Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Sen utanma canin o utansin aslinda telefonunun screenshot ozelligi varsa o kzlari ekledgni telefonuna kaydetsen mahkmede kullansan ?

Ben yanlis brsey sylemedm.dslamadim asagilmadm.cocugumu ve beni neler bkliyr bunu ogrenmek.istedim.bu kadar abartmayin lutfen

merhaba kızlar.Allah hepimize kolaylık versin.konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya yazmaya karar verdim.eşimle 15 yıllık bir geçmişimiz var.benim ilk çıktığım.15 yılın 8 yılı evlilikle geçti.3,5 yaşında bir kızımız var.5 yıl önce de krediyle bir ev aldık ve yarı borcuna yakını hala ödenmedi.eşim tanıştığımızdan beri hep sinirli egoist ve bencil geçimsiz bir adamdı ama bana karşı ilk 3 yıl kullanmadı bunu ailesine ve çevresine yapardı.bana da yapmaya başladı zamanla ama ben uysal kişiliğim ve kör aşık olmam sebebiyle hep katlandım.ailesi de dağınık berbat bir aileydi maddi manevi hiçbir katkıları olmadı bize.gelin arabamı dahi ben ayarladım.binbir zorlukla evlendik.sadece benim ailemin desteği oldu hep.altınlarım vs. hep sattık düğün borçlarımız için.bende çalıştım hep buarada ve maaş kartım dahi hep ondaydı son 1 yıla kadar.krediyle araba aldık,ev aldık annesi 20 milyar destek oldu sadece.buarada ben hep psikolojik şiddete maruz kaldım kişiliğim denen birşey kalmadı alttan ala ala ve o daha da azıttı son 3 yıldır peşisıra aldatılıyorum.hareketleri de fiziksel şiddete dönüştü ve ayrılalım diyordu hep ben yinede kızmız için katlanıp kabul etmiyordum.sonunda kızım içinde mutsuz verimsiz bir anne olmaya başladığımı farkettim ve benimde bir insan olduğumu ve kabul ettim ok dedim kredi borçlu evi kızımla bana bırak ben borcunu ödiyim sende arabayı al ayrılalım.hoop 180 derece döndü ve vazgeçti ayrılmaktan.buarada aramızda karı koca ilişkisine dair birşey kalmadı.yataklar ayrı sex yok fiziksel temas sarılma dahi yok.ben anlaşmalı boşanmak istiyorum ama bu adamı nasıl ikna edicem nolur bana akıl verin (

ben abartmıyorum böyle düşünceler yanlış diyorum genellemeye gerek yok bende boşanmış ve 2 çcocuklu bir anne olarak konusuyorum. kimse ailesi dağılsın istemez ama cocuklarımızı iyi yetistirmek için kendmizden başka kimseye ihtiyacımız yok daha güçlü olmak zorundayız. iyi yetişen cocugun sorunlu olacagını düşünmüyorum

Bende eşimden ayrıldım ve bunu çok ağır buldum. Ayrılığı eşim istedi. Başka biri ile tanışmış olduğu için. Bunu kabullenemedim. psikolojik destek aldım. sürekli psikolog değiştirdim ama 3. sünde iyi bir psikolog buldum ve üstesinden geldim. gerçekten çok iyiyim ve eski eşimle çocuğumuz için görüşerek birlikte bile çıkıyoruz. iletişimimiz düzeldi. duygu deseniz arkadaşlık gibi oldu . en azından nefret yok artık. psikoloğumunda dediği gibi, Eş olmayı bitirdik ama anne baba kalmak ebedi bir görev

Boşanmak istiyorum... Ama oğlum evimize gidelim dediği an yikliyor hersey,bütün gücüm tukeniyor. 3 haftadir ailemin evindeyim. Çok şükür oğluma bakabilecek isim gücüm de var ama oğlum babasindan bahsedince yerle bir oluyor herşey.

Merhaba kizlar. Ben daha bosanmadim davam sürüyor anlasamadık bir türlü. Bugün tvde bi programda bir adamin ortadan kaybolan babasıni aradığını gördüm. Programı çok ayrıntılı izlemedim ama üzüldüm. Kendi oglumu düsündüm babasi oglunu görmuyor , aramıyor , sormuyor. Yillar sonra ya benim oglumda baba pesine düşerde beni suclarsa diye cok korkuyorum. Cok etkilendim ve uzuldum. Basina boyle bisey gelen oldu mu?

offf offff bir tanede erkekler klubu olsada onlar yazissalar dertlesseler paylassalar boyle. ama nerde ya hakkatten biktiml aama ya bede bosanmak istiyorum kimsem yok boyle netlerde geziyorum dertlesiyorum falan filan. ama gercekten biktim ya bir kizim bir oglum var inanin surakli kizim icin uzuluyorum en fazla sadece oda dunyaya bir kiz omlarak geldi diye. tabiki evdeki sorunlar yuzunden ikisi icin cok uzulyorum ama kizimin kiz olmasi beni daha cok uzuyor varmi boyle bisey adaletsiz dunya

Sürekli kız çocuğunuzu düşünmeniz çok mantıksız.
Oda kız diye illa mutsuz mu olacak.
Erkekler haksızlığa uğramıyor mu?
Her şeyden önce kızınıza üzülmekten bi vazgeçin.
Ayrıca eğer bulunduğun durumu değiştiremiyorsan yada değiştirmiyorsan. Bu haliyle kabul etmeyi öğrenmelisin.
Ya memnun olmadığın hayatını değiştirmek için silkelenip mutlu olabileceğin duruma getirmelisin.
Yani gücüm cesaretim yok diyorsan, o haliyle kabul etmelisin. Her gün kendine eziyet etme her şey sende bitiyor.
Kusura bakmayın akıl vermiş gibi olmak istemem.. yaşınız kaç bilmiyorum ama... umarım her şey yoluna girer

Merhaba aranıza bende katılmak üzereyim ben 7 haftalık hamileyim ve boşanmak için karar aldık malesef Bebek konusunda kararsızım çocuklu mu daha kolay boşanmak yoksa çocuksuz mu bilmiyorum şuan o kadar büyük bir depresyondayım ki... Neye karar vermem gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bana bir şeyler söyleyin çocuk yaptığına pişman olan var mı keşke çocuk olmadan boşansaydım diyor musunuz?

Evet çalışıyorum memurum. Sizin çocuğunuz kaç yaşında?
Merhaba. Bende bosaniyorum 1 yildir ayriyiz. Bebegim dogduktan sonra hersey degisti ve bosanma karari aldim. Suan hala dava suruyo. Ben en guzel gunlerimin onun yüzünde n kötü gecirdim. Ama bebegim benim en degerlim. Onemli olan bebegi isteyerek yapmak. Ben 25 yasindayim ve 11 aydir bebegime bakiyorum. Bende memurum. Allaha sukur ekonomik gucum var. Seninde var. Bebegi isteyerek yaptiysan onun kalp atisini duydugunda heyecanlandiysan gerisi bos gelir. Iyi dusun herkes bu sorumlulugu kaldiramayabilir.

Bebeğe kim bakıyor siz çalışırken yani sosyal hayatın ne durumda her şeye vakit ayrabiliyor Musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…