- 25 Kasım 2013
- 532
- 149
- 53
- Konu Sahibi duvarklima
-
- #1.061
İnsallah oyle bir sart vardır canım, yoksa cocugu paket gibi tasımak zor olur. Benim eşim de aynı model. Hic mutlu degilim habire kendi ailesine tasınıyor...ben simdiden ikinci plandayım, bebegim olacak ve ileride bu durum daha cok sıkıntı yaratacak.Ben de 5 yıllık evliyim.3 yasında kızımvar.eeşimin annesi problem çıkarıyor ne eeşimden destek görüyorum ne ailesinden. Tatilde bana git ailenin yyanına diyor sırf ailesiyle zaman geçirebilmek iiçin kızıylae eşiyle zaman geçirmek yerine ailesini seçiyor.kızı umrunda bile değil.boşanmak istiyorum cçünkü çok ilgisiz sevgisiz ama ailesine karş asla bunu yapamaz annesi aağzına yüzüne eder.boşanmak istiyorum ama tek korkum bosanma olursa ayrı şehirlerde yasayacagiz.boşanmadan sonra bbabası kkızımı alıp ggötürmesi gorus zamanlarinda. Kızımdan ayrı gunlerce uzak kalmak boşanma ddavası acmama tek engel.onun yokluğuna dayanamam.ddavada bununla ilgili bilgisi olan var mi?mesela kizimla yasadigimz yerde gorus yapılması olmaz mi?
Anlasmalı bosanma olunca nafaka nasıl alabiliyoruz, hamileyim kazancım yok, babamın evine yerlescem, tedirginim maddi acıdanAnlasmalı bosanma.ınsallah bnde cabuk atlatrm
eşin vermek isterse alırsın benim eşim vermek istemedi nafaka isteme ben sana her ay para veririm dedi(vermiycek aklınca beni kandırıyor)bende kabul etmedim 400 lira yazdım dilekçeye ona bile ağladı ödüyemem diye isterse ödemesin icraya vercem direkAnlasmalı bosanma olunca nafaka nasıl alabiliyoruz, hamileyim kazancım yok, babamın evine yerlescem, tedirginim maddi acıdan
Benim oğlum şuan 2,5 yaşında (çekişmeli boşandım 1 ay önce, bende hamileydim davam açıldığında), mahkeme kararımızda aynen şu yazıyor ' her ayın 1. ve 3. cumartesisi saat 10.00-13.00 arası annesinin gözetiminde'. Sana tavsiyem kesinlikle iyi bir avukatın olsun. Benim oğlumun geçici velayeti babadaydı, gerçi 1 gün bile almadı ama olsun, tedirginliği yetiyordu.Yardimm 1.5 ay sonra dogum yapicam bosanmak uzreyim ilk.durusmam bebegim 40 gunlukken gorulucek ve babaya gorus gunu tayin edilicek sizce baba kis gunu bebegi kendi yasadigi ortama goturupte gorebilirmi yoksa hakim benim yanimda gormesinemi musade eder tecrubesi olan avukat her iki ihtimalde var diyor
Adli yardim avukati benimkisi ve beni.cok rahatlattin hakim bu karari verdiginde yavrun bebekti degilmi? Ayrica nasil babaya verildi su anda calismiyorum oda bin tl ye calisiyor annem bana ev yaptirdi kendi evinin ustunde altli ustlu oturuyoruz tek yasiyorum sozdr bu durumda ne olurBenim oğlum şuan 2,5 yaşında (çekişmeli boşandım 1 ay önce, bende hamileydim davam açıldığında), mahkeme kararımızda aynen şu yazıyor ' her ayın 1. ve 3. cumartesisi saat 10.00-13.00 arası annesinin gözetiminde'. Sana tavsiyem kesinlikle iyi bir avukatın olsun. Benim oğlumun geçici velayeti babadaydı, gerçi 1 gün bile almadı ama olsun, tedirginliği yetiyordu.
Sanirim hakimler babanin ufacii bebegi goturmesine musade etmiyorBenim oğlum şuan 2,5 yaşında (çekişmeli boşandım 1 ay önce, bende hamileydim davam açıldığında), mahkeme kararımızda aynen şu yazıyor ' her ayın 1. ve 3. cumartesisi saat 10.00-13.00 arası annesinin gözetiminde'. Sana tavsiyem kesinlikle iyi bir avukatın olsun. Benim oğlumun geçici velayeti babadaydı, gerçi 1 gün bile almadı ama olsun, tedirginliği yetiyordu.
OrdamisnBenim oğlum şuan 2,5 yaşında (çekişmeli boşandım 1 ay önce, bende hamileydim davam açıldığında), mahkeme kararımızda aynen şu yazıyor ' her ayın 1. ve 3. cumartesisi saat 10.00-13.00 arası annesinin gözetiminde'. Sana tavsiyem kesinlikle iyi bir avukatın olsun. Benim oğlumun geçici velayeti babadaydı, gerçi 1 gün bile almadı ama olsun, tedirginliği yetiyordu.
Evet bebekti, yaş dememişti babaya verildiğinde. Bizim durumumuz çok farklı emin ol yaşamazsın aynılarını, bizimki tam bir pembe diziydi.Adli yardim avukati benimkisi ve beni.cok rahatlattin hakim bu karari verdiginde yavrun bebekti degilmi? Ayrica nasil babaya verildi su anda calismiyorum oda bin tl ye calisiyor annem bana ev yaptirdi kendi evinin ustunde altli ustlu oturuyoruz tek yasiyorum sozdr bu durumda ne olur
Bizim dilekçe harici eklediğimiz her talebi redetti hakim. Tazminat senin uğradığın zarardır (kişiyi zengin etmeyecek şekilde) ispatlarsan alırsın tazminat.arkadaşlar boşancagımız eşten tazminat istesek ama onun durumu olmasa nasıl oluyor hakim bizi haklı görse ama eşin tazminat vermeye gücü yok hakim naparbirde dilekçede belirledğimiz nafakayı mahkeme günü arttırabilirmiyiz
teşekkür ederim canım cevabın içinBizim dilekçe harici eklediğimiz her talebi redetti hakim. Tazminat senin uğradığın zarardır (kişiyi zengin etmeyecek şekilde) ispatlarsan alırsın tazminat.
Allah bir ekmeğe muhtaç etsin yuvasını yıkanları.sürünsünlerAha aklıma geldi şimdi, benim eski eş iflas ettigüme gitti bizim paracıklar mümkünatı yok ödeyemez. Neyse ne bana kaldı ne ona
Sürünüyor ki:))Allah bir ekmeğe muhtaç etsin yuvasını yıkanları.sürünsünler
3 yillil savasim.bugun bosanma kararimizla sona erdi esim olacak ana kuzusu anne babasini secti neler yapmistim onun icin annesi 3 kurus dogalgaz parasi vermeyip soguktan donmaya terkederken ben geceleri yayagimdan kalktim.titreye titreye.havlulari.utuyle isitip sirtina bacaklarina koydum optum kokladm cok sevd cok.hemde ablasi kole gbi kullandi annesi kullandi babasi kopek.gbi her frsatta azarladi kendisi de beni yalnz birakip annesini ablasini secti her zaman ama ben sevmekten hic vazgecmedim hepsevdim onu hala da sevyorum.napacam.ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?