Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

biz evlenirken eşim bana söz verdi kumar oynamicam diye.Ama bırakın kumarı içkiye de başladı.kızımla hamileyken yaklaşık 20.000 tl lik borç yaptığını öğrendim.o ara abimi kaybettim ve yaşadıklarım yüzünden eşimin yaptıklarını gözardı ettim.söz verdi artık oynamicak diye.ama sonra bankalardan kredi çektiğini,kartlarının limitlerini doldurduğunu öğrendim.yaklaşık yılda 2-3 kez söz verir ama ben onu affedince gene başlar.bize 60.000 liraya mal oldu özel zevki.hala oynuyor.azar azar oynuyorum diyor.bana göre yaptığı borçlardan sonra 1 liralık bile oynanamay hakkı yok.bide hafta 1-2 içer.ona ve ailesine göre normal.ben kabullenemedi.tabi kızım 7 yaşında oldu ve eşim bunca sene aynı şeyleri yaptı durdu.içip kumarda kaybedince hakaretler tehditler başladı.bazen beni boşanmakla tehdit etme ne yapacaksan yap diyor.ona göre şuçlu benmişim.yani o kumar oynayıp ben yakalayınca inkar etmeyip itiraf ediyormuş.buna rağmen ben ilgi göstermiyormuşum.bilemiyorum ama bana göre hatalı değilim.insan canını inciten birine hiç bi şey olmamış gibi davranır mı?artık ona güvenmiyorum.her şey bi yana kızım tartışmanızdan bıktım diyor artık.babasına lütfen artık içip idda oynama diyor.boşanmak istiyorum.ama bazen çok kararsız hissediyorum.sonuçta çalışıp evi geçindiren benim.onun parası borçlarına gidiyor.ev ile ilgili harcama yap desem param mı var diyor.ama hafta 50-100 lira içki ve idda parası veriyor.bunca yıl bide hakaretlerine katlandım hatta bi kere küfür bile etti.ne yapmalıyım bilmiyorum.son zamanlarda da hafta sonlarını ya kahvede ya abisinin yanında geçiriyor.neymiş bi hafta sonu varmış.sanki hafta içi bizi görüyorda.ikimizde çalışıyoruz.

BEN ŞİMDİ KEŞKE KIZIM KÜÇÜKKEN BOŞANSAYDIM DİYORUM.EN AZINDAN DAHA KOLAY ALIŞIRDI.BENCE DÜŞÜN.

İnşallah bu boşanma sürecınde bızım yaralanıp dibe vurdugumuz gunler gecıp sıra onlara da gelır..Benım kı mayıs sonunda evlenıyo bıle..

İnşallah bu boşanma sürecınde bızım yaralanıp dibe vurdugumuz gunler gecıp sıra onlara da gelır..Benım kı mayıs sonunda evlenıyo bıle..
canım senin eşini onca yaptığından sonra sevdiğini sanmıyorum. Sana yapılan haksızlığa kaldıramıyorsun. Düşünmemeye çalış, bebişinede yansır. Emin ol senin hayatın çok daha iyi olacak.

sevmıyorum,nefret bıle etmıyorum artık nötrüm acıyorum ona sadece...Bebege yansıyan sey aılemle yasamanın verdıgı gerılme ve işe gıremeyıp devamlı eve tıkılma sorunum

Bende ayni dertten muzdaribim artik cok bunaldim bosansam cok seviyorum oyle biyle degil onsuz nefes alamam gibi geliyor bosanmasam artik sagligimdan olacam ailesyle beraber yasiyoruz ayreve cikalm diyorum annem babam olmadan mutlu olmam ben diyor o zaman ayrilalim dyorum sensiz yapamam dyor ayrilsam anne babasi ayri cocuklari goruyorum icim parcalaniyor offf of napacam ben bi akil verin nolur ailesinin bana yapmadigi kalmadi ama esim hep beni sucluyor napacam ben Allahim cok caresizim cok

Boşanmış insanların çocukları nasıl oluyor ki? Yapıştırın kiri, onlar mimli sizin çocuklarınız bulunmaz hint kumaşı!.

Ben kseyi mimliyirum lutfen bu konuda hassassiniz ona veriyorum bu tepkinizo etrafimda birsuru anne babasi ayro cocuklar var hepso de pedagogdan destrk aliyor biri varki kuzenimin kozi 13 yasinda babam bni istemiyor dye hayata kustu anneye gelse babayi istoyor babaya gtseanneyi istoyot ben sadece bu zorlu sireci nasil kaldrablirim bu ise kalkismali miyim somnucu ne olur onu ogrenmek istedim ama anlasilan yanlis yerdeyim

merhaba bende eşimle boşanma aşamasındayım. 10 gün oldu ayrıyız ailemin yanına döndum. nasıl altından kalkacağım bilmiyorum. bi zamanlar en cok sevdiğim güvendiğim insan simdi bana düşman oldu. nasıl bu hale geldik anlamıyorum

mrb canım bende senınle aynı durumdayım suan ne yaptınız esınle barıstınızmı acaba

aynı durumdayız.bende düşünmekten kafayı yiyeceğim.nasıl bu hale geldi bilmiyorum. bi gelişme varmı sizde

mrb canım bende senınle aynı durumdayım suan ne yaptınız esınle barıstınızmı acaba
ben de aynı durumdayım.
ikimiz de boşanmak istiyoruz.ama 1 yıl eylülde dolacak.3 ay beklicez.
kpss ye kadar ailemin yanındayım.
,sonra alanyaya geçicem kardeşimin yanına.
boşanmaktan çok atanamıcak olmam üzüyo beni

Bende bosanacam sanirım ewlilikte saygı olmaynca olmuyo sewgide bitio.tek istegm cocugumun en en az etkilenmesicocugu kucuk olupta bosanmakta kararlı olanlar hic dusunmesn bence kzm 2 yasndayken bitrmedgme cok pişmanım

Sizlerle aynı durumdayım. 4 aydır başka şehirlerde ayrı yaşıyoruz. Arada bir gelip kızını görüyor. Henüz boşanmayı konuşmadık. Benim tek derdim ailesinin, arkadaşlarının bulunduğu şehirden ayrılıp başka bir şehre gitmekti. Çünkü orada bize vakit ayırmıyordu. Hep meşgulüm diyor. Yiyip içip geziyordu. Ben hem o şehirde yalnızdım, hem kızımla hem de evle uğraşmak zorundaydım. Tek istediğim biraz ilgi ve şefkatti onu da çok gördü. Ben işe git gel, kızımı kreşten al, alışveriş yap, yemek yap, kızımı yedir, yıka uyut uğraşırken evde gece yarılarına kadar ya ailesiyle hahaha yada bir cafe de arkadaşlarıyla hihihi. Buna dayanamadım. 4 senedir kızım doğduğundan beri durumumuz bu. Zaten eve gelse bile ne sevgi gösterisi ne bir gülücük. Kızıyla oynar internete girer saatlerce telefonda konuşur ve yatardı. Bende tayinimi alıp çıktım oradan. Şimdi başka bir şehirde düzenimi kurmaya çalışıyorum. Bakalım daha neler yaşayacam. İleride kızımın beni suçlamasından korkuyorum. Bu yüzden de davayı o açsın istiyorum.
Allah hepimize sabır versin.

allah hayırlısını versin.
belki de istediğiniz ondan ilgi görmek değil gerçekten onu hayatından çıkarmakrı.
baksana zaten seninle bi münasebeti yok ki.şimdi gittiğin şehirde de aynı şeyleri yaşıayacaksın.ama en azından eşinin yaptığı kötü davranışları görüp moralin bozulmayacak.

9 yıl önce severek evlendiğimizde böyle değildi. Daha ilgili ve sevgiliydi. Vicdanlıydı. Ailesinin şehrine taşındığımızda herşey değişti. Hamileyken başladı kötü davranışları, çoğu akşam beni evde yalnız bırakıp gidiyordu. Git gide arttı. Ailesiyle konuşmaya çalıştım ama oğullarının tarafında oldular.
Evet çok üzdü beni hemen her gece ağlamaktan bıktım. Şimdi gözümden uzak olduğu için üzülmüyorum eskisi gibi. Ama kızımın üzüldüğünü görmek içimi yakıyor. Parkta ne zaman bir baba görse benim babam ne zaman gelecek diyor.
Şimdi o kadar emeğe, o kadar yıla, hayallerime ve ençok ta kızıma üzülüyorum. Belki akıllanıp ailesinin kıymetini anlar diye geçiyor kalbimden. Ama aklım asla dönmeyeceğini ailesinden ayrılmayacağını biliyor. Şimdilik bekliyorum. Sadece bekliyorum kafamın durulmasını. Ve dediğim gibi kızım beni suçlamasın önce o açsın davayı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…