- Konu Sahibi duvarklima
-
- #1.021
BEN ŞİMDİ KEŞKE KIZIM KÜÇÜKKEN BOŞANSAYDIM DİYORUM.EN AZINDAN DAHA KOLAY ALIŞIRDI.BENCE DÜŞÜN.2 aydir ayriyiz bosanmadik dava acmadik henuz ve 3 aylik bi kizim var.
Bosanmaya tam olarak karar vermis degilim ama bosanirsam ailemle kalicam gibi gorunuyo ve bu beni cok yoruyo.
Bosanmasam 4 yildir yasadiklarimla kurtulurmu bu evlilik diyorum anasina duskunlugu gecermi bi adamin?
Duzelirmi bilemiyorum.
sizleri okuyunca bazen umutlaniyorum bazen dahada caresiz hissediyorum.
Kizima uzuluyorum bi sans daha versemmi kizim icin diyorum
Cok mutsuzum...
İnşallah bu boşanma sürecınde bızım yaralanıp dibe vurdugumuz gunler gecıp sıra onlara da gelır..Benım kı mayıs sonunda evlenıyo bıle..
canım senin eşini onca yaptığından sonra sevdiğini sanmıyorum. Sana yapılan haksızlığa kaldıramıyorsun. Düşünmemeye çalış, bebişinede yansır. Emin ol senin hayatın çok daha iyi olacak.
Bende ayni dertten muzdaribim artik cok bunaldim bosansam cok seviyorum oyle biyle degil onsuz nefes alamam gibi geliyor bosanmasam artik sagligimdan olacam ailesyle beraber yasiyoruz ayreve cikalm diyorum annem babam olmadan mutlu olmam ben diyor o zaman ayrilalim dyorum sensiz yapamam dyor ayrilsam anne babasi ayri cocuklari goruyorum icim parcalaniyor offf of napacam ben bi akil verin nolur ailesinin bana yapmadigi kalmadi ama esim hep beni sucluyor napacam ben Allahim cok caresizim cok2 aydir ayriyiz bosanmadik dava acmadik henuz ve 3 aylik bi kizim var.
Bosanmaya tam olarak karar vermis degilim ama bosanirsam aille kalicam gibi gorunuyo ve bu beni cok yoruyo.
Bosanmasam 4 yildir yasadiklarimla kurtulurmu bu evlilik diyorum anasina duskunlugu gecermi bi adamin?
Duzelirmi bilemiyorum.
sizleri okuyunca bazen umutlaniyorum bazen dahada caresiz hissediyorum.
Kizima uzuluyorum bi sans daha versemmi kizim icin diyorum
Cok mutsuzum...
Boşanmış insanların çocukları nasıl oluyor ki? Yapıştırın kiri, onlar mimli sizin çocuklarınız bulunmaz hint kumaşı!.Bende ayni dertten muzdaribim artik cok bunaldim bosansam cok seviyorum oyle biyle degil onsuz nefes alamam gibi geliyor bosanmasam artik sagligimdan olacam ailesyle beraber yasiyoruz ayreve cikalm diyorum annem babam olmadan mutlu olmam ben diyor o zaman ayrilalim dyorum sensiz yapamam dyor ayrilsam anne babasi ayri cocuklari goruyorum icim parcalaniyor offf of napacam ben bi akil verin nolur ailesinin bana yapmadigi kalmadi ama esim hep beni sucluyor napacam ben Allahim cok caresizim cok
mrb canım bende senınle aynı durumdayım suan ne yaptınız esınle barıstınızmı acabamerhaba bende eşimle boşanma aşamasındayım. 10 gün oldu ayrıyız ailemin yanına döndum. nasıl altından kalkacağım bilmiyorum. bi zamanlar en cok sevdiğim güvendiğim insan simdi bana düşman oldu. nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Herkese merhaba. Benim eşim de 5 yıl boyunca düne kadar çok mutlu aşık bi insandı. 2 gün önce ufak bi kavga yaşadık ve bir anda ben ayrilcam dedi geldi eşyalarını toplayıp gitti. Oğlum 28 aylık. Oğlum için geri dön dedim yalvardim ama yok. Sana katlanamiyorum diyor. Isim iyi çok şükür çocuğuma bakarım. Ama çok çok üzülüyorum. Eşimle 18 yaşında tanıştım. 5 senedir evliyiz. Bana sürekli bahane uyduruyor. Başka birisi olduğundan suphelenedim. Bana anlaşmalı boşanalim diyor. Bende şu an çok sınırlı olduğum için avukat tutup boşanmaya karşı çıksam mi diye düşünüyorum. Ama bir yandan da bu süreç oğlumu ve beni yıpratir mi acaba bilmiyorum. Neyse tek olmadığımı öğrendiğim için biraz rahatladım. Sizlere teşekkür ederim
ben de aynı durumdayım.mrb canım bende senınle aynı durumdayım suan ne yaptınız esınle barıstınızmı acaba
allah hayırlısını versin.Sizlerle aynı durumdayım. 4 aydır başka şehirlerde ayrı yaşıyoruz. Arada bir gelip kızını görüyor. Henüz boşanmayı konuşmadık. Benim tek derdim ailesinin, arkadaşlarının bulunduğu şehirden ayrılıp başka bir şehre gitmekti. Çünkü orada bize vakit ayırmıyordu. Hep meşgulüm diyor. Yiyip içip geziyordu. Ben hem o şehirde yalnızdım, hem kızımla hem de evle uğraşmak zorundaydım. Tek istediğim biraz ilgi ve şefkatti onu da çok gördü. Ben işe git gel, kızımı kreşten al, alışveriş yap, yemek yap, kızımı yedir, yıka uyut uğraşırken evde gece yarılarına kadar ya ailesiyle hahaha yada bir cafe de arkadaşlarıyla hihihi. Buna dayanamadım. 4 senedir kızım doğduğundan beri durumumuz bu. Zaten eve gelse bile ne sevgi gösterisi ne bir gülücük. Kızıyla oynar internete girer saatlerce telefonda konuşur ve yatardı. Bende tayinimi alıp çıktım oradan. Şimdi başka bir şehirde düzenimi kurmaya çalışıyorum. Bakalım daha neler yaşayacam. İleride kızımın beni suçlamasından korkuyorum. Bu yüzden de davayı o açsın istiyorum.
Allah hepimize sabır versin.
allah hayırlısını versin.
belki de istediğiniz ondan ilgi görmek değil gerçekten onu hayatından çıkarmakrı.
baksana zaten seninle bi münasebeti yok ki.şimdi gittiğin şehirde de aynı şeyleri yaşıayacaksın.ama en azından eşinin yaptığı kötü davranışları görüp moralin bozulmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?