- Konu Sahibi duvarklima
-
merhaba justitia hanım.öncelikle yardıcı olmaya çalışmanız büyük incelik,allah razı olsun.ben Manisa'dayım şu an.doğum için burdayım.normalde Isparta'da yaşıyorduk.aslında dediğiniz gibi psikolojik tedaviye çok ihtiyacım var.ama maalesef gidemedim henüz.hayata küsmek istemiyorum çünkü doğacak çocuğuma yetebilen bir anne olmalıyım.çok zor durumdayım.siz hangi şehirde yaşıyorsunuz ve psikolojik tedaviyi nasıl telefondan alıyorsunuz?ücreti hesabına mı yatırıyorsunuz psikoloğun?beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.
Ne yani çalışmayanların ekonomik gücü yok diye ezilmesi normal mi ?
Ev hanımının başına gelmeliydi yaşadıklarım,benim gibi çalışan iyi para kazanan, kimseye bağımlı olmayan birinin değil .Öyle mi?
Bir tek çalışan hanımlar mı eziliyor sanıyorsunuz?
Maalesef hergün en az çalışan bayanlar kadar, çalışmayan bayanlar da şiddete, hakarete, aldatılmaya maruz kalıyor.
Kadının statüsü, eğitimi sadece eyvallah etmemesine yarıyor. Adamın niyeti bozuksa çalışan ,çalışmayan farketmiyor maalesef.
Allah kimseye yaşatmasın. Herkes için en hayırlısı olsun,
Sıkıntılarınızdan bir an önce kurtulur, rahatlarsınız umarım.
Ne yani çalışmayanların ekonomik gücü yok diye ezilmesi normal mi ?
Ev hanımının başına gelmeliydi yaşadıklarım,benim gibi çalışan iyi para kazanan, kimseye bağımlı olmayan birinin değil .Öyle mi?
Bir tek çalışan hanımlar mı eziliyor sanıyorsunuz?
Maalesef hergün en az çalışan bayanlar kadar, çalışmayan bayanlar da şiddete, hakarete, aldatılmaya maruz kalıyor.
Kadının statüsü, eğitimi sadece eyvallah etmemesine yarıyor. Adamın niyeti bozuksa çalışan ,çalışmayan farketmiyor maalesef.
Allah kimseye yaşatmasın. Herkes için en hayırlısı olsun,
Sıkıntılarınızdan bir an önce kurtulur, rahatlarsınız umarım.
CELİBON, mesajımı aldıysan bu mesajı beğenir misin. olmazsa tekrar gönderirim
Kizlar bilgisi olandan cvp istiyorum lutfen. Ben 5yillik evliyim 2yasina gircek kizim var. Esimle anlasamiyoruz artik, daha dogrusu beni aldattigina eminim Ama ispatim yok elimde. Lafin kisasi ayrilmayi dusunuyorum. Bircok kez kusup baristik Ama bu son olcak ins. Sorum şu bosaninca velayet bendemi olur kizlar. Kamuda calisio Butun avukat hakimleri taniyo elimden alabilirmi Kizimi. 2. Bosaninca aiilemin yanina yurtdisina yerlescem tekrar. Velayet bendeyken cocugu gormeye yurtdisinami gelmesi lazim.yoksa benmi turkiyeye gelmem gerekiO? Sonucta orda hayatima devam edicem gelmeme gerek kalmaz dimi? Yardimci olursaniz sevinirim.
yurtdışı olursa nasıl olur bilmiyorum ama bizde iki ayrı şehirdeyiz, babası herzaman gelemeyeceğini arada benimde kızımızı onun bulunduğu şehre göstermek için gitmemi talep etti mahkeme kesinlikle böyle birşeyin mümkün olmadığını babanın çocuğun bulunduğu yere gideceğini söyledi. ayrıca bebek küçük anne çalışmıyor olsa bile ahlak dışı ağır şeyler olmadığı sürece velayet anneye veriliyor merak etme.
mesajınızıı aldım.çok teşekkür ederim allah razı olsun.her şey biz insanlar için haklısınız.hiç tanımadığı birinden iyilik görebiliyor insan.çok çok sağolun.
Kizlar bilgisi olandan cvp istiyorum lutfen. Ben 5yillik evliyim 2yasina gircek kizim var. Esimle anlasamiyoruz artik, daha dogrusu beni aldattigina eminim Ama ispatim yok elimde. Lafin kisasi ayrilmayi dusunuyorum. Bircok kez kusup baristik Ama bu son olcak ins. Sorum şu bosaninca velayet bendemi olur kizlar. Kamuda calisio Butun avukat hakimleri taniyo elimden alabilirmi Kizimi. 2. Bosaninca aiilemin yanina yurtdisina yerlescem tekrar. Velayet bendeyken cocugu gormeye yurtdisinami gelmesi lazim.yoksa benmi turkiyeye gelmem gerekiO? Sonucta orda hayatima devam edicem gelmeme gerek kalmaz dimi? Yardimci olursaniz sevinirim.
Neden diye sormadan edemiyor insan.bunca kocasını aldatan,elinde oynatan iffetsiz kadın varken ve el üstünde tutuluyorken,düşündüğünü dürüstçe söyleyen,kavga çıkacağını bisede yalana başvurmayan yiğit mert kadınlar bu durumlara düşüyor?erkek milleti güçlü kadını hazmedemiyor sanırım.mutlaka düştüğüm gibi ayağa da kalkacağım allahın izniyle.ama verdiğim 9 yıla,karnımdaki çocuğa,maddi manevi sömürülüşüme acımadan da edemiyorum.mübarek kandil günü tüm haksızlık gören kullarının hakkını rabbimize havale ediyorum.o bizden daha iyi hakkımızı arar.hepsini allaha havale ediyorum.inşallah kimsenin ahı kimsede kalmaz.hepiğmize hayırlı kandille.allah dualarımızı kabul eder inşallah.birbirimiz için dua etmeyi de unutmayalım.
Neden diye sormadan edemiyor insan.bunca kocasını aldatan,elinde oynatan iffetsiz kadın varken ve el üstünde tutuluyorken,düşündüğünü dürüstçe söyleyen,kavga çıkacağını bisede yalana başvurmayan yiğit mert kadınlar bu durumlara düşüyor?erkek milleti güçlü kadını hazmedemiyor sanırım.mutlaka düştüğüm gibi ayağa da kalkacağım allahın izniyle.ama verdiğim 9 yıla,karnımdaki çocuğa,maddi manevi sömürülüşüme acımadan da edemiyorum.mübarek kandil günü tüm haksızlık gören kullarının hakkını rabbimize havale ediyorum.o bizden daha iyi hakkımızı arar.hepsini allaha havale ediyorum.inşallah kimsenin ahı kimsede kalmaz.hepiğmize hayırlı kandille.allah dualarımızı kabul eder inşallah.birbirimiz için dua etmeyi de unutmayalım.
Şunu uzun zamandır düşünüyorum. Onları ev bark sahibi yapalım, son model arabalara binsinler, beş yıldızlı otellerde tatil yapsınlar, evleri temiz kıyafetleri ütülü olsun diye bir tarafımızı yırtıyoruz yine de yaranamıyoruz. Kimimiz şiddet görüyor, kimimiz aldatılıyor.
Sonra kuzenlerin eşlerine bakıyorum, akşama kadar evde totolarını büyütüyolar ama onlardan kıymetlisi yok.
mahkeme olduğundan beri 3 defa görme zamanı geldi hiçbirine gelmedi, gelmediği gibi hiç ses soluk da yok. zaten ondan öncede 3 aydır görmüyordu, yani 4 ay oldu. her görme haftası stres oluyorum acaba gelecekmi diye. bana kalsa gelmemesi daha iyi , ne kadar uzak o kadar iyi ama bencilce düşünmek istemiyorum kızım için üzülüyorum. eminim o şimdi görüş günlerinin başkaları tarafından belirlenmesine sinir oluyordur, hayatta herşeyi kendi yönlendirmeyi sevdiği için yönlendirilmeyi hiç sevmez.
avukat bana ara nafakayı hesabamı yatıracak icra kanalıylamı talep edelim dedi, bende icra kanalıyla olmasın istedim hala iyi düşünüyorum ama bugünde kızı görmeye gelmedi ya sinir oldum, p.tesi arayıp icra kanalıyla talebini isteyeceğim. birde onunla uğraşmayım. aslında hiç umrumda değil nafakası falan şimdiye kadar zaten ondan maddi anlamda ne kendim için nede kızım için birşey görmedim Allah'a şükür çalışıyorum ama belki bu sayede sorumluluklarını hatırlar. sizler nasıl alıyorsunuz.
kızlar hikayelerinizi paylaşsanıza . hepte bebekle cocukla terketmişler vaybe
kısa net özeti erkekler bebeklerin sorumluluğunu almak istemedikleri için kaçtılar bu kadar ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?