- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi mutluluk38
-
Sebebiniz ne acaba oyle dusunmeyin hayat akip gidiyo sizede yazik hayat eski esinizden iparet degilki lutfen yapmayin kendinize bizdede ara ara oluyo olmuyo desek bos mesala ben sehir degistirdim aileminnyanina geldim ordaki isim daha rahatti burasi biraz sorunlu her sorunda sinirleniyorum ofkeleniyorum onun yuzunden bunlari yasiyorum diyorum ama birde hadi o sehirde kalsaydim dahami iyi olacakti yani artik hayata donmeniz lazim lutfeen bunu kendinize yapmayin...
Bazi seyler bitince kagit uzerindede bitmeli uzatmanin anlami yok mesela bende bugun eski esimin babasinin vefat ettigini duydum 3 senedir kanser hastasiydi ve yatalakdi en son yogumbakimda kalmis ve kendisi hic gidip babasini ziyaret etmemis isde ben boyle 5 para etmez bir insanla evlenmisim verilmis sadakam varnis diyorum cok sukurr ama nereye kadar tiksinecegizki hayat yasmaya sans vermeye degmezmiBende su an bosanma asamasindayim 2 yil ayriliktan sonra cok dusundum bosanma davasi acsammi acmasammi diye ama bana yasattiklarini canlandirdim her gun ve artik kanunende kurtulmam gerektigini anladim esimi biraktiktan sonra kurtulduguma sukrediyorum tabikide ama bazen eski kaynana ruyalarima gelip ben sana yasattiklarim icin cok pismanim ama oglum duymasin diyor yada ne bileyim bana o cehennemi yasattiklari evde buluyorum kendimi !!! simdi bana deselerki bosandiktan sonra terkar evlenmeyi dusunurmusun yada hayatina birini dahil etmek istermisin asla derim cunku yeni dogmus gibi hissediyorum kendimi arti erkek milletinden tiskindim resmen kendi ayaklarimin uzerinde durmak guclu bir kadin olmak bana cok iyi gelio !!!
Ay sen diyince bende korkmaya basladim bende ara sora goruyorum ama daha yeni oldugu icin Diye dusunuyodum Suam.evlimisn peki
düşündüğün ve ilgilendiğin için teşekkür ederim..hep böyle
değilim tabiki, ufacık sebepleri mutluluk sayıp gülen bir insanım bende..ama seninde dediğin gibi öyle anlar oluyor ki, hep ondan hep ondan biliyorum..rüyalarıma çok sık gelir, beraber evimizde halı fırçalarız meselabir uyanırım yanımda başka biri(eşim) ihanet etmiş gibi, deli gibi bişey olurum geçmiştekini sevmiyorum..bugünüme yansıttıklarına düşmanım sadece..
severek değilde, çok yaralanarak ayrıldım..uhdeler, keşkeler, pişmanlıklar..sonra başka inanışlar, yine kandırılışlar..hayatımda ondan sonra yaşadığım her zorluğu ondan biliyorum..
Bazi seyler bitince kagit uzerindede bitmeli uzatmanin anlami yok mesela bende bugun eski esimin babasinin vefat ettigini duydum 3 senedir kanser hastasiydi ve yatalakdi en son yogumbakimda kalmis ve kendisi hic gidip babasini ziyaret etmemis isde ben boyle 5 para etmez bir insanla evlenmisim verilmis sadakam varnis diyorum cok sukurr ama nereye kadar tiksinecegizki hayat yasmaya sans vermeye degmezmi
Bende ayni sekilde canim 4 sene boyunca ogrenedigkm arabayi sanki senelerden beri suruyomusum kendimeseninle ayni sekilde arabami aldim evimi aldim suan kendime ait bir evim bir arabam evin krediile ama :)) aynen her zaman guclu olmaliyiz sende insallh en kisa zamanda evini halledersin bebislerinle mutlu bir yuvan olur :)))
Bende ayni sekilde canim 4 sene boyunca ogrenedigkm arabayi sanki senelerden beri suruyomusum kendimeseninle ayni sekilde arabami aldim evimi aldim suan kendime ait bir evim bir arabam evin krediile ama :)) aynen her zaman guclu olmaliyiz sende insallh en kisa zamanda evini halledersin bebislerinle mutlu bir yuvan olur :)))
Valla özendim size . Nasıl bi iş yapıyosunuz kısa zamanda ev araba alabiliyosunuz anlamadım. 8 yıldır evliyim daha ne araba alabildik ne ev.hergün tartışıyoruz maddiyat yüzünden . Bunlara sahip olmam için ayrılmammı gerekiyo acaba.
memurum eski esimde memurdu mal paylasimindan arabami aldim uzerindenn kalan parayla belirttigim uzere kredi cekerek.ev aldimValla özendim size . Nasıl bi iş yapıyosunuz kısa zamanda ev araba alabiliyosunuz anlamadım. 8 yıldır evliyim daha ne arJaba alabildik ne ev.hergün tartışıyoruz maddiyat yüzünden . Bunlara sahip olmam için ayrılmammı gerekiyo acaba.
Dava asmasi uzadikca insan daha da yipraniyor anliyabikiyorum.sizi benim actigim an mahkekme tarihini 4 ay ileri atttilar iki ayda oyle ertelendi bir acidan iyi oldu daha iyi tannidim pisliklerini daha iyi gordum uzamasi gercelten cok allah kolaylik vetsin size insallh en kisa zmanda sonuclanir insallh eski esinizi unutturacak ayaklarinizi yerden kesecek biri karsiniza cikatbende boşanınca çok rahatladım ama mesela şu an tazminat davası sonuçlandı o bana ben ona icra açtık vs .. mesela bu dosyalar kapansa
aklıma bile gelmiyor.
İşim yok, işim olsa rahatlar mıyım acaba ????
Bide hayatıma biri girse belkide aklıma bile gelmicek. ???
Ev hayatı düzene giriyor ama zamanda akıp gidiyor. Bazen zor bazen çok kolay.
Ay sen diyince bende korkmaya basladim bende ara sora goruyorum ama daha yeni oldugu icin Diye dusunuyodum Suam.evlimisn peki
Hayat onunla başlamadı,onunla da bitmemeli...yaralanırsın,el sonuçta..insana kanı canı neler yapmıyor ki,el adamı kadir kıymet bilir mi?önemli olan yaşadıklarımızdan ders çıkarabilmek..yine yeni yeniden aynı hataları yapmamak..hata insanlar için ama 2.si 3.sü ahmaklık olur..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah göstermesin tekrar aynı sıkıntıları inşallah..tekrar evlendim mutluyum şükür, ama bazen tartıştığımızda karşılıklı eski defterleri çıkarıyoruz aynı sayfaların üzerinden defalarca gidiyoruz..bu yüzden zaten kimse unutamıyor, maalesef geçmişte kalmıyor..sabır ne büyük bir nimetmiş bunu öğrendim..
Aaa..bak ne güzel yeniden yuva kurabilmişsin..ama o seni sen de onu geçmişinle kabul ettin neden böyle yapıyorsunuz ki şimdi?hayat o kadar kısa ki aslında..boş yere zehir ediyorsunuz..
Geçmiş unutulsaydı,hafızamızın olmasına gerek yoktu:)unutulmuyor evet bazen bir koku bile tanıdık geliyor hooop eskilerden bir sayfa açılıyor..
Siz bile bile isteye isteye geçmişi hatırlattığınız için sıkıntı orada zaten..
Sen vazgeçmeye çalış bari,belki o da gelir peşinden:)
ne güzel yazmışsın..ama dün eşim eski eşimin akrabasıyla tanışmış mesela kurumda..şefi tanıştırmış hiç farkında olmadan tesadüfen, babamda bizimle aynı kurumda ondan söz açılılınca mesele ortaya çıkmış
şekli şemali değişmiş rengi atmıştı..bazen bazı gerçeklerin önüne geçemiyorsunKötü bir tesadüf olmuş gerçekten..aynı ortamlardaysanız mecburen olur böyle şeyler..
Bence göğsünü gere gere çıkmalı insan,o benim eşim..sen de kimsin imajını verebilmeli karşı tarafa...erkekler işte..saçma sapan gurur yapıyorlar..
Dava asmasi uzadikca insan daha da yipraniyor anliyabikiyorum.sizi benim actigim an mahkekme tarihini 4 ay ileri atttilar iki ayda oyle ertelendi bir acidan iyi oldu daha iyi tannidim pisliklerini daha iyi gordum uzamasi gercelten cok allah kolaylik vetsin size insallh en kisa zmanda sonuclanir insallh eski esinizi unutturacak ayaklarinizi yerden kesecek biri karsiniza cikat
rüya mı kabus mu belli değil ama..evliyim 1 yıl olacak inşallah
Allah göstermesin tekrar aynı sıkıntıları inşallah..tekrar evlendim mutluyum şükür, ama bazen tartıştığımızda karşılıklı eski defterleri çıkarıyoruz aynı sayfaların üzerinden defalarca gidiyoruz..bu yüzden zaten kimse unutamıyor, maalesef geçmişte kalmıyor..sabır ne büyük bir nimetmiş bunu öğrendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?