- 25 Aralık 2017
- 58
- 17
- 3
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
-
Gorusmuyor olmalarina uzuldum ama zarari dokunuyorsa cocuga belki de gorusmemeleri iyidir..Cocuk belli bir yastan sonra sormaya basliyor. Cocuga cocuk muamelesi yapmadan karsinizda arkadasiniz var gibi sorduklarina cevap verirsiniz. Ara ara bir seyler soruyorlar. Sonra zaten kafada bir seyler toplaniyor cocugun. Benimkide 5 yasindaydi. Ilk baslarda sormadi. 11 12 yasindan sonra sordu. Ne sorduysa durustce cevap verdim. Ilk baslarda cok nadirde olsa benim zorumla kirk yilda bir goruyordu babasini. Sonradan istemedi. Yillardir gorusmuyor.
Aslinda simdi geriye donup baktigimda cok ezdirdigimi dusunuyorum keske ilk siddet gordugumde bunlari yapsaydim.Ne kadar susarsan taviz verirsen o kadar artarak geliyor ustune ...Hep iyilerle karşılaşmanı dilerim. Kendini ezdirmemişsin gerçekten tebrikler diyorum tekrar keşke şiddet gören herkese örnek olsanız
Fiziksel şiddet de çok ciddi bir sorun. Siz ayrı yaşayın eşinizi zorla terapiye gönderin terapi görmesi şiddet eğilimini baskılaması veya yönlendirmesi lazım bunu öğrenmeli. Sonra baktınız hala aynı hamam aynı tas boşayın gitsin en azından ben denedim olmadı dersinizEvet ailemin yanina geldim bebegimle.çalisiyorum maddi durumum iyi denilebilir
Zaten en son evlilik terapistine gidelim dedigim icin siddet gordum.oncesinde de ne yaptiysam destek alamadim aldiramadimFiziksel şiddet de çok ciddi bir sorun. Siz ayrı yaşayın eşinizi zorla terapiye gönderin terapi görmesi şiddet eğilimini baskılaması veya yönlendirmesi lazım bunu öğrenmeli. Sonra baktınız hala aynı hamam aynı tas boşayın gitsin en azından ben denedim olmadı dersiniz
Ah keske boyle olmasaydi. Elimde olsa butun yuvalara mutluluk dagitirdim yemin ederim. Benim kuzenim ayrildi esinden 2 tane yavrusu var. Cocuklar surekli babalarini sordu gostermedigi zaman cok hircin oluyolardi surekli agliyorlardi. Babalari da ilgisiz sorumsuz adamin teki. Cocuklar 3 4 yil pesinden kostular babalarinin. Ama adam hic orali olmadi. Simdiyse yuzune bakmiyorlar adamin. Yani demem o ki, sen yine yapman gerekeni yap. Yavrunun gozunde kotu bir anne olma. Birak yavrun farketsin babasinin nasil biri oldugunu. Insallah cok mutlu olursunuzSelamlar kadinlar kulubu 2 yillik evliligim bitiyor.Fiziksel şiddetin oldugu bir evlilikti ve 4 aylik cocugumuz var bir aydir ayriyiz kendisi cocuk icin birlesmeyi defalarca teklif etti ben ama kendisinin degismedigini goruyorum .Bir cocugu babasindan uzak yetistirmek benim icin kabul edilebilir bir sey degildi ama hayat beni de buraya getirdi cocugumun da siddet gormesini istemiyorum ama ileride beni suclamasindan korkuyorum .bosanmis ve yavrusu olanlar tecrubelerini paylasabilirler mi? Cocugunuz babam bizimle neden yasamiyor diyor mu ?en onemlisi siz ne diyorsunuz?
Keske ... mutluluk bu kadar zor olmamaliydi... insallah cok tesekkurlerAh keske boyle olmasaydi. Elimde olsa butun yuvalara mutluluk dagitirdim yemin ederim. Benim kuzenim ayrildi esinden 2 tane yavrusu var. Cocuklar surekli babalarini sordu gostermedigi zaman cok hircin oluyolardi surekli agliyorlardi. Babalari da ilgisiz sorumsuz adamin teki. Cocuklar 3 4 yil pesinden kostular babalarinin. Ama adam hic orali olmadi. Simdiyse yuzune bakmiyorlar adamin. Yani demem o ki, sen yine yapman gerekeni yap. Yavrunun gozunde kotu bir anne olma. Birak yavrun farketsin babasinin nasil biri oldugunu. Insallah cok mutlu olursunuz
konu sahibinin eşi ölmğyor yalnız sadece boşanıyor. Çocuk babasız büyümeyecek :)Ben bababisiz buyudugum icin cok iyi biliyorum babasizin ne oldugu hep bir yanin eksik oluyor ve kendini gucsuz hissediyon ben anneme hic gostermezdim babasizligi ama uyurken hep uzulurdum annesiz ne Kadar zorsa babasiz ayni derece zor anne ve baba yerini hickimse alamaz Allah kolaylik versin cok zor bir durum
Baba zaten dogru duzgun aramadi. Arada baska kadinda vardi. Maddiyattan kacti her turlu yani. Hersey para degil ki. Cocugumun psikolojisini hic dusunmedi. Sonrada oglum istemedi. Daha once burada bir kac kez paylasmistim. Meslek sahibi oldugunu ogrendiginde gorusmek istedi araya araci koydu. Bu kez yine oglum istemedi. Ben baba nasil birsey bilmiyorum. Bu yastan sonrada bana baba lazim degil dedi. (22 yasinda simdi )Gorusmuyor olmalarina uzuldum ama zarari dokunuyorsa cocuga belki de gorusmemeleri iyidir..
Baba bir iki kere gelip sonra hic gorusmez genelde buyle oluyor her gun Ev’e gelip gormesiyle ayni degil bide baskasiyla evlendimi tam unutur cocugunu maalesef buylekonu sahibinin eşi ölmğyor yalnız sadece boşanıyor. Çocuk babasız büyümeyecek :)
Masallah buyumus kendini kurtarmis :) benim icin erken sanirim ama oglum buyuyup evlendiginde yalniz kalacagimi dusunuyorum bir de . Siz de dusunuyor musunuzBaba zaten dogru duzgun aramadi. Arada baska kadinda vardi. Maddiyattan kacti her turlu yani. Hersey para degil ki. Cocugumun psikolojisini hic dusunmedi. Sonrada oglum istemedi. Daha once burada bir kac kez paylasmistim. Meslek sahibi oldugunu ogrendiginde gorusmek istedi araya araci koydu. Bu kez yine oglum istemedi. Ben baba nasil birsey bilmiyorum. Bu yastan sonrada bana baba lazim degil dedi. (22 yasinda simdi )
bu şekilde anlattığınız bir baba zaten adam olamamış bir babadır. Anne boşanmasa bile çoçuğa o hayatı zehir eder o baba. Net söylüyorumBaba bir iki kere gelip sonra hic gorusmez genelde buyle oluyor her gun Ev’e gelip gormesiyle ayni degil bide baskasiyla evlendimi tam unutur cocugunu maalesef buyle
maşallaj Dalyan gibi bir delikanlı olmuş desenize :)Baba zaten dogru duzgun aramadi. Arada baska kadinda vardi. Maddiyattan kacti her turlu yani. Hersey para degil ki. Cocugumun psikolojisini hic dusunmedi. Sonrada oglum istemedi. Daha once burada bir kac kez paylasmistim. Meslek sahibi oldugunu ogrendiginde gorusmek istedi araya araci koydu. Bu kez yine oglum istemedi. Ben baba nasil birsey bilmiyorum. Bu yastan sonrada bana baba lazim degil dedi. (22 yasinda simdi )
O zaman ayrı evlerde miydiniz. Şimdi evleri ayırmışsanız anladığım kadarıyla. İşte eve dönmemin tek koşulu senin gerçekten de değiştiğini görmem demeniz lazım. Şunlar şunlar şartlarım işine gelirse kabul et gelmezse hadi byZaten en son evlilik terapistine gidelim dedigim icin siddet gordum.oncesinde de ne yaptiysam destek alamadim aldiramadim
Biz babam ve oglum yasiyoruz. Babama da bakiyorum 85 yasinda. Iki erkek bana yetiyor :)) Oglum evlenip gitse bile bu yastan sonra baska bir erkegi cekemem gibi geliyor. Bekar ve hür yasamak istiyorum. Canim istediginde kapimi kilitleyip cikip gitmek istiyorum. Turlara katilirim gezerim tozarim. Belli bir yastan sonrada huzurevi tercihim. Oglum seni birakmam asla diyor. Bende asla oglumla gelinimle oturmam diyorum. Iyi gecinmek varken kotu olursun sonra. O zamqnlar gelsinde bakicaz artik basimizin caresine :))Masallah buyumus kendini kurtarmis :) benim icin erken sanirim ama oglum buyuyup evlendiginde yalniz kalacagimi dusunuyorum bir de . Siz de dusunuyor musunuz
2 yildir ilk kez ayriyiz hersey kendi evimizde yasandi.artik o da aramiyor zaten bi 15 gun ugrasti mesajla telefonla o kadar...O zaman ayrı evlerde miydiniz. Şimdi evleri ayırmışsanız anladığım kadarıyla. İşte eve dönmemin tek koşulu senin gerçekten de değiştiğini görmem demeniz lazım. Şunlar şunlar şartlarım işine gelirse kabul et gelmezse hadi by
:) hayirlisi olsun diyelim Allah mutlulugunu gostersin insallah oglunuzun .. siz bekar bir anne olarak onu ne zorluklarla buyuttugunuzu ben dusunebiliyorum suan.beni bekleyen zorluklar...zaten asla bir daha evlilik falan dusunmuyorumBiz babam ve oglum yasiyoruz. Babama da bakiyorum 85 yasinda. Iki erkek bana yetiyor :)) Oglum evlenip gitse bile bu yastan sonra baska bir erkegi cekemem gibi geliyor. Bekar ve hür yasamak istiyorum. Canim istediginde kapimi kilitleyip cikip gitmek istiyorum. Turlara katilirim gezerim tozarim. Belli bir yastan sonrada huzurevi tercihim. Oglum seni birakmam asla diyor. Bende asla oglumla gelinimle oturmam diyorum. Iyi gecinmek varken kotu olursun sonra. O zamqnlar gelsinde bakicaz artik basimizin caresine :))
Hemde nasil. Inanin evladim diye soylemiyorum. Yakisikli saygili durust efendi yardim sever arkadas dost gibi. Nazar degecek diye aklim cikiyor Bazen diyorum ki ben prens yetistirmisim :))maşallaj Dalyan gibi bir delikanlı olmuş desenize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?