- 28 Mart 2020
- 18
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi Dnzzuzzmmn
-
Şu kısma inanmadım sizde inanmayın.Aradan 1 ay geçmedi bu kişi nişanlandı görücü usulü ile . Sırf ailesi baskısından.
Şu kısma inanmadım sizde inanmayın.
Gercek kesit 8.bolum.
Aradan 1 ay gecmedı baskasıyla nısanlandı aile baskısı ile...
Hıc sorma, adamların yas ortalaması otuz falan. bu yazılanlara bakınca sanırsın adamlar onbesınde.Ya forumda böyle görüştüğü adam başkasıyla nişanlanan herkes aynı şeyi diyor farkında mısın? Ne basiretsiz adamlarmış. Katiyen çok kadınla görüşüyor, koparabildiğinden bir şeyler koparıyor sonra aklına yatanla nişanlanıyor evleniyor değiller ama sadece aileye laf geciremiyorlar
Ya forumda böyle görüştüğü adam başkasıyla nişanlanan herkes aynı şeyi diyor farkında mısın? Ne basiretsiz adamlarmış. Katiyen çok kadınla görüşüyor, koparabildiğinden bir şeyler koparıyor sonra aklına yatanla nişanlanıyor evleniyor değiller ama sadece aileye laf geciremiyorlar
Hanımlar ama lütfen aile baskısı olmasa hangi adam seninle sonum yok biliyorum ama hadi gel seninle biraz sevgilicilik yapalım der?Hıc sorma, adamların yas ortalaması otuz falan. bu yazılanlara bakınca sanırsın adamlar onbesınde.
Bilmem belki boşanmadan beri ilk defa bi başkasına dokundum ondan mi bilmiyorum bi de aile olarak biraz geri kafalı bir ailede buyudumAhlaksızlık ne alaka? Siz anne olmaktan önce bir kadın, kendi başınıza bir bireysiniz. Beğendiğiniz bir erkekle sarıldınız, öpüştünüz diye ne çok anlam yüklemişsiniz. Bu yaftaları yapıştıran dışardan insanlara kızıyorken siz kendi kendinize bunu neden yapıyorsunuz? Kullanılmışlık diye bir şey yok ortada, her şey karşılıklı rıza ile olmuş. Siz de demişsiniz çocuğum var zaten ilişki düşünmüyorum diye o zaman adam dese sizin için beni kullandı haklı mı? Çocuklarınızı ihmal etmediğiniz sürece sevgiliniz de olur, öpüşürsünüz de, sevişirsiniz de. Kusura bakmayın bakış açınıza şaşırdım hayatı kendinize zorlaştırmayın bu kadar
Olay tam da böyle iste.. Bence de ilerisini düşündü ama ben engelledim şimdi bi de nişanlandı kendimi bi değişik hissettim kelimeye dökemedim tamSizinle birlikte olmak istemiş ama çok ümitlenme seninle olmaz demeyide ihmal etmemiş gelecek hayali kurma diye. Muhtemelen ona ilgini hissetti ve birlikte olacaksın sandı ama beklediğini bulamadi. Kendini kötü hissetme sen anne olabilirsin ama duyguları hormonları olan bir kadınsın herşeyden önce
Çok teşekkür ederim gerçekten yorumunuz beni rahatlattı haklisiniz+1 Bir ay sonra nişanlandıysa demek ki öncesinde de bir şeyler varmış. Adam iyi niyetli değil. Ama onun iyi niyetli olmaması sizin ahlaksız olduğunuzu göstermez. Siz anne olabilirsiniz ama öncesinde insansınız. Birisine yakınlık hissetmenizden daha doğal ne olabilir. Boşandınız ve çocuğunuz var diye hayat bitmedi. Tekrar sevmek ve sevilmek en büyük hakkınız.
Ayrıca lütfen kendinizi değersiz görmeyin. Siz boşandınız diye evlenmemiş birisinden daha değersiz değilsiniz. Bunun aksini söyleyen kimseye prim vermeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?