Bosanmis Bayanlarin sohbet alani...

düşündüğün ve ilgilendiğin için teşekkür ederim..hep böyle değilim tabiki, ufacık sebepleri mutluluk sayıp gülen bir insanım bende..ama seninde dediğin gibi öyle anlar oluyor ki, hep ondan hep ondan biliyorum..rüyalarıma çok sık gelir, beraber evimizde halı fırçalarız mesela bir uyanırım yanımda başka biri(eşim) ihanet etmiş gibi, deli gibi bişey olurum geçmiştekini sevmiyorum..bugünüme yansıttıklarına düşmanım sadece..

Bazi seyler bitince kagit uzerindede bitmeli uzatmanin anlami yok mesela bende bugun eski esimin babasinin vefat ettigini duydum 3 senedir kanser hastasiydi ve yatalakdi en son yogumbakimda kalmis ve kendisi hic gidip babasini ziyaret etmemis isde ben boyle 5 para etmez bir insanla evlenmisim verilmis sadakam varnis diyorum cok sukurr ama nereye kadar tiksinecegizki hayat yasmaya sans vermeye degmezmi

Ay sen diyince bende korkmaya basladim bende ara sora goruyorum ama daha yeni oldugu icin Diye dusunuyodum Suam.evlimisn peki

severek değilde, çok yaralanarak ayrıldım..uhdeler, keşkeler, pişmanlıklar..sonra başka inanışlar, yine kandırılışlar..hayatımda ondan sonra yaşadığım her zorluğu ondan biliyorum..

Hayat onunla başlamadı,onunla da bitmemeli...yaralanırsın,el sonuçta..insana kanı canı neler yapmıyor ki,el adamı kadir kıymet bilir mi?önemli olan yaşadıklarımızdan ders çıkarabilmek..yine yeni yeniden aynı hataları yapmamak..hata insanlar için ama 2.si 3.sü ahmaklık olur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm eski esinin babasina cok uzuldum Allah rahmet eylesin dusunsene adam hasta ve oglu onun ziyaretine gitmiyor yaziklar olsun !!! bilmiyorum gulum bazi seyleri icim almiyor helede erkek milletini hic almiyor migdem kaldirmiyor acikcasi eski esim beni manevi olarak cok zedelemis belliki artik kimseye guvenemiyorum beni seven yokmu var tabikide ama ben hic kimseye umit vermek istemem hayatimada dahil etmek istemiyorum cunku sagolsun eski esim erkeklerin mayasini bana cok iyi tarif etti !!!! bazen ailem insallah sende evlenirsin der bana inanki ben onlarin bu soylediklerine bile kiziyorum cunku artik evlilik iliski bana cok uzak bu iki seyi gereksiz bulmaya basladim !!!! yanliz yasiyorum ve ayaklarimin uzerinde oyle yada boyle durmaya calisiyorum guclu oldugumu biliyorum cunku !!!
Bosandigim gun ve Allah'in izniyle davami kazandigim gun derin bir ohhh cekecegim !!!!

Son düzenleme:

amin inş. bir kadının kendi başına neler yapabileceğinin kanıtıyız bizler yeterki gönülden iste herşey oluveriyor...

Valla özendim size . Nasıl bi iş yapıyosunuz kısa zamanda ev araba alabiliyosunuz anlamadım. 8 yıldır evliyim daha ne araba alabildik ne ev.hergün tartışıyoruz maddiyat yüzünden . Bunlara sahip olmam için ayrılmammı gerekiyo acaba.

Gulumsettiniz :) degil tabii ki, herkesin maddi kosullari bir degil..

bende boşanınca çok rahatladım ama mesela şu an tazminat davası sonuçlandı o bana ben ona icra açtık vs .. mesela bu dosyalar kapansa
aklıma bile gelmiyor.

İşim yok, işim olsa rahatlar mıyım acaba ????

Bide hayatıma biri girse belkide aklıma bile gelmicek. ???

Ev hayatı düzene giriyor ama zamanda akıp gidiyor. Bazen zor bazen çok kolay.

memurum eski esimde memurdu mal paylasimindan arabami aldim uzerindenn kalan parayla belirttigim uzere kredi cekerek.ev aldim

Dava asmasi uzadikca insan daha da yipraniyor anliyabikiyorum.sizi benim actigim an mahkekme tarihini 4 ay ileri atttilar iki ayda oyle ertelendi bir acidan iyi oldu daha iyi tannidim pisliklerini daha iyi gordum uzamasi gercelten cok allah kolaylik vetsin size insallh en kisa zmanda sonuclanir insallh eski esinizi unutturacak ayaklarinizi yerden kesecek biri karsiniza cikat

Allah göstermesin tekrar aynı sıkıntıları inşallah..tekrar evlendim mutluyum şükür, ama bazen tartıştığımızda karşılıklı eski defterleri çıkarıyoruz aynı sayfaların üzerinden defalarca gidiyoruz..bu yüzden zaten kimse unutamıyor, maalesef geçmişte kalmıyor..sabır ne büyük bir nimetmiş bunu öğrendim..

Aaa..bak ne güzel yeniden yuva kurabilmişsin..ama o seni sen de onu geçmişinle kabul ettin neden böyle yapıyorsunuz ki şimdi?hayat o kadar kısa ki aslında..boş yere zehir ediyorsunuz..
Geçmiş unutulsaydı,hafızamızın olmasına gerek yoktu:)unutulmuyor evet bazen bir koku bile tanıdık geliyor hooop eskilerden bir sayfa açılıyor..
Siz bile bile isteye isteye geçmişi hatırlattığınız için sıkıntı orada zaten..
Sen vazgeçmeye çalış bari,belki o da gelir peşinden:)

ne güzel yazmışsın..ama dün eşim eski eşimin akrabasıyla tanışmış mesela kurumda..şefi tanıştırmış hiç farkında olmadan tesadüfen, babamda bizimle aynı kurumda ondan söz açılılınca mesele ortaya çıkmış

Kötü bir tesadüf olmuş gerçekten..aynı ortamlardaysanız mecburen olur böyle şeyler..
Bence göğsünü gere gere çıkmalı insan,o benim eşim..sen de kimsin imajını verebilmeli karşı tarafa...erkekler işte..saçma sapan gurur yapıyorlar..

şekli şemali değişmiş rengi atmıştı..bazen bazı gerçeklerin önüne geçemiyorsun
sen evlilik yapmadın mı?

Aminnn....inş.canım.

rüya mı kabus mu belli değil ama..evliyim 1 yıl olacak inşallah

Niyr oyle diyosun bak ne guzel evlenmissin birine guvenmissin ne guzel bosver eskiyi cok iyi olsaydi onunla.devam ederdin karsilasma mutlaka biryerde birsekilde olacak sen guclu durmalisin karsina ne zorluk cikarsa ciksin sen guclu ve mutlj bir bayansin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…