Bosanmis Bayanlarin sohbet alani...

mutluluk38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
51
7
3
Kayseri
Merhaba kk uyeleri ben eski esimden ayrilali bir sene bosanalida 7 ay oldu suan kendi ayaklarimin uzerinde duruyorum.hayatimi bir duzene soktum cok sukur siz neler yapiyosunuz

Aha ha haa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

boşanmak yarım kalmak kadın için, denizin suyu nasıl çekilir öyle işte..
tekrar evlensen de geriden hep gelir geçmişin, ilk ve son olsun isterdim.
olmadı...yaklaşık 6 sene olacak bazen rüyalarımda misafirim, bazen en kötü anlarımda
hakareti salladığım tek insan..boşanmak bana hiç iyi gelmedi..ne kadar yan etkisi varsa
hepsini birbir yaşadım ve yaşıyorum.................

Ayrılalı 2 yıl boşanalı 1 yılı geçti bu süreç içerisinde neler yaptım ondan kurtulduğum için Allahıma şükürler ettim, yavrularımı istediğim gibi yetiştirmeye çalıştım çalışıyorum da.. yapmak isteyipte yapamadığım ne varsa onları yapıyorum..

ilk arabamı aldım yıllardır hayalini kurduğum fakat onun borçlarını ödemekten bir türlü fırsat bulupta alamadığım arabamı....

şimdi ise yazlık ev alıyorum çocuklarımla her yıl gidip rahatlıkla tatilimizi yapalım birlikte doyasıya vakit geçirelim diye evimizi almaya niyetliyim kısmet olursa bugün yarın oda olur...

kadın güçlü olursa herşeyin üstesinden gelir geçmişle yaşandıkça ileriyi asla göremez ve hep geriden gelirsin...

Yorumunuza çok üzüldüm...sanki hals atlatamamış gibisiniz,severek mi ayrıldınız?
Hayat herşeye rağmen devam ediyor..mutluluk zor değil inanın.bir çiçekte bile mutluluğu görebiliyor insan,kendinizi karartmayın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

severek değilde, çok yaralanarak ayrıldım..uhdeler, keşkeler, pişmanlıklar..sonra başka inanışlar, yine kandırılışlar..hayatımda ondan sonra yaşadığım her zorluğu ondan biliyorum..

Yok o kadar dramatik birsey degil bosanmak. Sizin psikolojiniz bozuk, travmayi atlatamamissiniz. Normal degil bu sozler. Uzman destegi alin.

Yok o kadar dramatik birsey degil bosanmak. Sizin psikolojiniz bozuk, travmayi atlatamamissiniz. Normal degil bu sozler. Uzman destegi alin.

boşandıktan sonra bana hissttirdikleri bunlar..asude boşanmak diye bir film yapalım, 100 kişi izlesin ve herkes kadın oyuncuyla yer değiştirsin..100 değişik insan kalbi ve 100 değişik his..herkes kendine göre, herkes yaşadığıyla başbaşa..

Canım çok içten yazmışsın , rabbim yüreğine genişlik versin.

Sebebiniz ne acaba oyle dusunmeyin hayat akip gidiyo sizede yazik hayat eski esinizden iparet degilki lutfen yapmayin kendinize bizdede ara ara oluyo olmuyo desek bos mesala ben sehir degistirdim aileminnyanina geldim ordaki isim daha rahatti burasi biraz sorunlu her sorunda sinirleniyorum ofkeleniyorum onun yuzunden bunlari yasiyorum diyorum ama birde hadi o sehirde kalsaydim dahami iyi olacakti yani artik hayata donmeniz lazim lutfeen bunu kendinize yapmayin...

Canım çok içten yazmışsın , rabbim yüreğine genişlik versin.

içimden geldiğince işte canım..herkes bir yuvasında bin mutlu olsun isteyenlerdenim..bundan sonrası için hep duacıyım..hepimizin gönlüne huzur mutluluk versin Güzel Allah'ım..

Bende su an bosanma asamasindayim 2 yil ayriliktan sonra cok dusundum bosanma davasi acsammi acmasammi diye ama bana yasattiklarini canlandirdim her gun ve artik kanunende kurtulmam gerektigini anladim esimi biraktiktan sonra kurtulduguma sukrediyorum tabikide ama bazen eski kaynana ruyalarima gelip ben sana yasattiklarim icin cok pismanim ama oglum duymasin diyor yada ne bileyim bana o cehennemi yasattiklari evde buluyorum kendimi !!! simdi bana deselerki bosandiktan sonra terkar evlenmeyi dusunurmusun yada hayatina birini dahil etmek istermisin asla derim cunku yeni dogmus gibi hissediyorum kendimi arti erkek milletinden tiskindim resmen kendi ayaklarimin uzerinde durmak guclu bir kadin olmak bana cok iyi gelio !!!

Bende ayni sekilde canim 4 sene boyunca ogrenedigkm arabayi sanki senelerden beri suruyomusum kendimeseninle ayni sekilde arabami aldim evimi aldim suan kendime ait bir evim bir arabam evin krediile ama :)) aynen her zaman guclu olmaliyiz sende insallh en kisa zamanda evini halledersin bebislerinle mutlu bir yuvan olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…