Boşanmis anneler yardimm:(

:) hayirlisi olsun diyelim Allah mutlulugunu gostersin insallah oglunuzun .. siz bekar bir anne olarak onu ne zorluklarla buyuttugunuzu ben dusunebiliyorum suan.beni bekleyen zorluklar...
Inan bi anlatsam roman olur derler ya. Oyle zorluklarla buyuttum. Eski yorumlarimda ustten derinlere inmeden yaziyorum. Eksiklenmesi hic dedim. Bir dedigini iki etmedim. Simdi oda bana oyle. Cocuga ne verirseniz onu alirsiniz. Arkadas olun ona.

Bir evlilligin bitmesinde hem kadinin hemde erkegin sucu var tek tarafli hafta yoktur kimse kalkipta Ben burda yanlis yaptim demiyor erkekleri suclayarak bir yere varilmiyor
sen hayırdır?? Açtığın tüm konularda ha bire bi erkekleri dinlesek omlara sorsak, erkekler haksız dğeil yazmışsın. Böyle konular açmışsın???????

Hemde nasil. Inanin evladim diye soylemiyorum. Yakisikli saygili durust efendi yardim sever arkadas dost gibi. Nazar degecek diye aklim cikiyor Bazen diyorum ki ben prens yetistirmisim :))
ayy benim 1.5 yaşındaki küçük prensim de büyür de böyle Dalyan gibi olur mu acep :)) maşallaj diyorum size tekrar. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmuşsunuz

ayy benim 1.5 yaşındaki küçük prensim de büyür de böyle Dalyan gibi olur mu acep :)) maşallaj diyorum size tekrar. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmuşsunuz
Hemde nasil olur annesiii :)) Sonra siz bile sasirip kalirsiniz. Benmi dogurdum bunu dersiniz ovunursunuz :)))
1.5 yasinda dediniz ya simdi ne tatlidir o mis kokulu :))

Bir evlilligin bitmesinde hem kadinin hemde erkegin sucu var tek tarafli hafta yoktur kimse kalkipta Ben burda yanlis yaptim demiyor erkekleri suclayarak bir yere varilmiyor
Tabii ki hic bir sey tek tarafli degildir ama bu saglikli iliskiler icin gecerli bence siz hic biri tarafindan siddet gordunuz mu siddetin hissettirdikleri cok baska ve sizin deyiminizle "yanlis yapildiginda" siddet cozum yolu asla degildir.

Tek tarafli olanda var canim. Ben gorumcemin kaynimin eltimin kaynanamin yaninda 5 10 tane soru sordum. Sadece evet hayir diyeceksin dedim.Tum sorduklarima cevap verdi herkeste duydu. Basi onunde 4/4 luksun ama ayrilmak istiyorum dedi. Ondan sonrada omrun boyunca yuzun gulmesin dedim kapiyi carptim ciktim gittim o evden. Mahkeme gunu bile beni akrabama ovmus. Bosandik evet. Benim yasimda bir kizla yatmis kalkmis kadinla evlenmek zorunda kaldi.

Bir tanıdığımın 3 kızı vardı. Kadına şiddet uyguluyordu eşi sürekli. 3. çocuğu doğduktan kısa bir süre sonra ayrılmışlar. çocuklar küçük babasız olmaz diye tekrar barışmışlar çok önceden. Adam bir iki ay sonra aynı olmuş. Yine dayak şiddet. Aradan yıllar geçti. Üstelik kızlar büyüyüdüğünde annelerine vurmaya kalkınca baba araya giriyorlardı onlarda dayak yiyordu. Böyle yıllar sürdü. Kızlar iş güç sahibi oldu. Sonra kızlar ayrı ev tuttular annenin haberi yok tabi ilk başta cesaret edemez. hemen bir iki eşya almışlar annelerini aldılar. 3 gün içinde ayarladılar işe gidiyoruz diye çıkmışlar hallettiler. Baba eve geldi bi baktı kimse yok. Komşulara sormuş. Neyse uzattım boşandılar tabi. Ama kızlar heeep derlerdi. Keşke bu kadar şiddetin içinde büyümeseydik keşke ilk gittiğinde boşansaydı.

Çocuğunuz için en doğrusunu yapmışsınız. Emin olun aksi hali daha kötü. Hakkınızda hayırlısı.

Tabii ki hic bir sey tek tarafli degildir ama bu saglikli iliskiler icin gecerli bence siz hic biri tarafindan siddet gordunuz mu siddetin hissettirdikleri cok baska ve sizin deyiminizle "yanlis yapildiginda" siddet cozum yolu asla degildir.
bu üye bence ya kocasıyla hiç kötü bi şey yaşamamış ya da aşırı derecede psikolojik şddete maruz kalmış. Kesinlikle anormal olduğunu düşünüyorum Esra isimli üyeden bahsedşyorım

bu üye bence ya kocasıyla hiç kötü bi şey yaşamamış ya da aşırı derecede psikolojik şddete maruz kalmış. Kesinlikle anormal olduğunu düşünüyorum Esra isimli üyeden bahsedşyorım
Canim benim insanin basina gelmedikten sonra anlayamaz. Allah kimsenin basina vermesin tabi. Disardan ahkam kesip yorum yapmak cok kolay. Ben onun agzindan 4/4 luksun sozunu duydugum halde geceler boyu hep kendimi hep sorguladim neyim eksikti diye. Hangi erkek ayrilacagi kadina oyle der. Soylesin boylesin der dimi. Bizimkinin diyecek bir sozu yoktu maalesef. Kendi yedigi haltlari aciklayamadigi icin sadece bosanmak istiyorum diyebildi.

malesef. İşte bu üye zaten böyle konular açmış erkekleri de dinlesek, erkeklere soralım bakalım ne diyecekler sizinle ilgili gibi gibi. İlginç.

Yaşamayan tabiki bilmez. Fiziksel ya da psikolojik şiddet. Aldatma. Sorumsuzluk. Her bir sorunu yaşayan bilir

Bazen bende yorum yapmiyor degilim. Ama konu sahibinin anlattiklarina gore tabi. Bazen bir gelin kaynanasini kotuluyor. Kotulerkende kendi davranislarini karakterini ele veriyor. Bende srn iyi bir gelinmisin diyorum. Ama dedigim gibi konuya gore yorum.

e orası öyle. Her konu açanı deli gibi desteklemiyoruz haklısınız. Eleştiriyoruz da aynı zamanda :)

En
Geceler cok kotu gecmek bilmiyor ben de ayniyim surekli dusunceler geciyor kendimi sorguluyorum...ve benim esim evliligimiz boyunca da ayri kaldigimiz surecte de hep beni kotuledi hakaretler etti yediremiyorum kendime ..

Son düzenleme:
En

Geceler cok kotu gecmek bilmiyor ben de ayniyim surekli dusunceler geciyor kendimi sorguluyorum...ve benim esim evliligimiz boyunca da ayri kaldigimiz surecte de hep beni kotuledi hakaretler etti yediremiyorum kendime ..
Cok iyi tahmin edebiliyorum yasadiklarinizi. Zor bir surec. Yorgani basima cekip agladigim cok oldu benim. Ama inan bak bunu cok samimi soyluyorum. Tum bunlari atlattiktan sonra eskiden agladiklarina kahkahalarla guleceksin. Simdi iyiki de bosanmisim diyorum. Ben evliligim suresince hem kaynana eziyeti cektim. Hem issizlik vs hersey ust ustte. Yinede gık demedim. Kimseye dertlenmedim.
Sonrada guzel bir isi oldu beni aldatti. Kim hak eder ki bunu.
Ozel degilse bosanma sebebiniz neydi?

Siddet ve hakaret agirlikli olarak boyle iki kelime basit gibi ama oyle seyler yasandi ki..

Bu konuda maalesef tecrübeliyim 3 aylıktı kızım ayrıldığımda çok zor yaşamayan bilmez inşallah da yaşamasın kimse. Kızım henüz neden ayrıldınız niye birlikte yaşamıyorsunuz sorularını soracak yaşta değil ama en başından böyle olduğu için daha kolay kabullenecegini düşünüyorum. Kim ister tek başına çocuk büyütmeyi ama benim vicdanım rahat çok denedim ayrılmamak için bir çok alternatif sundum ama kabul etmedi babası ben elimden geleni yaptım o yüzden eğer sizin de vicdanınız rahatsa en iyi yol bu emin olun. Hem mutlu anne mutlu çocuk demek kavganın gürültünün içinde büyümesinden bin kat iyidir ayrı anne babayla büyümesi Allah kolaylık versin siz mutlu olun gerisi hallolur

Hemde nasil. Inanin evladim diye soylemiyorum. Yakisikli saygili durust efendi yardim sever arkadas dost gibi. Nazar degecek diye aklim cikiyor Bazen diyorum ki ben prens yetistirmisim :))
Maşallah Allah nazarlardan korusun Allah herkese hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…