- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Dnzzuzzmmn
-
Evet vardi , cocugumu hicbir zaman ihmal etmedim ama kendimi de ihmal etmedimIste şu sarsılmaya ihtiyacım varçünkü o kadar haklısınız ki ben sırf bulunduğum ortamdan dolayı kendi dusuncelerimin dogrulugunu sorguluyorumkoca kadin oldum hala çocuk gibi utanıyorum. Çocuğunuz var mıydı ilk evlilikten
Teşekkür ederim haklisiniz ufacık bi öpücüğü epey buyuttum:/Evet vardi , cocugumu hicbir zaman ihmal etmedim ama kendimi de ihmal etmedim
Haftada bir gece onu uyutup anneme birakip disari ciktim , sabahlara kadar takildim , eglendim , istedigimi yaptim
Annelik farkli mevzu , insan olmak kadin olmak farkli mevzu
Siz kendinize ne gozle bakarsaniz , cevrenizdekiler de o gözle bakar
Kendinize ve hayatiniza bakis acinizi degistirin , saglikli bir durum degil bu dusunceleriniz
keşke imkanlar el verseydi senle olabilseydim ama biliyorum sonumuz yok
Yok çatır çatır da değildi yani : D zaten izin vermedim ufak bi öpücükçatır çutur seni öpmesi....
Sonra nisanlanmasi...
Inanma reis
Oldu bitti gitti sende ahlaksız falan değilsin kasma yani
Amaaaaan boşver kendinden başkasına hesap verme bekar bi kadınsın oldu bitti işte düşünme bileYok çatır çatır da değildi yani : D zaten izin vermedim ufak bi öpücük
Şerefsiz adam Baska aklıma Bısey gelmedi inanın.Merhabalar kızlar yine telefon değiştirdim şifreler iptal yeni üyelik olusturdum .
Şimdi sorum şu ki benim beynim kalbim okur bölündü. Başlıktan anlayacağınız üzere ben bekar bir anneyim. Büyük bir şirkette çalışıyorum. Bosanali 2 sene oldu belki gecti. Biri vardı işyerinde hep bir yakınlık hissediyorduk birbirimize ama o bekardı yani hic evlenmemiş. Ben de o nedenle hep geri durdum ilerisi olmaz diye düşündüm olmaz da zaten . Geçenlerde biriyle fena tartıştı bu kişi ve çok morali bozuktu . Ben de dostane şekilde aradım yanıma gelsene dedi o gün benim de çok moralim bozuktu zaten boşanmanin etkilerini atamadim henuz. Her neyse epey dertlestik ettik derken bu kisi bi anda bana sarıldı ve dudağımdan öptü ben direk ittim kendisini napıyorsun diye. Sonra ne yapıyorum kotu bisey mi seni yakin hissediyorum engel olma falan dedi. Yok mok desem de galiba bem de duygusal olarak bosluktaydim ona sarildim Öylece oturduk hatta konuştuk keşke imkanlar el verseydi senle olabilseydim ama biliyorum sonumuz yok dedi ben de zaten çocuğum var asla düşünmüyorum dedim ama o gün birkaç saat sanki sevgli gibiydik ne bileyim belki kızacaksınız ama bana o an iyi geldi . Sonra işyerinde hiçbirşey yok gibi devam ettik arkadaşca gerçekten. Aradan 1 ay geçmedi bu kişi nişanlandı görücü usulü ile . Sırf ailesi baskısından. Ha ben etkilendim mi hayır . Ama gelin görün ki kullanilmislik duygusunu ve çocuklarıma karşı ahlaksız bir anneymisim duygusunu atamıyorum üzerimden ne olur bana yardım edin sanki o kisiye sarildim optu beni diye ahlaksız kötü bi anne gibi hissediyorum nasıl geçecek bu duygu
Ya yalnış anlamayın ama siz kendi baskınızı ve bakış açısınızı degiştirmelisiniz.Siz anlıyorum annenisiniz fakat bekar bir bireysiniz.Bu tür konuşmalar her zmn canımı sıkmıştır.Bende boşanmıştım şuanda 9 yaşında kızım var. boşandıktan sonra kızımın masraflarını çıkarmak için işe başladım ve orda biriyle tanıştım.Ha ilk başta bende çekindim çekinmedim degil yaptıgımşwy doğru mu dwgil mi gaytette dogru bişey yaptım yine olsa yine yaparım o tanıştıgım kişiyle 3 sene konuştm o da hiç evlenmemiş bekardı ben is3 boşanmış çocuklu ama biz öyle düşünmedik allahıma binlerce kez şükürler olsun o tanıştıgım kişi şuanda benim eşim harika bir dügünüm oldu ve şuanda belirtilerim var hamileyim belkide yani demem o ki seviyorsan hiç kimseyi hiç bir şeyi düşünmeyeceksin evladın olabilir okey ama sen mutlu güçlü bir anne olursan evladına çok iyi bakabilirsin benim fikrim bu eger yanlış anlaşkldıysam kalp kıracak birşey söylediysem şimdiden özür diliyorum.Merhabalar kızlar yine telefon değiştirdim şifreler iptal yeni üyelik olusturdum .
Şimdi sorum şu ki benim beynim kalbim okur bölündü. Başlıktan anlayacağınız üzere ben bekar bir anneyim. Büyük bir şirkette çalışıyorum. Bosanali 2 sene oldu belki gecti. Biri vardı işyerinde hep bir yakınlık hissediyorduk birbirimize ama o bekardı yani hic evlenmemiş. Ben de o nedenle hep geri durdum ilerisi olmaz diye düşündüm olmaz da zaten . Geçenlerde biriyle fena tartıştı bu kişi ve çok morali bozuktu . Ben de dostane şekilde aradım yanıma gelsene dedi o gün benim de çok moralim bozuktu zaten boşanmanin etkilerini atamadim henuz. Her neyse epey dertlestik ettik derken bu kisi bi anda bana sarıldı ve dudağımdan öptü ben direk ittim kendisini napıyorsun diye. Sonra ne yapıyorum kotu bisey mi seni yakin hissediyorum engel olma falan dedi. Yok mok desem de galiba bem de duygusal olarak bosluktaydim ona sarildim Öylece oturduk hatta konuştuk keşke imkanlar el verseydi senle olabilseydim ama biliyorum sonumuz yok dedi ben de zaten çocuğum var asla düşünmüyorum dedim ama o gün birkaç saat sanki sevgli gibiydik ne bileyim belki kızacaksınız ama bana o an iyi geldi . Sonra işyerinde hiçbirşey yok gibi devam ettik arkadaşca gerçekten. Aradan 1 ay geçmedi bu kişi nişanlandı görücü usulü ile . Sırf ailesi baskısından. Ha ben etkilendim mi hayır . Ama gelin görün ki kullanilmislik duygusunu ve çocuklarıma karşı ahlaksız bir anneymisim duygusunu atamıyorum üzerimden ne olur bana yardım edin sanki o kisiye sarildim optu beni diye ahlaksız kötü bi anne gibi hissediyorum nasıl geçecek bu duygu
Ne özrü olur mu öyle şey gayet iyi geldi bana yorumunhz teşekkür ederim Allah mutluluğunuzu daim etsinYa yalnış anlamayın ama siz kendi baskınızı ve bakış açısınızı degiştirmelisiniz.Siz anlıyorum annenisiniz fakat bekar bir bireysiniz.Bu tür konuşmalar her zmn canımı sıkmıştır.Bende boşanmıştım şuanda 9 yaşında kızım var. boşandıktan sonra kızımın masraflarını çıkarmak için işe başladım ve orda biriyle tanıştım.Ha ilk başta bende çekindim çekinmedim degil yaptıgımşwy doğru mu dwgil mi gaytette dogru bişey yaptım yine olsa yine yaparım o tanıştıgım kişiyle 3 sene konuştm o da hiç evlenmemiş bekardı ben is3 boşanmış çocuklu ama biz öyle düşünmedik allahıma binlerce kez şükürler olsun o tanıştıgım kişi şuanda benim eşim harika bir dügünüm oldu ve şuanda belirtilerim var hamileyim belkide yani demem o ki seviyorsan hiç kimseyi hiç bir şeyi düşünmeyeceksin evladın olabilir okey ama sen mutlu güçlü bir anne olursan evladına çok iyi bakabilirsin benim fikrim bu eger yanlış anlaşkldıysam kalp kıracak birşey söylediysem şimdiden özür diliyorum.
Buna gerçekten inandınız mı?Aradan 1 ay geçmedi bu kişi nişanlandı görücü usulü aile baskisi ile
Mesele nişanlı olması değil ki onu anlatamadım sanirim umrumda dahi değil çünkü bi hissim yok bu kisiye ben sadece O anlık sarıldı diye kendimi kötü anne gibi hissettim benim sorunum adamın nisanlanmasi değil yani çünkü artik zaten kimseye bişey hissetmiyorum hatta düğününe bile gider oynarım yani kandırdı vs muhabbeti değil burdaki olay ben de o da zaten biliyorduk aramızda birşey olmayacağınıBoşanmış annenin opusmesi değil de adamın bir ay sonra nisanlanmasi sorun. Hiç evlenmemis olsaydiniz da kötü hissedersiniz.
Aile baskısı falan deyip kendinizi kandirmayin adam bildiğin sahtekar.
Merhabalar kızlar yine telefon değiştirdim şifreler iptal yeni üyelik olusturdum .
O karşındaki adamın ahlaksızlığı .. evet doğru düşünüyorsunMerhabalar kızlar yine telefon değiştirdim şifreler iptal yeni üyelik olusturdum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?