın varken ve el üstünde tutuluyorken,düşündüğünü dürüstçe söyleyen,kavga çıkacağını bisede yalana başvurmayan yiğit mert kadınlar bu durumlara düşüyor?erkek milleti güçlü kadını hazmedemiyor sanırım.mutlaka düştüğüm gibi ayağa da kalkacağım allahın izniyle.ama verdiğim 9 yıla,karnımdaki çocuğa,maddi manevi sömürülüşüme acımadan da edemiyorum.mübarek kandil günü tüm haksızlık gören kullarının hakkını rabbimize havale ediyorum.o bizden daha iyi hakkımızı arar.hepsini allaha havale ediyorum.inşallah kimsenin ahı kimsede kalmaz.hepiğmize hayırlı kandille.allah dualarımızı kabul eder inşallah.birbirimiz için dua etmeyi de unutmayalım.

bu yoruma imzamı atarım. ben de dürüstlükten, kendim gibi davranmakta direttiğimden geldik bu noktalara. dilerim allah doğru yoldan şaşmayan kadınların kıymetini bilmeyenlere öyle hoppala öyle oyuncu kadınlar nasip eder ki, bizi mumla ararlar...

Bu mübarek kandil gününde sizin gibi ayakta kalmaya calısan genc anneler icin dua edeceğim.

Karnınızdaki yavru Allahın size hediyesi unutmayın, kücücük bir cift göz, kücücük bir sarılma yaralarınızı iyileştirecek.

9 yılınıza acımayın, yaşanması gerekiyordu ve yaşandı. Önünüze bakın cünkü bundan sonra bir kücük beden size ihtiyac duyacak, onun anne figürü olun, güc simgesi olun.

kesinlikle haklısın....

ama elmayra ikinciye evlensen yine aynılarını yaparsın.

çünkü yapın bu verici. ( fakat kepçeyle değil de kaşıkla ver)

ama umarım bu kez kıymet bileni karşına çıkar.

sorun işte erkek de bitiyor demek ki.

biz kadınların öğreneceği o kadar çok şey varki...

30-60 yaş arası asla adamın annesi gibi davranmamak lazım aslında

mahkeme olduğundan beri 3 defa görme zamanı geldi hiçbirine gelmedi, gelmediği gibi hiç ses soluk da yok. zaten ondan öncede 3 aydır görmüyordu, yani 4 ay oldu. her görme haftası stres oluyorum acaba gelecekmi diye. bana kalsa gelmemesi daha iyi , ne kadar uzak o kadar iyi ama bencilce düşünmek istemiyorum kızım için üzülüyorum. eminim o şimdi görüş günlerinin başkaları tarafından belirlenmesine sinir oluyordur, hayatta herşeyi kendi yönlendirmeyi sevdiği için yönlendirilmeyi hiç sevmez.
avukat bana ara nafakayı hesabamı yatıracak icra kanalıylamı talep edelim dedi, bende icra kanalıyla olmasın istedim hala iyi düşünüyorum ama bugünde kızı görmeye gelmedi ya sinir oldum, p.tesi arayıp icra kanalıyla talebini isteyeceğim. birde onunla uğraşmayım. aslında hiç umrumda değil nafakası falan şimdiye kadar zaten ondan maddi anlamda ne kendim için nede kızım için birşey görmedim Allah'a şükür çalışıyorum ama belki bu sayede sorumluluklarını hatırlar. sizler nasıl alıyorsunuz.

boşanmadan sonra hiç aramadı çocuklarını güya deli oluyodu çok özlüyodu yalan dolan bunların işi gücü.. asla çocuklarını görmek istemeyecek keşke gelmesin yerli çocuklarımın psikolojisini bozacak adam...
nafaka konusuna gelince inan herşey çok yeni bende bilmiyorum nasıl olacak nasıl alınacak ne zaman alınmaya başlanıyor ...

Boşanmanın üzerinden 2,5 ay geçti. ex. eş terapi merkezine gitmeye başladı, üçüncü seansta sanırım şuan, öfke kontrolü için hem ilaç kullanıyor hem de ciddi terapi alıyor. Çocuklarla iletişimi son derece güzel oldu, sık sık ziyaret ediyor, onlarla güzel vakit geçiriyor ve çocuklar bundan dolayı çok mutlu. Büyük kızım artık ona karşı daha az tepkili. Eve geldiğimde bıcır bıcır anlatıyor bana yaptıklarını. Pazar klasikleri değişmedi iki hafta da bir aile günü ve bir arada sorunsuz bir gün geçirmeyi başarıyoruz -kavga etmeden-. Bakalım bu durum nereye kadar böyle devam edecek, içimde bir ses hep yine bir yerde patlak verecek diyor ama... Bu dengeyi kurmak çok zor, beklentileri sıfırlayarak sadece anne baba olmaya çalışmak daha zor, zamanla daha da oturacak her şey.

dip not: boşandıktan sonra gitsin diye çok uğraştım, sanırım değdi :)

Son düzenleme:
kısa net özeti erkekler bebeklerin sorumluluğunu almak istemedikleri için kaçtılar bu kadar ......

evet. ben şunu gördüm. belki istisnalar vardır ama kendi çevremde ve benim evliliğimde "çocuk annenindir. babalık sadece kazanılan bir statüdür. kimi bu statüyü kazanır , kimi kazanamaz, kimi kazanmak istemez..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…