Boşanmış anneler çocuğum 27 aylık ve boşanıyorum. Boşanma sonrası neler yaşadınız? evladınız etkilendi mi?

benim de şuan 28 aylık oğlum var,
eşim boşanmak istiyor, benim şikayetlerimden ve isyanlarımdan dolayı ,
evden git bi süre ayrı yaşayalım demiştim,
o da madem öyle tamamen bitsin dedi,
suçlu hissetmediğim halde özür diledim gel eve dedim dört beş kere,
ama dönüş yok bitti seni memnun edemedim sen bitrdin ben değil diyor
ev tutmuş:KK43:
ben de konuna baktım ama siz hala evli imişsiniz
Ben başka şehirde olduğum için zaten 2 senedir ayrı yaşıyoruz. Ama sizin durum daha farklı eşiniz hemen atlamış sanki bahane aramış. Ben kötü bir yerdeyim eş durumu yapmama az kaldı. O yüzden beklemedeyim. Bir şans daha vermiştim iyi de gidiyordu ama göstermelikmiş. Gider gitmez düzenimi kurup yol vereceğim. En azından bana bir kere faydası olsun

Eş kişisi bugün 2 aydan sonra iletişime geçti. Benden özür bile dilemedin diye başlayan bir sözde barışma mesajı çekmiş. Hanımlar ben 1 yıl daha bekleyip eş durumu yapıp babasının olduğu yere gitmek istiyordum çünkü ailem de oradaydı hatırlarsanız. Ama mesajına karşılık barışma taraftarı olmayınca 1 yıl beni beklemeyeceğini işi bırakıp başka şehire gideceğini söyledi. Bu benim için beklenen bir durumdu tabi. Yani bu yaz bu iş bitiyor. Ben de inşallah mutlu bir hayata kavuşuyorum oğlumla birlikte. Kendisi oğlunu da görmek istemiyormuş. Oğlum kayınpederimi çok sever. Oğlum dedemi arayalım dediğinde arıyoruz. O bile batmış adama bir daha arama dedi. Ne diyeyim? Umarım oğlumun içindeki hayat dolu sevecen çocuk bunlar yüzünden yaralanmaz. Tek dileğim bu.

Eş kişisi bugün 2 aydan sonra iletişime geçti. Benden özür bile dilemedin diye başlayan bir sözde barışma mesajı çekmiş. Hanımlar ben 1 yıl daha bekleyip eş durumu yapıp babasının olduğu yere gitmek istiyordum çünkü ailem de oradaydı hatırlarsanız. Ama mesajına karşılık barışma taraftarı olmayınca 1 yıl beni beklemeyeceğini işi bırakıp başka şehire gideceğini söyledi. Bu benim için beklenen bir durumdu tabi. Yani bu yaz bu iş bitiyor. Ben de inşallah mutlu bir hayata kavuşuyorum oğlumla birlikte. Kendisi oğlunu da görmek istemiyormuş. Oğlum kayınpederimi çok sever. Oğlum dedemi arayalım dediğinde arıyoruz. O bile batmış adama bir daha arama dedi. Ne diyeyim? Umarım oğlumun içindeki hayat dolu sevecen çocuk bunlar yüzünden yaralanmaz. Tek dileğim bu.
Çok üzücü bir durum gerçekten..
Kendi evladına bunu reva gören adam adam değildir.
Nasıl oğlunu görmek istemiyormuş ya kafaya bak!

ALLAH bildiği gibi yapsın, size oğlunuzla mutlu bir hayat dilerim.

Benim bir arkadaşım var doğumdan 3 ay sonra terketti eşi aramaz sormaz bu erkekler neden bosnainca copsuz üzüm oldum sanar ki karakter yoksunu olmak bu kadar kolay mı hiç mi geceleri uykuları kacmiyor acaba?

Benim bir arkadaşım var doğumdan 3 ay sonra terketti eşi aramaz sormaz bu erkekler neden bosnainca copsuz üzüm oldum sanar ki karakter yoksunu olmak bu kadar kolay mı hiç mi geceleri uykuları kacmiyor acaba?
Ne sebep gösterip terketmiş peki ?
Ne kadar acı
Boşandılar mı

Ne sebep gösterip terketmiş peki ?
Ne kadar acı
Boşandılar mı
4 yıl oldu ayrılar zaten nisanliyken ayrılmışlardi düğüne 3 hafta var diye yeniden barıştılar işte kiyamadilar bence yaptıkları emeklere cocuk inanılmaz geçimsizdi bence son zamanlarda sevgi de bitmişti ama arkadaşım kopamadi ya cahil bir de kayinvalide vardı berbat bir evlilik hayatı oldu zaten saçma sapan iftiralar attı kıza gitti

Bir fikrim yok. Benim sinirlenmem için yapıyordur muhtemelen. Madem öyle çocuğu da silerim diyor. Ama bundan etkilenen ben değilim. Çocuğum etkilenecek. Bu tarz insanlar keşke hiç evlilik hayali kurmasalar da kızların başını yakmasalar.

4 yıl oldu ayrılar zaten nisanliyken ayrılmışlardi düğüne 3 hafta var diye yeniden barıştılar işte kiyamadilar bence yaptıkları emeklere cocuk inanılmaz geçimsizdi bence son zamanlarda sevgi de bitmişti ama arkadaşım kopamadi ya cahil bir de kayinvalide vardı berbat bir evlilik hayatı oldu zaten saçma sapan iftiralar attı kıza gitti
Sonradan evlendi mi arkadaşınız? Umarım mutlu olur.

Yakında boşanacağım ve 27 aylık bir oğlum var. Çözemediğimiz problemler yüzünden birbirimizin yüzüne bakamayacak hale geldik. Boşanacak olmam beni rahatlatıyor ve mutlu ediyor ancak oğlum için endişeliyim görev gereği eşimden farklı bir şehirdeyim. Oğlum babasını zaten çok az görebiliyor. Ancak bu durumu yaşayan anneler nasıl üstesinden geldiniz neler yaşadınız? Bunu bilmek önümü aydınlatacak diye düşünüyorum sevgiler...
Konuyla alakasız ama şu yaşına girmiş çocuklara neden hâlâ aylık derler acaba? 2.5 yaşında demek varken.

Konuyla alakasız ama şu yaşına girmiş çocuklara neden hâlâ aylık derler beni gıcık ediyor.2.5 yaşında demek varken ? Hesap yapıyoruz durup dururken.
😅güldürdünüz. Benimki biraz mesleki. 69 ayını dolduran çocuklar ilkokula kayıt yaptırabilir diyoruz mesela ya da okul öncesi ya da kreş durumları için de aylık söylemler var. Aşı takvimleri falan da aylık olarak o yüzden bir süre daha aylık hesaba devam.

Erkekler boşanınca genelde çocuğa ilgiside bitiriyor buna hazır olun illa öyle olacak değil ama uzakta olacaksa sıkıntı yani ne diyim hakkınızda hayırlısı çocuk şuan etkilenmez yaşı küçük ama illaki bir etkisi olur ama mutsuz evde büyümesinden iyidir.

Erkekler boşanınca genelde çocuğa ilgiside bitiriyor buna hazır olun illa öyle olacak değil ama uzakta olacaksa sıkıntı yani ne diyim hakkınızda hayırlısı çocuk şuan etkilenmez yaşı küçük ama illaki bir etkisi olur ama mutsuz evde büyümesinden iyidir.
Katılıyorum size. Küçükken babası üstüme doğru gelip şiddete kalkışmıştı. Oğlum da kapıda oyun zannedip gülüyordu. Şu an böyle bir şey yaşarsam ondaki travmayı düşünemiyorum

Katılıyorum size. Küçükken babası üstüme doğru gelip şiddete kalkışmıştı. Oğlum da kapıda oyun zannedip gülüyordu. Şu an böyle bir şey yaşarsam ondaki travmayı düşünemiyorum
Öyle baba göreceğine görmese daha iyi kendi ilgilenmek isterse teşvik edersiniz sizde istemezsede kendi bilir ama mutlaka çocuğun geleceği için nafaka alın almamazlıj etmeyin o nafakayı çocuğun babasıysa baksın.

Sonradan evlendi mi arkadaşınız? Umarım mutlu olur.
Yok evli değil hayatında biri olsun istiyor ama ruhen de hazır değil bence şu an ikinci evliliği çok istiyor ama bazen olmadik insanlara katıldığı oldu o yüzden ben hazır olduğunu da pek görmüyorum hata yapacak gibi şu an evlenirse

Öyle baba göreceğine görmese daha iyi kendi ilgilenmek isterse teşvik edersiniz sizde istemezsede kendi bilir ama mutlaka çocuğun geleceği için nafaka alın almamazlıj etmeyin o nafakayı çocuğun babasıysa baksın.
Nafaka verecek biri değil. Bir arabası var evliyken aldı hala borcunu ödüyor ev kira zaten ama eşyaları var. Bana da herhangi bir şey vereceğini düşünmüyorum.

Nafaka verecek biri değil. Bir arabası var evliyken aldı hala borcunu ödüyor ev kira zaten ama eşyaları var. Bana da herhangi bir şey vereceğini düşünmüyorum.
O vermicek zaten mahkeme bağlayacak işi gücü yok mu 3-5 de olsa yine hiç yoktan iyidir.

O vermicek zaten mahkeme bağlayacak işi gücü yok mu 3-5 de olsa yine hiç yoktan iyidir.
İşi gücü var elbette. Ama ben anlaşmalı boşanmak istiyorum avukatsız halletmek adına. Öncesinde de protokolde her şeyi sorunsuz halletmem lazım. Anlaşma konusunda da oldukça zıt gidecektir. Beni sinir etmek için

Yakında boşanacağım ve 27 aylık bir oğlum var. Çözemediğimiz problemler yüzünden birbirimizin yüzüne bakamayacak hale geldik. Boşanacak olmam beni rahatlatıyor ve mutlu ediyor ancak oğlum için endişeliyim görev gereği eşimden farklı bir şehirdeyim. Oğlum babasını zaten çok az görebiliyor. Ancak bu durumu yaşayan anneler nasıl üstesinden geldiniz neler yaşadınız? Bunu bilmek önümü aydınlatacak diye düşünüyorum sevgiler...
Ben tanımadan büyüdüğüm için çok şanslı ve mutluyum. Gram üzüntü eksiklikte hissetmiyorum muhtemelen oğlunuz gibi azda olsa beraber vakit geçirmiş olsaydım belki üzülebilirdim ama tanımayınca bi şey hissetmiyor insan. Ama şöyle de bi gerçek var çocuk mutsuz ve tartışmanın yoğun olduğu bir ortamda çok daha kötü özgüvensiz büyüyor aslında. İlk başlarda elbette arar babasını ama elbet alışır en azından huzurla büyür. Kavganın olduğu ya da küçük tartışmalar bile olsa bunun sürekli olduğu durumlarda çocuk gerçekten çok fazla etkileniyor. Ben annem boşandığı için mutluyum :)

Back
X